Pravo je glupo nazivati izdajnikom nekoga ko je promijenio politicku partiju. Dudak, sretno, ziv nam i zdrav bio...
POLITIČKI TRANSFER GODINE
-
No.1
Dok to ne procitam u SLOBODNOJ BOSNI i to u rubrici koju je potpiso Senad Avdic Nesmatram sigurnim izvorom hehe.edinbug wrote:Jučer sam sjedio sa Federalnim poslanikom, koji je ujedno i kantonalni predsjednik SDP-e u SBK-u, koji mi je rekao da nije špekulacija.
Gosp. Dudaković već obilazi teren po Krajini, gdje na tribinama SDP-e objašnjava razloge prelaska u SDP-u.
Već se pregovara da i Bugojno posjeti u junu, a to znam pouzdano pošto sam aktivan u SDP-i.
Na kraju, vajda na forumu imamo i osoba iz Krajine koji će potvrditi.
Isad si ti Edinburg kao izvor te informacije prrrrrrrrr idi na planinarenje i usput cuvaj ovce zaradi koju markicu. Cuj TI i Federalni poslanik, koji je ujedno i kantonalni predsjednik SDP-e u SBK-u Pa ti stvarno kontas da su ovi forumashi travu pasli koja djecija finta uuh
-
No.1
#33 Re: POLITIČKI TRANSFER GODINE
A u kojoj stranci je prije bio ?edinbug wrote:Proslavljeni general Atif Dudaković prešao u SDP.
Šta mislite o prelasku generala u "izdajnički" SDP.
zanimljivosti radi .... u SDA nije nikad bio Ispo si stvarno Dildika
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
A tebi neko sapnuo da su svi nevini jadni.bleka wrote:Cekam da vidim Zlaji leda i da nevine ljude puste iz Guantanama, te da vidim hocel mali Zlatko-Salko nam porast u najdrazeg lidera![]()
![]()
-
edinbug
Po mom mišljenju ovdje se postavlja pitanje, zašto baš sada Atif Dudaković prelazi u SDP-u, u vrijeme kada se na SDP-u prišivaju tikete kao veleizdajnici i slično.
Atif sigurno nije osoba kojom se može manipulisati.
Pouzdano znam da ovo nije jedini prelazak u SDP-u i to koliko čujem sve su "jaki" ljudi, imena za sada ne znam.
Pouzdano znam da ovo nije jedini prelazak u SDP-u i to koliko čujem sve su "jaki" ljudi, imena za sada ne znam.
-
Vingo
bleka wrote:Cekam da vidim Zlaji leda i da nevine ljude puste iz Guantanama, te da vidim hocel mali Zlatko-Salko nam porast u najdrazeg lidera![]()
![]()
Znas sta....jako je ruzno prozivati maloljetnu djecu. Cija god da su. Krsis njihova prava i za to bi mogao odgovarati! Ovo ti najozbiljnije govorim!
A dok djeca porastu....mozemo o Najvecem Sinu....
(A mozes i cuvat Mirnesa)
- hrasno38
Obicno oni koji ostanu bez ikakvih argumenata pocnu sa tako niskim udarcima ili kukavicki po djeci.Vingo wrote:bleka wrote:Cekam da vidim Zlaji leda i da nevine ljude puste iz Guantanama, te da vidim hocel mali Zlatko-Salko nam porast u najdrazeg lidera![]()
![]()
Znas sta....jako je ruzno prozivati maloljetnu djecu. Cija god da su. Krsis njihova prava i za to bi mogao odgovarati! Ovo ti najozbiljnije govorim!
-
Kwaheri
VingoVingo wrote:Zeno,
Zlatku Lagumdziji se na teret stavlja izrucenje "Alzirske grupe".
To mu je jedan od najvecih politickih grijehova....koje je ucinio svom (alzirskom) narodu.
necu da zacahtavam ovu temu. Dudaku treba cestitati i pozeljeti srecu. Ti si aktivist SDP-a? i ne kontam sad opet, sto sad alzirskom? mislim...demokratija, jednakost... zar barem vi novi kadrovi SDP-a, a ne ovi politicki mrtvaci...ne biste te jadnike zastitili? ili biste kao i on? ili biste nesto trece...? Bash me zanima, kako biste to danas, ove pameti?
-
bleka
Tvoj odgovor pokazuje koliki si idiot da ni prosto prosirenu recenicu ne mozes razumijeti. Samo sam pricao o Babi ali to je vec prekompleksno za tebe, uhvati se ti Titovim stazama revolucije pa na takmicenjeVingo wrote:bleka wrote:Cekam da vidim Zlaji leda i da nevine ljude puste iz Guantanama, te da vidim hocel mali Zlatko-Salko nam porast u najdrazeg lidera![]()
![]()
-
car-x
to je skroz drugi par opanaka, ako mene pitas..edinbug wrote:Ima člansku pristupnicu SDP-e koju sam potpisao 1998.car-x wrote:imas li napismeno da te neko ovlastio da na ovom forumu zastupas jednu politicku partiju, ili je to opet rekla kazala?edinbug wrote: Prvo, ja zastupam SDP....
Pa valjda ako sam član SDP-e, neću zastupati SDA ili neku drugu stranku.
Ako ti ovaj termin nije jasan (ne mislim vrijeđati), može li "iznosim svoje mišljenje".
