Ne kofrcimo se,to su cinjenice..........pape wrote:kriticarka_nikova wrote:Sanjaj....bratesilentbob wrote: i ja bih tebe opalio...bez izuzetka
...............................sestro
Ouuuuu, ... poceli smo se kofrciti, ....
koje i kakve muskarce treba streljati...copy iz komsiluka...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kriticarka_nikova
-
silentbob
al bi volela to sestro, samo neces da priznaskriticarka_nikova wrote:Sanjaj....bratesilentbob wrote:i ja bih tebe opaliokriticarka_nikova wrote:Ma ja bih strijeljala sve vas...sa apetitom...bez izuzetaka...bez izuzetka
-
jace
pa sad vidis i oni najgori necemu sluze...khm...khm...znate na sta mislim...
sve navedeno je stvar kulture odnosno nekulture...po tome bi i neke zene trebalo streljati...
a jos nisam cula da je neko osudjen na smrt iz tog razloga
za ozbiljno ....streljala bih samo one sovinisticke svinje...
njih ne bi nizasta ali bas nikako...osim da mi vezu pertle i ciste cipele
sve navedeno je stvar kulture odnosno nekulture...po tome bi i neke zene trebalo streljati...
a jos nisam cula da je neko osudjen na smrt iz tog razloga
za ozbiljno ....streljala bih samo one sovinisticke svinje...
njih ne bi nizasta ali bas nikako...osim da mi vezu pertle i ciste cipele
- kriticarka_nikova
Brate kako si samouverensilentbob wrote:al bi volela to sestro, samo neces da priznaskriticarka_nikova wrote:Sanjaj....bratesilentbob wrote: i ja bih tebe opalio...bez izuzetka
- kriticarka_nikova
Brate kad bi me video pao bi na guzusilentbob wrote:takav sam po celom telukriticarka_nikova wrote:Brate kako si samouverensilentbob wrote: al bi volela to sestro, samo neces da priznas...a ti...sestro
-
silentbob
aj se pokazi jebotekriticarka_nikova wrote:Brate kad bi me video pao bi na guzusilentbob wrote:takav sam po celom telukriticarka_nikova wrote: Brate kako si samouveren...a ti...sestro
- kriticarka_nikova
Bato moze nije problem
Samo kad mene vidis ,videces i dvocevku ............. sa apetitom cu da te...................
Samo kad mene vidis ,videces i dvocevku ............. sa apetitom cu da te...................
-
silentbob
....da me skaras, akriticarka_nikova wrote:Bato moze nije problem![]()
- kriticarka_nikova
E brate rado bih da vidim koga cu da upucam slatkosilentbob wrote:....da me skaras, akriticarka_nikova wrote:Bato moze nije problem![]()
Samo kad mene vidis ,videces i dvocevku ............. sa apetitom cu da te.......................ma prava si sestro...skidam kapu, imas muda
....a da vidis moju.....
-
silentbob
e prvi sam trazio i red je da prvi vidim tvoju dvocevkukriticarka_nikova wrote:E brate rado bih da vidim koga cu da upucam slatkosilentbob wrote:....da me skaras, akriticarka_nikova wrote:Bato moze nije problem![]()
Samo kad mene vidis ,videces i dvocevku ............. sa apetitom cu da te.......................ma prava si sestro...skidam kapu, imas muda
....a da vidis moju.....
- kriticarka_nikova
Onda brate pripremi se za pakaosilentbob wrote:e prvi sam trazio i red je da prvi vidim tvoju dvocevkukriticarka_nikova wrote:E brate rado bih da vidim koga cu da upucam slatkosilentbob wrote: ....da me skaras, a....ma prava si sestro...skidam kapu, imas muda
....a da vidis moju.....
....imas brate ovaj privatni fol pa me iznenadi
....samo nemoj odma u vugla, daj da se nagledam lepote pa me onda....
Ima da te seckam najnovijim zeppterovim nozem....cep...cep....
-
silentbob
u al si nabrijanakriticarka_nikova wrote:Onda brate pripremi se za pakaosilentbob wrote:e prvi sam trazio i red je da prvi vidim tvoju dvocevkukriticarka_nikova wrote: E brate rado bih da vidim koga cu da upucam slatko....imas brate ovaj privatni fol pa me iznenadi
![]()
Ima da te seckam najnovijim zeppterovim nozem....cep...cep....
- kriticarka_nikova
Da....bila bi to dva najlepsa osmeha stolecasilentbob wrote:u al si nabrijanakriticarka_nikova wrote:Onda brate pripremi se za pakaosilentbob wrote: e prvi sam trazio i red je da prvi vidim tvoju dvocevku....imas brate ovaj privatni fol pa me iznenadi
![]()
Ima da te seckam najnovijim zeppterovim nozem....cep...cep..........e zamisli nas skupa...krvi do kolena sve sa osmehom na licu