Citate li Dnevni "Havaz"?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Da li je Dnevni avaz sandzaklijski ili sarajevski list?

Poll ended at 15/04/2006 02:46

1. sandaklijski posto je vlasnik sanndzaklija
6
46%
2. sarajevski zbog radi stampanja u Sarajevu
7
54%

Total votes: 13

BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

Stitch__ wrote:ma jes, svi su najpametniji, svi su ajnstajni genijalci i superinteligencije :D a i dalje sjede u mraku svojih sobicaka za compom i rondaju kako niko ne valja :roll: steta :roll:

dok je s druge strane covjek sa smislom za biznis izasao iz sobe i napravio giganta kakav je avaz 8-) i sad su ovi "pametnjakovici" ljubomorni :lol: pogotovo zato sto je iz sandzaka. iz nekog razloga zbog toga ga smatraju nekim ko ne bi smio uspjeti :?

a fahro je, "pametnjakovici" moji, postigao vise nego sto cete vi za narednih 200 godina kenjkanja po forumima 8-)
Pa i ti druze moj kenjas po forumu :D iz razloga sto si SCEPIN [konspirativno ime F.radoncica u KOS-u] pristalica :D

nemoj se ti meni sikirat imati ces sta za jest ako si koza zvaci avaz :D ako nisi pustaj avaz dok te crnac obdaruje :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

moj prenjko :roll: pa sazali se covjek nad ljudima :roll: koji je to jed i siktanje :roll:
Stitch__

Post by Stitch__ »

BigBalabuto wrote:
Stitch__ wrote:ma jes, svi su najpametniji, svi su ajnstajni genijalci i superinteligencije :D a i dalje sjede u mraku svojih sobicaka za compom i rondaju kako niko ne valja :roll: steta :roll:

dok je s druge strane covjek sa smislom za biznis izasao iz sobe i napravio giganta kakav je avaz 8-) i sad su ovi "pametnjakovici" ljubomorni :lol: pogotovo zato sto je iz sandzaka. iz nekog razloga zbog toga ga smatraju nekim ko ne bi smio uspjeti :?

a fahro je, "pametnjakovici" moji, postigao vise nego sto cete vi za narednih 200 godina kenjkanja po forumima 8-)
Pa i ti druze moj kenjas po forumu :D iz razloga sto si SCEPIN [konspirativno ime F.radoncica u KOS-u] pristalica :D

nemoj se ti meni sikirat imati ces sta za jest ako si koza zvaci avaz :D ako nisi pustaj avaz dok te crnac obdaruje :D
...................................

vidis o cemu ti govorim :roll:
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

vidis o cemu ti govorim :roll:

Jel to kolutas ocima radi crnca ili sto mislis da si u pravu :D
Muatez

Post by Muatez »

Big balabuto puno si ti meni opsjednut ovim crncima,pitam se da li hoces nesto da nam kazes vezano za njih.Mislim neka licna iskustva ? Vidim "puna" ti usta o crncima.Ovo je rasprava o Avazu koliko ja vidim a ti si izgleda promasio temu pa probaj u ljubav i sex topic-u napisati nesto detaljnije o tvojim iskustvima sa crnim ljudima i nemoj zaboraviti da citas AVAZ.

Pomaze da lijecis licne frustracije.........vezane za crnce.
stickitout

Post by stickitout »

Al-aqsa wrote:
stickitout wrote:A ti se izgleda najvise razumijes u sve predizborni agentu pa istom belegijom sve kose ostris. Vazno je da se ne zaboravi nista i da se ne razmislja ni o cemu drugom nego o proslosti.

Nema vise ta pita...
Joj "predizborni agentu", :lol: :lol:

Daj ne zezaj se.

Sta me briga i za Senada i za Havaza. Ljudi rade svoj posao!

A onima koji se bune na Alijinu ostavstinu; Iza Alije je ostala Bosna i Hercegovina, ma kakva god da je ona!! 8) 8) Moglo je biti lahko da je pregaze, ali eto nedadosmo im! Iza Alije je ostala Bosna u svojim prijeratnim granicama.
Em suplje, em providno....iz te kese je voda iscurila davno a zlatna ribica se lagano davi, brze trazi akvarijum.
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

Pomaze da lijecis licne frustracije.........vezane za crnce.
Vidim da ti to dobro znas a i drag ti je avaz i njegova crna hronika :D

I nije Big balabuto nego zajedno a ako hoces da znas sto je zajedno pitaj :D
jacasa

Post by jacasa »

Avaz ne citam iz 2 razloga: jednonacionalna novina, to kod mene ne prolazi, a drugi razlog su "novinari"koji pisu za Avaz. Ne znam da li je iko od vas primjetio da su oni svi redom nepismeni. Obratite paznju na konstrukciju recenica i na gramaticke greske i sve ce vam biti jasno.
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

jacasa wrote:Avaz ne citam iz 2 razloga: jednonacionalna novina, to kod mene ne prolazi, a drugi razlog su "novinari"koji pisu za Avaz. Ne znam da li je iko od vas primjetio da su oni svi redom nepismeni. Obratite paznju na konstrukciju recenica i na gramaticke greske i sve ce vam biti jasno.
Potpisujem
Stitch__

Post by Stitch__ »

BigBalabuto wrote:
jacasa wrote:Avaz ne citam iz 2 razloga: jednonacionalna novina, to kod mene ne prolazi, a drugi razlog su "novinari"koji pisu za Avaz. Ne znam da li je iko od vas primjetio da su oni svi redom nepismeni. Obratite paznju na konstrukciju recenica i na gramaticke greske i sve ce vam biti jasno.
Potpisujem
kad si se naucio potpisat? :? :D
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

kad si se naucio potpisat? :? :D
prije nego si ti bio i ideja :D kod tatuke ti :D

I tebi bi bilo bolje da uzmes jednoga crnca za 1KM nego avaz

za 1km, a km znas sta je :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

Image Image
Muatez

Post by Muatez »

BigBalabuto da nisi slucajno pateticni komunista kojeg je napastvovao crnac!
Non stop spominjes crnce i citiras, ima li sta kod tebe orginalnije ?
Crnac - citat -crnac -citat............i
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

Muatez wrote:BigBalabuto da nisi slucajno pateticni komunista kojeg je napastvovao crnac!
Non stop spominjes crnce i citiras, ima li sta kod tebe orginalnije ?
Crnac - citat -crnac -citat............i

Ima eto ako zelis da znas ja kad citiram mogu da te kitiram :D
Post Reply