OVAN - ROĐENDANSKI POKLON
Moderator: anex
-
rumenko
Bobi je u pravu....i ja sam ovan (ne moj da bi se ko nasmij'o)...mi fakat volimo prakticne poklone...parfem ni za zivu glavu ne uzimaj (osim ako se momcic nije uzvrist'o)....Bobi nas'o si me s ovim helikopterom...ako mi ga niko ne kupi...kupicu ga sam....mada ti je i camac dobar....
-
remake
- anais_nin
ja toplo preporucujem novi od Christian Dior-aremake wrote:tigris wrote:parfem ba uzmito pali kod svih znakova
![]()
![]()
koji????

-
remake
hvalaanais_nin wrote:ja toplo preporucujem novi od Christian Dior-aremake wrote:tigris wrote:parfem ba uzmito pali kod svih znakova
![]()
![]()
koji????za*eban je do bola, dusu dao za vatrenog znaka
na prvi smrd je katastrofa, ali kad sacekas 5 minuta miris se totalno mjenja i FENOMENALAN je
Parfem je stigao i u nase parfumerije
provjereno
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ako je kompjuteras pokloni mu neku igricu za pc ili playstation. Neku pucacinu, DOOM npr. ili Quake (Doom je bolji).
Parfem? Mora nesto da odere, Dior da ali Fahrenheit (valjda se ovako pise).
Ima sirok izbor muzike, ako nemas para neki mp3, npr. hip hop i obavezno da ima crnaca i pistolja na omotu.
Garderoba? 90% ovnova mrzi rukavice, smao to nemoj, ostalo moze sve.
Meni je jednom bivsa cura davno poklonila dio za auto (ili su bile zimske gume, ne sjecam se) meni je to bilo najcoolije
:D:D:D
Ima sirok izbor muzike, ako nemas para neki mp3, npr. hip hop i obavezno da ima crnaca i pistolja na omotu.
Meni je jednom bivsa cura davno poklonila dio za auto (ili su bile zimske gume, ne sjecam se) meni je to bilo najcoolije
-
remake
Horni hvala ti punohorns&drums wrote:Ako je kompjuteras pokloni mu neku igricu za pc ili playstation. Neku pucacinu, DOOM npr. ili Quake (Doom je bolji).
Meni je jednom bivsa cura davno poklonila dio za auto (ili su bile zimske gume, ne sjecam se) meni je to bilo najcoolije:D:D:D
btw ovo oko rukavica je istina, sestra je ovan i usred najzesce zime nece rukavice
- horns&drums
xygirl kad imas farenhajt na sebi ni jedna zena ti en kaze ne. Ali ni muskarac pa je zato malo diskutabilan
:D:D:D:D
- anais_nin
edu wrote:herka ba..znaci ja trebam stajati pored nekoga 5 minuta da bi ta osoba zamirisala?![]()
![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Eeeeeeeee...tooooooooooo...mogu ljetne sad...Meni je jednom bivsa cura davno poklonila dio za auto (ili su bile zimske gume, ne sjecam se) meni je to bilo najcoolije
-
tigris
ma zdrav si ti djecko....nema gripe nema side kad desanka radi:D sto je sigurno sigurno jeedu wrote:nista da leti..bolje sida nego gripa..tigris wrote:samo nek hoda ili leti a?![]()
pateticno
robi
remake dje meni hvala ......nisam postirala sliku pa sipak ?
![]()
![]()
![]()
-
remake
tBobi wrote:Eeeeeeeee...tooooooooooo...mogu ljetne sad...Meni je jednom bivsa cura davno poklonila dio za auto (ili su bile zimske gume, ne sjecam se) meni je to bilo najcoolijea dobro bi dosle i krajnice...
..ceste su nam vau-vau..
....a mogu i oni skupi brisachi od 40-tak KM..
.
to mi se svidja, mogu izdvojiti 50-ak KM, a poklon je originalan, jos cu neku masnicu natakariti...
gdje da trazim brisace i sta da trazim tacno???? mislim ima li neka oznaka, broj itd.
Last edited by remake on 23/03/2006 15:07, edited 1 time in total.
-
xygirl
- horns&drums
Ma kupi mu ba, mi smo ti plemeniti znakovi. Ako ne varamo-ne varamo i gotovo. Nego samo ce se on napaliti kad ga budu cure pasle pogledima , a ti ces u krevetu profitiratiremake wrote:onda taj ne kupujem, ne dolazi u obzir
Sekice, nekad bio, sad sam jedan fini gospodin
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Halo..ako si s nekim u vezi on/ona ti zavodno mirishe i bez tih "jebachkih" parfema
...samo rizikujete da se naka druga koka prilijepi na njega..
...a vala kako zhensko razmishlja...
.