POLITIČKI TRANSFER GODINE

Post Reply
Kwaheri

Post by Kwaheri »

...josh reis i eto...kompletan SDP ;)

Pravo je glupo nazivati izdajnikom nekoga ko je promijenio politicku partiju. Dudak, sretno, ziv nam i zdrav bio...

:bih:
Vingo

Post by Vingo »

Zeno,

Zlatku Lagumdziji se na teret stavlja izrucenje "Alzirske grupe".
To mu je jedan od najvecih politickih grijehova....koje je ucinio svom (alzirskom) narodu.
No.1

Post by No.1 »

edinbug wrote:Jučer sam sjedio sa Federalnim poslanikom, koji je ujedno i kantonalni predsjednik SDP-e u SBK-u, koji mi je rekao da nije špekulacija.
Gosp. Dudaković već obilazi teren po Krajini, gdje na tribinama SDP-e objašnjava razloge prelaska u SDP-u.
Već se pregovara da i Bugojno posjeti u junu, a to znam pouzdano pošto sam aktivan u SDP-i.
Na kraju, vajda na forumu imamo i osoba iz Krajine koji će potvrditi.
Dok to ne procitam u SLOBODNOJ BOSNI i to u rubrici koju je potpiso Senad Avdic Nesmatram sigurnim izvorom hehe.
Isad si ti Edinburg kao izvor te informacije prrrrrrrrr idi na planinarenje i usput cuvaj ovce zaradi koju markicu. Cuj TI i Federalni poslanik, koji je ujedno i kantonalni predsjednik SDP-e u SBK-u Pa ti stvarno kontas da su ovi forumashi travu pasli koja djecija finta uuh
bleka

Post by bleka »

joj nam alternative politicke sve preko 50 godina Zlaja, Hare, Lamija :-) .
Dodeti da se roknes kad su ovo lideri Bosanske perspektive. Ja dajem glavu da ce Zlatko i u penziji voditi SDP
Kwaheri

Post by Kwaheri »

nineac wrote:Kike prosvjetli nas molim te?
Taj izdajnicki SDP koji je sve ove godine bio u koaliciji sa SDS-om i HDZ-om, de nas prosvjetli malo svojom mudroscu!
gdje ono rekoshe..da su koalirali ...u srebrenici...il je mahala slagala
Vingo

Post by Vingo »

bleka wrote:joj nam alternative politicke sve preko 50 godina Zlaja, Hare, Lamija :-) .
Dodeti da se roknes kad su ovo lideri Bosanske perspektive. Ja dajem glavu da ce Zlatko i u penziji voditi SDP
Pa sta ti cekas, misa mu malog...?
bleka

Post by bleka »

Cekam da vidim Zlaji leda i da nevine ljude puste iz Guantanama, te da vidim hocel mali Zlatko-Salko nam porast u najdrazeg lidera :lol: :lol: :lol:
No.1

#33 Re: POLITIČKI TRANSFER GODINE

Post by No.1 »

edinbug wrote:Proslavljeni general Atif Dudaković prešao u SDP.
Šta mislite o prelasku generala u "izdajnički" SDP.
A u kojoj stranci je prije bio ?
zanimljivosti radi .... u SDA nije nikad bio Ispo si stvarno Dildika
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

bleka wrote:Cekam da vidim Zlaji leda i da nevine ljude puste iz Guantanama, te da vidim hocel mali Zlatko-Salko nam porast u najdrazeg lidera :lol: :lol: :lol:
A tebi neko sapnuo da su svi nevini jadni.
edinbug

Post by edinbug »

Po mom mišljenju ovdje se postavlja pitanje, zašto baš sada Atif Dudaković prelazi u SDP-u, u vrijeme kada se na SDP-u prišivaju tikete kao veleizdajnici i slično.
Atif sigurno nije osoba kojom se može manipulisati.
Pouzdano znam da ovo nije jedini prelazak u SDP-u i to koliko čujem sve su "jaki" ljudi, imena za sada ne znam.
Vingo

