suncane naocale
Moderator: anex
-
Stitch__
al kad ti vec tako kazes...
a ne, fakat, kakva je poenta suncanih svika po noci
-
Stari
Jest da su malo ...za stariju raju...ali eto moja vizija sebe samoga kad se malo picnem za izlazak ...na utakmicu i kafanu poslije utakmice....rekoh vizija...realnost je nesto savim drugo
i ybiga ne valja link...

evo ovaj radi ...pa tako otprilike....u mojim vizijama.
i ybiga ne valja link...

evo ovaj radi ...pa tako otprilike....u mojim vizijama.
-
xygirl
ja ih ne nosim po noci ali skoro u svim drugim situacijama da...
obicno imam jedne dobre za koje istresem lovu
i uvijek se nadje par jeftinih koje mi se svide negdje usput pa ih pokupim 
prije dvije godine sam nasla tako dobre naocale za 15 KM, neka trendy kolekcija ali su ludilo dobre... samo vise ih nemam... eto to je razlika izmedju ovih za koje dajes vise love i ove od 15 i 20KM...
obicno imam jedne dobre za koje istresem lovu
prije dvije godine sam nasla tako dobre naocale za 15 KM, neka trendy kolekcija ali su ludilo dobre... samo vise ih nemam... eto to je razlika izmedju ovih za koje dajes vise love i ove od 15 i 20KM...
-
micika
Hehe,fala.....mada ove gore vogue imaju narandzasti uzorak....a znas da je prosle godine narandzasta boja bila fol moderna....zato su i kupljene
Jedino sto nebih preporucila su police
imala sam jedne i nisam ih nosila jedno ljeto,staklo se pocelo rasipat oko rubova
tako mi bilo zao..imaju super oblik,jos ih negdje cuvam 
Jedino sto nebih preporucila su police
- flora.sa
ove mi se svidjajuHarrys wrote:Micika,da lijepe oke dodju do izrazaja.![]()
![]()
samo meni je problem naci okvir suncanih naocala koji mi odgovara, imam malu glavu, pa mi ove sto se proizvode obicno prekriju pola lica, pa vise licim na muhu nego na covjeka
zato imam jedne koje nosim vec par godina...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Luzerica wrote:samo jos da mi napisete kako mogu kntaktirati te vase dobre ljude koji prave ravnotezu u svijetu, mislim uzivmaju od bogatih da prodaju siromasnim, i sve ce biti o.k., opcenito me zanima je li oni uopce imjau zenske robice![]()
![]()
- taxi_driver
micika wrote:Ma ko jos nosi ray ban![]()
![]()
neznam u Sarajevu....nisam gledala niti kupovala jer mi se ne isplati,zbog silnih snizenja koje ovdje imam.Mislim da su naocale marke vogue sasvim pristupacne i imaju odlicnih modela za ovu sezonu.Ja sam prosle godine kupila jedne...super su,a nisu nesto pretjerano skupe.Ovdje se krecu oko 100 eura.
max mara ima isto tako super modela,mada je meni chanel najbolji.Skoro sam gledalapravo mi se svidjele..ali vraga 270 eura
![]()
Pogledaj u optici loris ili kako vecimas i neku prodavnicu u strosmajerovoj.
moze pitanje ko jos ne nosi ray ban?
na zapadu su one jos uvijek na cijeni.i sto se tice zastite ociiju one su neprikosnovene.koje god kupis markirane ,citavo ljeto ti prodje u skiljenju.uzmes ray ban i nema problema.
i na kraju pogledaj malo modne magazine pa ces vidjeti da se vracaju okviri naocala kao iz top gun-a.