Isto ko kad si maturirala vodolijice, je l' da?vodolija_33 wrote:Iskrene čestitke...znam kakav je to osjećaj
Cestitke Zensko
Moderator: anex
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
-
vodolija_33
ahahorns&drums wrote:Isto ko kad si maturirala vodolijice, je l' da?vodolija_33 wrote:Iskrene čestitke...znam kakav je to osjećaj
-
mamica papucarka
cestitam od srca
Koji smjer?
Poslije diplomskog umalo me nije udarilo auto kako sam bila u nekakvom euforicnom stanju. I to na Drveniji, dok sam se vracala sa faxa

Poslije diplomskog umalo me nije udarilo auto kako sam bila u nekakvom euforicnom stanju. I to na Drveniji, dok sam se vracala sa faxa
-
zensko
vingo, pa hm, mozda objavim par fotkica
moram pitati manekenku smijem li je ovako javno obznaniti

hvala svima jos jednom, osjecaj je zaista nevjerovatan, pravo olaksanje
a smjer je industrijski dizajn sto ga dodje da sam sad dipl. industrijski dizajner
) joj kako to lijepo zvuci

hvala svima jos jednom, osjecaj je zaista nevjerovatan, pravo olaksanje
a smjer je industrijski dizajn sto ga dodje da sam sad dipl. industrijski dizajner
- Kareem Abdul-Jabbar
-
zensko
hvala, hvala
a veliko hvala Daysleeperu koji mi je izrezao film i prebacio na net u sitne sate
odbrana ne bi bila ista bez tog isjecka

horns, tebi hvala sto si obavjestio ovu nasu forumsku zajednicu u velikom dogadjaju u zivotu jednog forumasha a po gajbe odoh sutra, pa cemo negdje zalomiti

lace tebi hvala sto si me trpila i strpljivo slusala kad sam objasnjavala svoj rad i sve one silne probleme na koje sam nailazila
hvala Mravojedu na jedinoj privatnoj poruci, ne brini Miki, sve cemo onako kako si predlozio!

a ostalima, hvala na iskrenim cestitkama i eto, bas mi nesto lijepo citati ih

a veliko hvala Daysleeperu koji mi je izrezao film i prebacio na net u sitne sate
horns, tebi hvala sto si obavjestio ovu nasu forumsku zajednicu u velikom dogadjaju u zivotu jednog forumasha a po gajbe odoh sutra, pa cemo negdje zalomiti
lace tebi hvala sto si me trpila i strpljivo slusala kad sam objasnjavala svoj rad i sve one silne probleme na koje sam nailazila
hvala Mravojedu na jedinoj privatnoj poruci, ne brini Miki, sve cemo onako kako si predlozio!
-
zensko
hvala presidentu, hvala dinashu
a ne znam dinash, trebas imati covjeka za PR koji ce biti pravovremeno obavjesten o zavrsetku i koji ce odmah reagovati!
odnosno otvoriti temu u tvoju cast!
danas sam dobre volje, eto ja se nudim da budem ta osoba!
a ne znam dinash, trebas imati covjeka za PR koji ce biti pravovremeno obavjesten o zavrsetku i koji ce odmah reagovati!
odnosno otvoriti temu u tvoju cast!
danas sam dobre volje, eto ja se nudim da budem ta osoba!
- manijak1
Napokon
........ne boj se .........neću pjesmu pisati

- Bosanac sa dna kace
Cestitike

Ah sto se dokaza i pokaza da je zensko!

Ah sto se dokaza i pokaza da je zensko!
- DaysleepeR
Ej ja skrooz zaboravio na film!zensko wrote:hvala, hvala
hvala Mravojedu na jedinoj privatnoj poruci, ne brini Miki, sve cemo onako kako si predlozio!![]()
![]()
Drago mi je da je pomoglo, svaka tebi cast lafica si prava.
-
edu
cijena hornsovog p-T-r-luka..
..gajba pive..covjek fakat nije skup..
samo ne znaqm sta joj ovoliko cestitate..k'o da je diplomirala na politickim naukama..
bilo kako bilo..
..sad klikni tamo da imas vss..
i na kraju..cestitke..jer ipak..sada si zvanicno pametna..

samo ne znaqm sta joj ovoliko cestitate..k'o da je diplomirala na politickim naukama..
bilo kako bilo..
i na kraju..cestitke..jer ipak..sada si zvanicno pametna..