Ali ona ima dečka...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Flert je po meni kao minsko polje. Ako dobro ne poznajes livadu, ode ti u picku materinu :D:D
Vingo

Post by Vingo »

Da da takav sam odgovor i ocekivala...ali udubis li se malo doci ces do zakljucka da je to flert radi flerta jedna floskuletina, pametno smisljena za servis javnom mnijenju, a ponekad i samom sebi...i da je flert, kao i sex, krajnje jednodimenzionalna kategorija.
Pritom, uopste nije bitna namjera....bitan je nagon.

(Evo me ko Joni jbt...)
edu

Post by edu »

ne flertuje se kad sjedis sa svojom djevojkom/momkom za stolom..a taxo je bas o tome pricao..i nek' je ostavio..majstor!

herka..ja flertujem uvijek u nadi da ce biti nesto.. :D :D ..'bem ti nadu vise.. :D :D :D

e'o..dos'o je i strumf..najebali smo.. :D :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Flert je takodjer jedna vrsta prevare, ne vidim razliku. Taxo, kralj si :-D

Ja sam prije par godina imao jos veci bezobrazluk. Cura je rekla da izlazi s jaranom ( :lol: :lol: ). Naravno, to je bio neki lik s kojim je ona imala nekad nesto. Nebitno.
Ne volim dizati graju niti braniti nekome nesto pa nisam nista pricao, mada je dogovor bio da idemo negdje. Sljedeci dan, iz cista mira ona dolazi na sastanak i ja je upoznajem sa svojom curom :D:D:D jos nju predstavljam kao jaranicu :D

Naravno, nisam toliki jebac da bih nasao u roku 24 sata oponenta ali sam iskoristio jednu prijateljicu za taj cin (to su ti prijatelji, uvijek uz tebe kad ti trebaju).
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote: herka..ja flertujem uvijek u nadi da ce biti nesto.. :D :D ..'bem ti nadu vise.. :D :D :D
:lol: :D ja flertujem kad mi dodje :lol: :D cak i sa postarom koji se prosle godine penzionisao :lol: :D a believe you me, s njim se ne bih pokupila :lol: :D
tataratira

Post by tataratira »

meni na poslu puno takvih "zavodnica". traže zagondžije da im brže prođe dan, a i godi egu svake žene da joj plaćaju kafe i gledaju u guzicu

interesantno da je tebi ovo nešto novo i čudno...
kladim se da jedav čeka da se ohrabriš da je pitaš da izađete pa da ti kaže kako ima dečka....i još ispadne poštena

ignorisanje je beton :-D
budi veća pi*ka od nje :lol:
Vingo

Post by Vingo »

anais_nin wrote:
edu wrote: herka..ja flertujem uvijek u nadi da ce biti nesto.. :D :D ..'bem ti nadu vise.. :D :D :D
:lol: :D ja flertujem kad mi dodje :lol: :D cak i sa postarom koji se prosle godine penzionisao :lol: :D a believe you me, s njim se ne bih pokupila :lol: :D

Ti si nesto drugo....to je preliminarno istrazivanje za novu forumsku temu "sex i postar"
Stari

Post by Stari »

Za mene je razlika izmedju flertovanja i barenja oduvijek bila nekako imaginarno -apstraktna...ono ...mislim kad je to bilo aktuelno...Teta pocne sa mnom flertovati....ja je pocnem bariti....al onda chuna...ona udata (i to vec jedno 20 godina) ...eh to se onda retroaktivno proglasi flertom a ne barenjem...u suprotnom bio bi ...kurvarluk ...

Ispravite me ako mislite da sam u krivu...
anais_nin

Post by anais_nin »

Vingo wrote:
anais_nin wrote:
Ti si nesto drugo....to je preliminarno istrazivanje za novu forumsku temu "sex i postar"
:lol: :D to sam ja kategorija za sebe? :lol: :D
manijak1

Post by manijak1 »

Stari .........briljantno si u pravu :D :D :D :D
stidljiv

Post by stidljiv »

danas wrote:
stidljiv wrote:Ma sve one imaju momke a ujedno se sve i pucaju sa strane... :-) :D
dopadnel' koja tebe stidljivi :D :D
Dopadne...i to cesto... :D
edu

Post by edu »

ma to je hoce da se jebu a da im ne udje..(kako je ovo samo zlatna poslovica.. :oops: :D :D )..vide muz ih vise ne ferma..kontaju..pale su kurcu za usi..pa tako pocnu da se malo šmeke..ocijukaju..dobacuju..i kad vide da bi ih frajer oder'o..onda..koci..udata..kurton!
stidljiv

Post by stidljiv »

Fair Life wrote:
danas wrote:
stidljiv wrote:Ma sve one imaju momke a ujedno se sve i pucaju sa strane... :-) :D
dopadnel' koja tebe stidljivi :D :D
On ima svoju regularnu... koja se puca sa strane.
Eh vidis...nemam regularnu...jer me mahom dopadnu ove sa strane... :-) :D
krava

Post by krava »

a sta je to tacno flertovanje?

razgovaranje sa osobom suprotnog spola smjeskajuci se, dodirujuci se, priblizavajuci se.....mislim, gdje je granica?

