kad smo vec kod masturbacije...
ja sam kao mali (ali i sad) bio pravo napaljen (najozbiljnije

),
"jahao" sam sve sto je bilo manje od mene (autice, ćele, lopte ...),
cak i pred gostima...
jednom doslo sijelo, i ja (4-5god. sam imao) se ufatio svog najdražeg plavog autića i zajahao...
gleda me amidža i pita "šta to dariš" , ja naravno veze nisam imao...jednostavno mi godilo... on na to "haj nam pokaži"
kako je sjedio na podu, jedne povijene a druge ispružene noge, ja se uhvatim one ispružene noge, preciznije koljena, zajašem i počnem čelo kititi znojnim biserima...
svo sjelo naravno "buhahahaaha", stari me nabio nogom u guz, a ja sav sluđen ustanem u svom malom trkaćem šorcu, sa malom izbočinom u njemu
ljudi, bio sam mali, nisam znao sta radim, tek kasnije negdje oko 7-8 god. poceo sam se stidjeti, i vise nisam javno jahao po auticima, od tada sam se počeo kriti po wc-eima, špajzovima i spavaćim sobama.
sa 14 god sam uzeo malo neke stručne literature (Freuda) i sebi razjasnio neke stvari (libido ect.)
moja stara kao pedagog je znala naravno o cemu je riječ, i nije me htjela spriječavati u tom, bojeci se nekih psi-poslijedica, koje nisu izostale (prekomjerni stid u zenskom drustvu)
što joj ja pomalo sada zamjeravam.
I dan danas se amidža na sjelima, bajramima, svatbama u mom prisustvu (namjerno) šali na moj račun