Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja ne znam ništa više osim da ja nisam taj ....... bezze mi ne gumo na sve stić' a na kraju krajeva ko može čatarati ..........10 sati dnevno ? ........odoše amortizeri ........tipkama
Ako budete dovoljno inovativni i na vrijeme rezervisete mjesto u Delikatesnoj onda imate jos dodatnih 5 min svjezeg zraka u setnji da probijete led nevezanom pricom , da ne bude ono cim sjedenete e....
Meni bi to sve bilo pravo cudno, kako se ponasati, sta uraditi kad pridje? Pruziti ruku? Zagrljaj?
Al ovako kad tebe slusam (citam), zvuci mi sve to zanimljivo. Imam osjecaj da ces se divno provesti veceras i da neko nece zaspati cijelu noc (od silnog uzbudjenja)
Sretno!!
Edu ........tebe je teško pojmiti ali ipak se nameće jedna stvar ........imaš problem mada ova tema nije loša da probaš i ti šta ubosti .........a ti mala što ideš grlom u jagode ipak za svaki slučaj unajmi zaštitare ........preporučujem Gamu
Pored toga što pojma ne znaš o ženama ........opet si nepristojan .......prema divnim bićima .......ovo ostalo ne razumijem .......a nije ni mrtva straža
Da sumiramo rezultate. Komentare ove nezrele i ljubomorne djecice zanemari. Zanemari i sve ostale. Ne opterecuj se nasim iskustvima. Opusti se i uzivaj. A ja sam sigurna da ce trenutci veceras biti za uzivanje.
razmazena wrote:Da sumiramo rezultate. Komentare ove nezrele i ljubomorne djecice zanemari. Zanemari i sve ostale. Ne opterecuj se nasim iskustvima. Opusti se i uzivaj. A ja sam sigurna da ce trenutci veceras biti za uzivanje.
ma neka ih, nekako je tema onda manje ozbiljna, tako da se i ja malo opustih.. i nasmijah..
jos jedno pitanje (btw imam ih hiljadu i jedno) samo stisak ruke ili i poljubac u obraz?
razmazena wrote:Da sumiramo rezultate. Komentare ove nezrele i ljubomorne djecice zanemari. Zanemari i sve ostale. Ne opterecuj se nasim iskustvima. Opusti se i uzivaj. A ja sam sigurna da ce trenutci veceras biti za uzivanje.
ma neka ih, nekako je tema onda manje ozbiljna, tako da se i ja malo opustih.. i nasmijah..
jos jedno pitanje (btw imam ih hiljadu i jedno) samo stisak ruke ili i poljubac u obraz?
O tome ja maloprije pisah, meni bi to bila cudna situacija. Mislim da to ne mozes unaprijed isplanirati, znaces kad ga vidis, kako se sve odigra, pusti da to ide spontano, ne planiraj te stvari.
manijak1 wrote:Pored toga što pojma ne znaš o ženama ........opet si nepristojan .......prema divnim bićima .......ovo ostalo ne razumijem .......a nije ni mrtva straža
nepristojan sam uvijek.. ..tako da nema potrebe da to stalno spominjes.. ..da li sad je stalno trebam govoriti kako si ti pristojan?!.. ..ne trebam..jer to i golubovi.. ..na grani znaju....prema tome..ti si pristojan..ja nepristojan..ali smo obojica "gadovi".. ..i to samo u posebnim trenuTcima.. ..kako to lijepo napisa ova sto je asim po usima udario..
ja bih ovoj veceras predlozio metak.. ..jer bih onda znao da sam prob'o.. ..i ne bih se kuci pit'o..dala bi..ne bi dala..dala bi..ne bi dala..
ako ti se svidi odmah u usta tako sam ja svoju pokupio i evo 3.5 godine zajedno jednom se vidjeli u kaficu drugi put cim je izasla iz tramvaja pao je poljubac i od tada je moja
ruka bona..kakav crni poljubac..inace mi je taj poljubac u obraz veeeeeeeeeeliko sranje..