:)
Kwaheri

Post by Kwaheri »

:-) a moze biti da se ona zaljubila u tebe..ono malo...a ima decka...pa sad nije valjda...da se one s deckom ne mogu ovaj zaljubiti u nekog drugog...il sta...ovaj.. ja ne kontam... :-) sacekaj malo...daj joj nesto, neki isharet, kako se to veli, znak...zovi je na kahvu...itd...sta vec... pa onda sacekaj, ako ga ostavi, tu si...ako ne...nije tu nikad ni bilo :D
edu

Post by edu »

ma najbolje je da budete drugovi.. :D :D :D
xygirl

Post by xygirl »

pa flertuju i muskarci i zene (sta ste navalili na zene :D salim se) neki se upecaju neki ne, bitno je znati gdje je granica... eh, po meni, tu nastaju razlike :D
Frutek

Post by Frutek »

Ako imate zajedničkog jarana il jaranicu, malo ispipaj, vidi kolko je čvrsta ta njena veza, jel zaljubljena u tog čovjeka (vrlo bitno) itd. A ako se ne družiš baš tolko s njom, a veza joj nije oličenje čistoće i zaljubljenosti, zovi je na piće i u napad :D :D

Samo ćeš se izjedat bezze, šta bi bilo kad bi bilo...uzmi ba stvari u svoje ruke jer ona neće sama nikad taj korak napravit...
Stari

Post by Stari »

edu wrote:ma najbolje je da budete drugovi.. :D :D :D
Ovo u ovisnosti o tvoje zivotne dobi...ako si mladja osoba... ja ti preveliko prijateljovanje sa curama ne bih preporucio....mislim to ti svakako ne gine kad dodjes u moje godine...ukratko u mojim godinama i nemozes biti nista drugo do prijatelj...a dok si mlad ...ma otvaraj vatru iz svih rapolozivih kalibara na sve sto se ucini sumnjivim sa suprotne strane linije razdvajanja...
edu

Post by edu »

:shock: :shock: :shock:

pa stari..it's me..l'edu.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

xygirl wrote:pa flertuju i muskarci i zene (sta ste navalili na zene :D salim se) neki se upecaju neki ne, bitno je znati gdje je granica... eh, po meni, tu nastaju razlike :D
ma jasta nego flertuju i muskarci i zene...ali po postovima mi se cini da vecina ljudi konta kad malo verbalno sparinguje s nekom dopadljivom osobom da to nesto ZNACI :D :D :D flert moze biti totalno bezazlen... :D a vala moze se "pokupit" neko i bez flertovanja :D ovo dvoje ne mora uopste ici ruku pod ruku :D

gdje je granica? :D za slobodne flertase ni nebo nije granica :lol: :D za zauzete...sve je naravno indvidualno :roll: ali nema fizickog kontakta, nema "navodjenja" situacije na to da bi se nesto mozda moglo desiti, nema davanja ni uzimanja brojeva telefona, ni odavanja podataka koji bi mogli navesti na ponovni susret... :roll:
Kwaheri

Post by Kwaheri »

anais_nin wrote:
xygirl wrote:pa flertuju i muskarci i zene (sta ste navalili na zene :D salim se) neki se upecaju neki ne, bitno je znati gdje je granica... eh, po meni, tu nastaju razlike :D
ma jasta nego flertuju i muskarci i zene...ali po postovima mi se cini da vecina ljudi konta kad malo verbalno sparinguje s nekom dopadljivom osobom da to nesto ZNACI :D :D :D flert moze biti totalno bezazlen... :D a vala moze se "pokupit" neko i bez flertovanja :D ovo dvoje ne mora uopste ici ruku pod ruku :D

gdje je granica? :D za slobodne flertase ni nebo nije granica :lol: :D za zauzete...sve je naravno indvidualno :roll: ali nema fizickog kontakta,

nema "navodjenja" situacije na to da bi se nesto mozda moglo desiti, nema davanja ni uzimanja brojeva telefona, ni odavanja podataka koji bi mogli navesti na ponovni susret... :roll:
ti si pravo zahtjevna...koja pravila :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

zena wrote: ti si pravo zahtjevna...koja pravila :roll:
:D :lol: to su moja pravila za MENE :D znaci da bih izbjegla situacija od kojih bi me mogla glava zaboliti :D mislim ako sam zauzeta....i da bi sve ostalo na bas tome "neobaveznom VERBALNOM flertu" :D
horns&drums

Post by horns&drums »

krava wrote:a sta je to tacno flertovanje?

razgovaranje sa osobom suprotnog spola smjeskajuci se, dodirujuci se, priblizavajuci se.....mislim, gdje je granica?

:)
Nema granice kravo, u tome i jeste car. Ako ne znas igrati svako flertovanje ti je prevara
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ma jarane naravno da sam frajer.ona bi ispala treba da je ostala i pitala njega da je odbaci.uostalom nek flertuje kad izadje sama,a kad je samnom mora samo u mene da gleda i ako joj se ne gleda u mene onda moze u pice na stolu.sa strane nesto smekati je veoma lose po zdravlje.
Post Reply