A i ja sam misljenja da je bespotrebno davati lovu privatnicima kad su i drzavni doktori OK. Meni su u Domu zdravlja na Otoci super. Isla sam ja i kod Divanovica i kod Cengicke, ali su u Domu zdravlja najbolji
Preporuka za ginekologa
- lejlasa
Cula sam ja da Nejra i nije tako dobra kako se misli
A i ja sam misljenja da je bespotrebno davati lovu privatnicima kad su i drzavni doktori OK. Meni su u Domu zdravlja na Otoci super. Isla sam ja i kod Divanovica i kod Cengicke, ali su u Domu zdravlja najbolji
-
idic
Evo jedan stari vic da razbijemo monotoniju.
Ulazi ciganka u apoteku i dere se s vrata, ima te li mast za picajzle !!
Apotekar joj kaže, kakav je to način, kako to ulazite ko kauboj i ne kažu se picajzle nego stidne vaške.
Ciganka izađe i ulazi ponovo na vrata, lijepo pozdravi i kaže možete li mi dati mast za stidne vaši, apotekar kaže može, koliko trebate.
Odprilike za tri pi**e.

Ulazi ciganka u apoteku i dere se s vrata, ima te li mast za picajzle !!
Apotekar joj kaže, kakav je to način, kako to ulazite ko kauboj i ne kažu se picajzle nego stidne vaške.
Ciganka izađe i ulazi ponovo na vrata, lijepo pozdravi i kaže možete li mi dati mast za stidne vaši, apotekar kaže može, koliko trebate.
Odprilike za tri pi**e.
-
tempora
Ja imam odlicno iskustvo sa gospodinom Hadziomerovicem. U Holandiji su me na 4 razlicita pregleda apsolutno pogresno dijagnosticirali zbog cega je bezazlena stvar presla u "nesto ozbiljniju" Gospodinu Hadziomerovicu je trebalo pet minuta da mi da tacnu dijagnozu te odredi tretman i u dan odredi koliko ce trajati lijecenje te prestanak tegoba.
Posto sam izuzetno osjetljiva na ginekoloske preglede ( nema veze sa zaostaloscu, kao sto su to onomad na slicnoj temi pojedine forumasice prikazale) izuzetno mi je bitan nacin ophodjenja te sam i po tom pitanju krajnje zadovoljna sa osobljem gospodina Hadziomerovica.
Moram naglasiti da svako ponaosob jedino moze da kaze koliko je zadovoljan sa tretmanom nekog specijaliste, jer je to zaista stvar licnoga vidjenja a potom i cinjenice da ne znaci da i vrstan specijalista ne moze pogrijesiti! ( Jos uvijek na medicinsko osoblje gledamo kao u Boga, pa polazimo od toga, da se istima ne moze desiti greska ili sl)
Naravno da je krajnje pametno posavjetovati se sa jos nekim specijalistom.
Jer ako sam ja imala izuzetno dobro iskustvo, zbog cega se uvijek vracam u navedenu ordinaciju, to ne znaci da ce neko drugi dijeliti moje misljenje.
Bilo kako bilo, ordinacija gosp Hadziomerovica se nalazi preko puta tramvajske stanice na Marin Dvoru, a u dnevnim novinama mozes naci broj telefona i adresu.
Kompletan gin. pregled kosta 100 maraka, a "obicni" 50 maraka. Ukoliko ne nadjes broj telefona voljna sam ga proslijediti.
Sretno!
Posto sam izuzetno osjetljiva na ginekoloske preglede ( nema veze sa zaostaloscu, kao sto su to onomad na slicnoj temi pojedine forumasice prikazale) izuzetno mi je bitan nacin ophodjenja te sam i po tom pitanju krajnje zadovoljna sa osobljem gospodina Hadziomerovica.
Moram naglasiti da svako ponaosob jedino moze da kaze koliko je zadovoljan sa tretmanom nekog specijaliste, jer je to zaista stvar licnoga vidjenja a potom i cinjenice da ne znaci da i vrstan specijalista ne moze pogrijesiti! ( Jos uvijek na medicinsko osoblje gledamo kao u Boga, pa polazimo od toga, da se istima ne moze desiti greska ili sl)
Naravno da je krajnje pametno posavjetovati se sa jos nekim specijalistom.
Jer ako sam ja imala izuzetno dobro iskustvo, zbog cega se uvijek vracam u navedenu ordinaciju, to ne znaci da ce neko drugi dijeliti moje misljenje.
Bilo kako bilo, ordinacija gosp Hadziomerovica se nalazi preko puta tramvajske stanice na Marin Dvoru, a u dnevnim novinama mozes naci broj telefona i adresu.
Kompletan gin. pregled kosta 100 maraka, a "obicni" 50 maraka. Ukoliko ne nadjes broj telefona voljna sam ga proslijediti.
Sretno!
-
zeljeni_nadimak
#31 Re: Preporuka za ginekologa
Ne mogu da vjerujem da jedna zena moze reci ovaku besmislicu. Svaka zena mora redovno ici na ginekoloske preglede bez obzira na to kako je muskarac tretira.senada wrote:.....oglasi obiluju poznatim privatnim ginekoloskim ordinacijama...a ti krkane cuvaj, pazi i njeguj svoju djevojku pa joj nece trebati ginekolog...krkan wrote:mojoj djevojci je potreban ginekolog pa forumasice ako imate pozitivna iskustva sa nekim da mi preporucite
unaprijed veliko hvala
- Sretno Biće
u ambulanti u Skerlićevoj su tete ok, osim Aide Tabori... žena je fakat noćna mora i prije bi rekla da je mesarka nego ginekolog... 