Post by Vingo »

bleka wrote:Cekam da vidim Zlaji leda i da nevine ljude puste iz Guantanama, te da vidim hocel mali Zlatko-Salko nam porast u najdrazeg lidera :lol: :lol: :lol:

Znas sta....jako je ruzno prozivati maloljetnu djecu. Cija god da su. Krsis njihova prava i za to bi mogao odgovarati! Ovo ti najozbiljnije govorim!
A dok djeca porastu....mozemo o Najvecem Sinu....
(A mozes i cuvat Mirnesa)
hrasno38

Post by hrasno38 »

Vingo wrote:

Znas sta....jako je ruzno prozivati maloljetnu djecu. Cija god da su. Krsis njihova prava i za to bi mogao odgovarati! Ovo ti najozbiljnije govorim!
Obicno oni koji ostanu bez ikakvih argumenata pocnu sa tako niskim udarcima ili kukavicki po djeci.
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Vingo wrote:Zeno,

To mu je jedan od najvecih politickih grijehova....koje je ucinio svom (alzirskom) narodu.
Vingo
necu da zacahtavam ovu temu. Dudaku treba cestitati i pozeljeti srecu. Ti si aktivist SDP-a? i ne kontam sad opet, sto sad alzirskom? mislim...demokratija, jednakost... zar barem vi novi kadrovi SDP-a, a ne ovi politicki mrtvaci...ne biste te jadnike zastitili? ili biste kao i on? ili biste nesto trece...? Bash me zanima, kako biste to danas, ove pameti?
bleka

Post by bleka »

Vingo wrote:

Tvoj odgovor pokazuje koliki si idiot da ni prosto prosirenu recenicu ne mozes razumijeti. Samo sam pricao o Babi ali to je vec prekompleksno za tebe, uhvati se ti Titovim stazama revolucije pa na takmicenje
car-x

Post by car-x »

edinbug wrote:
car-x wrote:
edinbug wrote: Prvo, ja zastupam SDP....
imas li napismeno da te neko ovlastio da na ovom forumu zastupas jednu politicku partiju, ili je to opet rekla kazala?
Ima člansku pristupnicu SDP-e koju sam potpisao 1998.
Pa valjda ako sam član SDP-e, neću zastupati SDA ili neku drugu stranku.
Ako ti ovaj termin nije jasan (ne mislim vrijeđati), može li "iznosim svoje mišljenje".
to je skroz drugi par opanaka, ako mene pitas..
bleka

Post by bleka »

hrasno38 wrote:
Vingo wrote:

Obicno oni koji ostanu bez ikakvih argumenata pocnu sa tako niskim udarcima ili kukavicki po djeci.
Hrasno ja sam prije citao tvoje komentare s iznimnom paznjom i ne mogu vjerovat da si toliko povrsan da pratis sta Vingo pise( i ponavljas) i ne citas sto je napisano.
Vingo

Post by Vingo »

zena wrote:
Vingo wrote:Zeno,

Vingo
necu da zacahtavam ovu temu. Dudaku treba cestitati i pozeljeti srecu. Ti si aktivist SDP-a? i ne kontam sad opet, sto sad alzirskom? mislim...demokratija, jednakost... zar barem vi novi kadrovi SDP-a, a ne ovi politicki mrtvaci...ne biste te jadnike zastitili? ili biste kao i on? ili biste nesto trece...? Bash me zanima, kako biste to danas, ove pameti?
Zeno....ja (jos) nisam aktivan clan SDP-a. A nisam nigdje ni rekla da je divno to izrucenje. Samo naglasavam "tezinu" grijeha prema nama....biracima.
A izrucenje je bilo ultimativnog karaktera. I ako mi ti sad kazes da bi bilo ko drugi na mjesti tadasnjeg Lagumdzije, ucinio nesto drugo.....necu ti vjerovat.
To jest bio politicki minus, ali kad vagamo minuse...... :-) (a nazalost moramo tako)
edinbug

Post by edinbug »