-
bleka
Hrasno ja sam prije citao tvoje komentare s iznimnom paznjom i ne mogu vjerovat da si toliko povrsan da pratis sta Vingo pise( i ponavljas) i ne citas sto je napisano.hrasno38 wrote:Obicno oni koji ostanu bez ikakvih argumenata pocnu sa tako niskim udarcima ili kukavicki po djeci.Vingo wrote:bleka wrote:Cekam da vidim Zlaji leda i da nevine ljude puste iz Guantanama, te da vidim hocel mali Zlatko-Salko nam porast u najdrazeg lidera![]()
![]()
-
Vingo
Zeno....ja (jos) nisam aktivan clan SDP-a. A nisam nigdje ni rekla da je divno to izrucenje. Samo naglasavam "tezinu" grijeha prema nama....biracima.zena wrote:VingoVingo wrote:Zeno,
Zlatku Lagumdziji se na teret stavlja izrucenje "Alzirske grupe".
To mu je jedan od najvecih politickih grijehova....koje je ucinio svom (alzirskom) narodu.
necu da zacahtavam ovu temu. Dudaku treba cestitati i pozeljeti srecu. Ti si aktivist SDP-a? i ne kontam sad opet, sto sad alzirskom? mislim...demokratija, jednakost... zar barem vi novi kadrovi SDP-a, a ne ovi politicki mrtvaci...ne biste te jadnike zastitili? ili biste kao i on? ili biste nesto trece...? Bash me zanima, kako biste to danas, ove pameti?
A izrucenje je bilo ultimativnog karaktera. I ako mi ti sad kazes da bi bilo ko drugi na mjesti tadasnjeg Lagumdzije, ucinio nesto drugo.....necu ti vjerovat.
To jest bio politicki minus, ali kad vagamo minuse......
-
edinbug
A zašto to ja ne bi sjedio sa čovjekom koji obnaša ove funkcije, i zašto to Atif ne bi mogao preći u SDP-u.No.1 wrote:Dok to ne procitam u SLOBODNOJ BOSNI i to u rubrici koju je potpiso Senad Avdic Nesmatram sigurnim izvorom hehe.edinbug wrote:Jučer sam sjedio sa Federalnim poslanikom, koji je ujedno i kantonalni predsjednik SDP-e u SBK-u, koji mi je rekao da nije špekulacija.
Gosp. Dudaković već obilazi teren po Krajini, gdje na tribinama SDP-e objašnjava razloge prelaska u SDP-u.
Već se pregovara da i Bugojno posjeti u junu, a to znam pouzdano pošto sam aktivan u SDP-i.
Na kraju, vajda na forumu imamo i osoba iz Krajine koji će potvrditi.
Isad si ti Edinburg kao izvor te informacije prrrrrrrrr idi na planinarenje i usput cuvaj ovce zaradi koju markicu. Cuj TI i Federalni poslanik, koji je ujedno i kantonalni predsjednik SDP-e u SBK-u Pa ti stvarno kontas da su ovi forumashi travu pasli koja djecija finta uuh
Vrijeđao ne bih, to je tvoj mentalni sklop.
-
Vingo
bleka wrote:Tvoj odgovor pokazuje koliki si idiot da ni prosto prosirenu recenicu ne mozes razumijeti. Samo sam pricao o Babi ali to je vec prekompleksno za tebe, uhvati se ti Titovim stazama revolucije pa na takmicenjeVingo wrote:bleka wrote:Cekam da vidim Zlaji leda i da nevine ljude puste iz Guantanama, te da vidim hocel mali Zlatko-Salko nam porast u najdrazeg lidera![]()
![]()
jope
- hrasno38
Znas sta nista mi ne smeta pa ni razlicita misljenja ali ne treba niciju djecu ukljucivati u nasa preseravanja, ni u kakom kontekstu. Ako smo mozda mi debili nasa djeca ne moraju biti, pustimo ih neka rastu.bleka wrote:Hrasno ja sam prije citao tvoje komentare s iznimnom paznjom i ne mogu vjerovat da si toliko povrsan da pratis sta Vingo pise( i ponavljas) i ne citas sto je napisano.hrasno38 wrote:Obicno oni koji ostanu bez ikakvih argumenata pocnu sa tako niskim udarcima ili kukavicki po djeci.Vingo wrote:
-
car-x
jedna stvar me jako zanima.. atif dudakovic, kao profesionalni vojnik, po obavezama i pravima ne smije biti clan bilo koje stranke.. moze glasati na izborima i to je sve..
moguce da je kao penzioner, u navali slobodnog vremena pristupio nekoj stranci, ali s obzirom na nas senzacionalisticki mentalitet, sumLJam da bi to ostalo nepropraceno..
zato je formulacija "presao u SDP" i "izdajnik" poprilicno nesretno i navijacki odabrana, kao i cijela tema koja jedino za cilj ima jos jedan pamflet o tome kako je SDP i Zmaj mali Lagumas stranka buducnosti..
nako, medju nama, pisam nam se u bolju buducnost koju ce nam servirati zlatko lagumdzija..
moguce da je kao penzioner, u navali slobodnog vremena pristupio nekoj stranci, ali s obzirom na nas senzacionalisticki mentalitet, sumLJam da bi to ostalo nepropraceno..
zato je formulacija "presao u SDP" i "izdajnik" poprilicno nesretno i navijacki odabrana, kao i cijela tema koja jedino za cilj ima jos jedan pamflet o tome kako je SDP i Zmaj mali Lagumas stranka buducnosti..
nako, medju nama, pisam nam se u bolju buducnost koju ce nam servirati zlatko lagumdzija..
-
Stitch__
odluci seedinbug wrote:Po mom mišljenju ovdje se postavlja pitanje, zašto baš sada Atif Dudaković prelazi u SDP-u, u vrijeme kada se na SDP-u prišivaju tikete kao veleizdajnici i slično.