-
Nesferatu
Ama, ime i pokoja lezbejka u ginekologa, a i pokoja baba stara sto fetish praktikuje. Stas i za to ima ponuda i potraznja. Najbolji su mi homoseksualci kad idu na pap smear supka. Jer imaju jednak rizik ako ne i veci da razviju rak debelog crijeva umjesto raka maternice....sto je moguce da je i slucaj kod "krkana" jer odkad to muskarci se raspituju okolo za "dobrog" ginekologa.
Nego pape, dvije specijalnosti u medicini koje su vizualno najgadnije su dermatologija i ginekologija. A, za muskarce ginekologija de facto. Kad pocne da se gnoji, curi, boli, zulja, krvari, zajebava a tebi nezgodno, svijet ceka....
Nego pape, dvije specijalnosti u medicini koje su vizualno najgadnije su dermatologija i ginekologija. A, za muskarce ginekologija de facto. Kad pocne da se gnoji, curi, boli, zulja, krvari, zajebava a tebi nezgodno, svijet ceka....
Last edited by Nesferatu on 26/03/2006 18:17, edited 1 time in total.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Znam, ... malo sam se opustio i shalim se. Vjerujem da je to jedna od vizualno tezih disciplina u medicini. Neko od prethodnih diskutanata je vec spomenuo vaznost periodicnih odlazaka svake zene na ginekoloski pregled. Smatram da je to izuzetno vazno po zenino zdravlje. To treba da bude obaveza, .... dio kulture svake zene. Bolest je bolje sprijeciti nego lijeciti.Nesferatu wrote: Nego pape, dvije specijalnosti u medicini koje su vizualno najgadnije su dermatologija i ginekologija. A, za muskarce ginekologija de facto. Kad pocne da se gnoji, curi, boli, zulja, krvari, zajebava a tebi nezgodno, svijet ceka....
-
Nesferatu
Ama kod nas ne postoji svijest o prevenciji bolesti.
Samo o ljecenju iste. A i to, ono kad vise se ne moze izdrzati.
Sta ces, takvi smo tvrdoglavi a pomalo i zatucani. I cak mislim da muskarci imaju svoj doprinos na ovom polju jer sve to zavisi od nacina na koji je neko vaspitan, da iako djevojka ima 16 ili 18, ipak treba otici kod ginekologa ko sto odes kod zubara, iako su ti zubi zdravi...samo od zuba jos niko nije umro. Od ginekoloskih oboljenja, nazalost, mnogi i to upravo zbog toga sto nisu obracali nikakvu paznju dok nije bilo prekasno.
Samo o ljecenju iste. A i to, ono kad vise se ne moze izdrzati.
Sta ces, takvi smo tvrdoglavi a pomalo i zatucani. I cak mislim da muskarci imaju svoj doprinos na ovom polju jer sve to zavisi od nacina na koji je neko vaspitan, da iako djevojka ima 16 ili 18, ipak treba otici kod ginekologa ko sto odes kod zubara, iako su ti zubi zdravi...samo od zuba jos niko nije umro. Od ginekoloskih oboljenja, nazalost, mnogi i to upravo zbog toga sto nisu obracali nikakvu paznju dok nije bilo prekasno.
-
Rimljanka
#40 Re: Preporuka za ginekologa
Da li mi neko moze reci kod koga u privatnoj ordinaciji je najjeftiniji UZ pregled u Sarajevu? Znam da se obicno krecu oko 50KM,ima li negdje jeftinije?
-
Gospoda Ministarka
#41 Re: Preporuka za ginekologa
Rimljanka wrote:Da li mi neko moze reci kod koga u privatnoj ordinaciji je najjeftiniji UZ pregled u Sarajevu? Znam da se obicno krecu oko 50KM,ima li negdje jeftinije?
Ja mislim da su im cijene iste.
I ja placam 50 KM.
Imas li zdravstveno onda bi mogla i besplatno?
- petunija
#42 Re: Preporuka za ginekologa
Zašto ne kod Mehmedbašića?
Idem samo kod njega i uvijek mi je bio super. I on i doktorica koja radi s njim,
Ljubazni su, nježni pri pregledu, nisu skupi i sve lijepo objasne. Što se mog iskustva tiče, toplo preporučujem
Idem samo kod njega i uvijek mi je bio super. I on i doktorica koja radi s njim,
Ljubazni su, nježni pri pregledu, nisu skupi i sve lijepo objasne. Što se mog iskustva tiče, toplo preporučujem
- Alhemicarkaa
#43 Re: Preporuka za ginekologa
Također!petunija wrote:Zašto ne kod Mehmedbašića?
Idem samo kod njega i uvijek mi je bio super. I on i doktorica koja radi s njim,![]()
![]()
![]()
Jedini koji mi je uspostavio ispravnu dijagnozu i koji se prema meni ophodi kao da sam mu dijete.
-
ters od rodjenja
#44 Re: Preporuka za ginekologa
Urolog je i za muskarce i za zene a ginekolog samo za zene.

-
IsmetHoro
#45 Re: Preporuka za ginekologa
Nisam doktoriro ali radim po potrebi, posalji privatnu poruku ako si zaintresovan.krkan wrote:mojoj djevojci je potreban ginekolog pa forumasice ako imate pozitivna iskustva sa nekim da mi preporucite
unaprijed veliko hvala
- kurty
#46 Re: Preporuka za ginekologa
ISmete, Ismete... Sta si radio 4 godine...IsmetHoro wrote:Nisam doktoriro ali radim po potrebi, posalji privatnu poruku ako si zaintresovan.krkan wrote:mojoj djevojci je potreban ginekolog pa forumasice ako imate pozitivna iskustva sa nekim da mi preporucite
unaprijed veliko hvala
-
galert
#47 Re: Preporuka za ginekologa
Nisam ginekolog,
al mogu da pogledam
!!!!
al mogu da pogledam