Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stitch__ wrote:ma jes, svi su najpametniji, svi su ajnstajni genijalci i superinteligencije a i dalje sjede u mraku svojih sobicaka za compom i rondaju kako niko ne valja steta
dok je s druge strane covjek sa smislom za biznis izasao iz sobe i napravio giganta kakav je avaz i sad su ovi "pametnjakovici" ljubomorni pogotovo zato sto je iz sandzaka. iz nekog razloga zbog toga ga smatraju nekim ko ne bi smio uspjeti
a fahro je, "pametnjakovici" moji, postigao vise nego sto cete vi za narednih 200 godina kenjkanja po forumima
Pa i ti druze moj kenjas po forumu iz razloga sto si SCEPIN [konspirativno ime F.radoncica u KOS-u] pristalica
nemoj se ti meni sikirat imati ces sta za jest ako si koza zvaci avaz ako nisi pustaj avaz dok te crnac obdaruje
Stitch__ wrote:ma jes, svi su najpametniji, svi su ajnstajni genijalci i superinteligencije a i dalje sjede u mraku svojih sobicaka za compom i rondaju kako niko ne valja steta
dok je s druge strane covjek sa smislom za biznis izasao iz sobe i napravio giganta kakav je avaz i sad su ovi "pametnjakovici" ljubomorni pogotovo zato sto je iz sandzaka. iz nekog razloga zbog toga ga smatraju nekim ko ne bi smio uspjeti
a fahro je, "pametnjakovici" moji, postigao vise nego sto cete vi za narednih 200 godina kenjkanja po forumima
Pa i ti druze moj kenjas po forumu iz razloga sto si SCEPIN [konspirativno ime F.radoncica u KOS-u] pristalica
nemoj se ti meni sikirat imati ces sta za jest ako si koza zvaci avaz ako nisi pustaj avaz dok te crnac obdaruje
Big balabuto puno si ti meni opsjednut ovim crncima,pitam se da li hoces nesto da nam kazes vezano za njih.Mislim neka licna iskustva ? Vidim "puna" ti usta o crncima.Ovo je rasprava o Avazu koliko ja vidim a ti si izgleda promasio temu pa probaj u ljubav i sex topic-u napisati nesto detaljnije o tvojim iskustvima sa crnim ljudima i nemoj zaboraviti da citas AVAZ.
Pomaze da lijecis licne frustracije.........vezane za crnce.
stickitout wrote:A ti se izgleda najvise razumijes u sve predizborni agentu pa istom belegijom sve kose ostris. Vazno je da se ne zaboravi nista i da se ne razmislja ni o cemu drugom nego o proslosti.
Nema vise ta pita...
Joj "predizborni agentu",
Daj ne zezaj se.
Sta me briga i za Senada i za Havaza. Ljudi rade svoj posao!
A onima koji se bune na Alijinu ostavstinu; Iza Alije je ostala Bosna i Hercegovina, ma kakva god da je ona!! Moglo je biti lahko da je pregaze, ali eto nedadosmo im! Iza Alije je ostala Bosna u svojim prijeratnim granicama.
Em suplje, em providno....iz te kese je voda iscurila davno a zlatna ribica se lagano davi, brze trazi akvarijum.
Avaz ne citam iz 2 razloga: jednonacionalna novina, to kod mene ne prolazi, a drugi razlog su "novinari"koji pisu za Avaz. Ne znam da li je iko od vas primjetio da su oni svi redom nepismeni. Obratite paznju na konstrukciju recenica i na gramaticke greske i sve ce vam biti jasno.
jacasa wrote:Avaz ne citam iz 2 razloga: jednonacionalna novina, to kod mene ne prolazi, a drugi razlog su "novinari"koji pisu za Avaz. Ne znam da li je iko od vas primjetio da su oni svi redom nepismeni. Obratite paznju na konstrukciju recenica i na gramaticke greske i sve ce vam biti jasno.
jacasa wrote:Avaz ne citam iz 2 razloga: jednonacionalna novina, to kod mene ne prolazi, a drugi razlog su "novinari"koji pisu za Avaz. Ne znam da li je iko od vas primjetio da su oni svi redom nepismeni. Obratite paznju na konstrukciju recenica i na gramaticke greske i sve ce vam biti jasno.
BigBalabuto da nisi slucajno pateticni komunista kojeg je napastvovao crnac!
Non stop spominjes crnce i citiras, ima li sta kod tebe orginalnije ?
Crnac - citat -crnac -citat............i
Muatez wrote:BigBalabuto da nisi slucajno pateticni komunista kojeg je napastvovao crnac!
Non stop spominjes crnce i citiras, ima li sta kod tebe orginalnije ?
Crnac - citat -crnac -citat............i
Ima eto ako zelis da znas ja kad citiram mogu da te kitiram