Golf 2 intercooler Pitanje !
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
The_Flyer2002
ja sam mislio da smo presli vec preko toga.whow wrote:Bogami ovaj Flyer se propametnio , poceo baratati podatcima pa grafovi popraceni prikladnim edukativnim shtivima pa prikladni komentari dobar nema sta : svaka cast. Kao sto rece moj amida Jusuf " mozak se otvori nekom ranije a nekom kasnijei ". Nego onako u povjerenju Flyer da li jos uvijek mjenjas kocnice ( pakne) kod onoga Vijetnamca.
ps nisu bile kocnice vec gume.
-
whow
Jah gume , meni se tako nesto nikad ne desi.The_Flyer2002 wrote:ja sam mislio da smo presli vec preko toga.whow wrote:Bogami ovaj Flyer se propametnio , poceo baratati podatcima pa grafovi popraceni prikladnim edukativnim shtivima pa prikladni komentari dobar nema sta : svaka cast. Kao sto rece moj amida Jusuf " mozak se otvori nekom ranije a nekom kasnijei ". Nego onako u povjerenju Flyer da li jos uvijek mjenjas kocnice ( pakne) kod onoga Vijetnamca.
ps nisu bile kocnice vec gume.
- Qler
lik sto je uzeo RS4 je uzeo najosnovniju opremu koja ide u to auto.. a vala je moga doplatiti za onaj volan pa makar.... nista nije uzeo unutra a i one felge osnovne a imaju u ponudi jedne perverzija kakve su... mislim kad je imao para za RS4 mogao je jos milju dodati da ima bas perverzija bibi....
a cuo sam da je Keljmendiju ostao tocak u rupi negdje kod kiseljaka sa onog crvenog GTI-a.....
a cuo sam da je Keljmendiju ostao tocak u rupi negdje kod kiseljaka sa onog crvenog GTI-a.....
-
The_Flyer2002
e jeb.i ga RS4 je RS4 pa makar on bio i sa osnovnom opremom.
a i sta ce mu ista. samo dodaje tezinu
a i sta ce mu ista. samo dodaje tezinu