No.1 wrote:
edinbug wrote:Jučer sam sjedio sa Federalnim poslanikom, koji je ujedno i kantonalni predsjednik SDP-e u SBK-u, koji mi je rekao da nije špekulacija.
Gosp. Dudaković već obilazi teren po Krajini, gdje na tribinama SDP-e objašnjava razloge prelaska u SDP-u.
Već se pregovara da i Bugojno posjeti u junu, a to znam pouzdano pošto sam aktivan u SDP-i.
Na kraju, vajda na forumu imamo i osoba iz Krajine koji će potvrditi.
Dok to ne procitam u SLOBODNOJ BOSNI i to u rubrici koju je potpiso Senad Avdic Nesmatram sigurnim izvorom hehe.
Isad si ti Edinburg kao izvor te informacije prrrrrrrrr idi na planinarenje i usput cuvaj ovce zaradi koju markicu. Cuj TI i Federalni poslanik, koji je ujedno i kantonalni predsjednik SDP-e u SBK-u Pa ti stvarno kontas da su ovi forumashi travu pasli koja djecija finta uuh
A zašto to ja ne bi sjedio sa čovjekom koji obnaša ove funkcije, i zašto to Atif ne bi mogao preći u SDP-u.
Vrijeđao ne bih, to je tvoj mentalni sklop.
Vingo

Post by Vingo »

bleka wrote:
Vingo wrote:

Tvoj odgovor pokazuje koliki si idiot da ni prosto prosirenu recenicu ne mozes razumijeti. Samo sam pricao o Babi ali to je vec prekompleksno za tebe, uhvati se ti Titovim stazama revolucije pa na takmicenje
:? :? :? :? :?

jope

:? :? :? :? :?
hrasno38

Post by hrasno38 »

bleka wrote:
hrasno38 wrote:
Vingo wrote:
Hrasno ja sam prije citao tvoje komentare s iznimnom paznjom i ne mogu vjerovat da si toliko povrsan da pratis sta Vingo pise( i ponavljas) i ne citas sto je napisano.
Znas sta nista mi ne smeta pa ni razlicita misljenja ali ne treba niciju djecu ukljucivati u nasa preseravanja, ni u kakom kontekstu. Ako smo mozda mi debili nasa djeca ne moraju biti, pustimo ih neka rastu.
car-x

Post by car-x »

jedna stvar me jako zanima.. atif dudakovic, kao profesionalni vojnik, po obavezama i pravima ne smije biti clan bilo koje stranke.. moze glasati na izborima i to je sve..

moguce da je kao penzioner, u navali slobodnog vremena pristupio nekoj stranci, ali s obzirom na nas senzacionalisticki mentalitet, sumLJam da bi to ostalo nepropraceno..

zato je formulacija "presao u SDP" i "izdajnik" poprilicno nesretno i navijacki odabrana, kao i cijela tema koja jedino za cilj ima jos jedan pamflet o tome kako je SDP i Zmaj mali Lagumas stranka buducnosti..

nako, medju nama, pisam nam se u bolju buducnost koju ce nam servirati zlatko lagumdzija..
bleka

Post by bleka »

Ako pazljivo procitas komentare od pocetka vidjet ces da je Vingo poceo s provokacijama (nagovarajuci me na suicid :-) ). Uglavnom demagogije SDP fanatika :D nikad dosta. Ljudi ja bih volio da se Staljin vrati jer onda ima na de i za Titu
Stitch__

Post by Stitch__ »

edinbug wrote:Po mom mišljenju ovdje se postavlja pitanje, zašto baš sada Atif Dudaković prelazi u SDP-u, u vrijeme kada se na SDP-u prišivaju tikete kao veleizdajnici i slično.
Atif sigurno nije osoba kojom se može manipulisati.
Pouzdano znam da ovo nije jedini prelazak u SDP-u i to koliko čujem sve su "jaki" ljudi, imena za sada ne znam.
odluci se :D :lol: :lol:
Stitch__

Post by Stitch__ »

opet vingo ispade mudonja :D :D :D :D
rumenko

Post by rumenko »

i Henri prelazi u Barcelonu....
Post Reply