msn zabavljanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

onaa wrote:
anais_nin wrote:
onaa wrote: znaci nema iznenadjenja kada je izgled u pitanju, osim..

boja glasa je uzasno bitna za mene, to moze biti problem ako ne bude onako kako ja to vec tri mjeseca zamisljam
ma slike ti daju samo okvir :D bude nekad i iznenadjenja...ali ne mora znaciti da su negativna :D nekad je puno puno bolje uzivo nego na slikama :D

znaci preskocen je telefonski dio, tako da nisi degustirala glas? :D
nazalost preskocen,

jos jedno pitanje: 20:00 na cheki a onda??? najsigurnije je otici gdje? mislim u slucaju da se gore navedeni manijak pojavi.
Posto se tako "slatko" cjenkas, najbolje je nemoj se ni pojavljivati al nemoj slucajno da mu javis da neces doci, nego pusti nek te levat ceka.

Mislim da ce ti to priciniti najvise zadovoljstva.
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Baron - tamo ti se ništa loše ne može desit'. Ili da si bliže ovoj periferiji 'vamo, ima jedan sjajan cafe... ali nisi. 'biga.
pirmin

Post by pirmin »

Net je pun raznih manijaka i ovo je dokaz

...su bile njene posljednje rijeci.
:)
tigris

Post by tigris »

manijak1 wrote::oops: :D Blago rečeno ..........najebala si :D :D
i treba....dugo je tri mjeseca price :D :D
mostarac

Post by mostarac »

ma odvedi ga samo tamo gdje ima puno ljudi, kako bi policija mogla naci svjedoke :D

zezamse, samo ti laganice i nista se ne sekiraj, mada mi je pomalo cudno sto se bar telefonom niste culi. To nekako ne kontam
razmazena

Post by razmazena »

Nista za to. Nisam se ni ja telefonski cula prije tog sudbonosnog susreta. Mada meni to i nije toliko vazno. Ispostavilo se da ima muski glas.:)
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Najsigurnije je ponijeti cakiju :D
Drago djevojko-jebena je to situacija....ovaj interenet ti je moderna verzija strog oglasa u novinama :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ja ne znam ništa više :D :D osim da ja nisam taj ....... :D :D bezze mi :D :D ne gumo na sve stić' :D :D a na kraju krajeva ko može čatarati ..........10 sati dnevno ? :D :D ........odoše amortizeri ........tipkama :D :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Ako budete dovoljno inovativni i na vrijeme rezervisete mjesto u Delikatesnoj onda imate jos dodatnih 5 min svjezeg zraka u setnji da probijete led nevezanom pricom , da ne bude ono cim sjedenete e.... :roll:
xygirl

Post by xygirl »

tigris wrote:
manijak1 wrote::oops: :D Blago rečeno ..........najebala si :D :D
i treba....dugo je tri mjeseca price :D :D
:D :D
a niste se culi telefonom?
pa ako odradis jos to... razbijes pola treme i boli te briga :D u napad, jedan je hase :D:D
Last edited by xygirl on 14/03/2006 12:23, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

onaa wrote: jos jedno pitanje: 20:00 na cheki a onda??? najsigurnije je otici gdje? mislim u slucaju da se gore navedeni manijak pojavi.
moj savjet: otidji na neko mjesto koje dobro poznajes, gdje se osjecas ugodno i opusteno, mislim da ce ti to olaksati situaciju :D
inspire_me

Post by inspire_me »

Meni bi to sve bilo pravo cudno, kako se ponasati, sta uraditi kad pridje? Pruziti ruku? Zagrljaj?
Al ovako kad tebe slusam (citam), zvuci mi sve to zanimljivo. Imam osjecaj da ces se divno provesti veceras i da neko nece zaspati cijelu noc (od silnog uzbudjenja) :-) :-)
Sretno!!
edu

Post by edu »

eki glas..pa nece ti goluba pjevati.. :D :D ..moze ga samo pustiti.. :oops: :D :D ..ali boze moj..ljudi smo..nismo strumfovi..ne daj boze..pu pu pu.. :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Edu ........tebe je teško pojmiti :D ali ipak se nameće jedna stvar ........imaš problem :D :D mada ova tema nije loša da probaš i ti šta ubosti :D :D .........a ti mala što ideš grlom u jagode :D :D ipak za svaki slučaj unajmi zaštitare ........preporučujem Gamu :D :D
edu

Post by edu »

strumfe..sto se tice ubadanja..znas da sam tu veoma jak.. :D :D ..ma o kakvom se ubadanju radilo.. :D :D :D

strumfe..da li bi joj ti veceras predlozio metak? :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Pored toga što pojma ne znaš o ženama :D :D ........opet si nepristojan :oops: :D .......prema divnim bićima :oops: :D .......ovo ostalo ne razumijem .......a nije ni mrtva straža :D :D
razmazena

Post by razmazena »

Da sumiramo rezultate.:) Komentare ove nezrele i ljubomorne djecice zanemari.:D Zanemari i sve ostale. Ne opterecuj se nasim iskustvima. Opusti se i uzivaj. A ja sam sigurna da ce trenutci veceras biti za uzivanje.;)
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

obojica ste gadovi
onaa

Post by onaa »

Posto se tako "slatko" cjenkas, najbolje je nemoj se ni pojavljivati al nemoj slucajno da mu javis da neces doci, nego pusti nek te levat ceka.

Mislim da ce ti to priciniti najvise zadovoljstva.[/quote]

Ne kontam razlog, ali nisi fer
manijak1

Post by manijak1 »

Život nije fer :oops: :D
onaa

Post by onaa »

razmazena wrote:Da sumiramo rezultate.:) Komentare ove nezrele i ljubomorne djecice zanemari.:D Zanemari i sve ostale. Ne opterecuj se nasim iskustvima. Opusti se i uzivaj. A ja sam sigurna da ce trenutci veceras biti za uzivanje.;)

ma neka ih, nekako je tema onda manje ozbiljna, tako da se i ja malo opustih.. i nasmijah..

jos jedno pitanje (btw imam ih hiljadu i jedno) samo stisak ruke ili i poljubac u obraz? :(
inspire_me

Post by inspire_me »

onaa wrote:
razmazena wrote:Da sumiramo rezultate.:) Komentare ove nezrele i ljubomorne djecice zanemari.:D Zanemari i sve ostale. Ne opterecuj se nasim iskustvima. Opusti se i uzivaj. A ja sam sigurna da ce trenutci veceras biti za uzivanje.;)

ma neka ih, nekako je tema onda manje ozbiljna, tako da se i ja malo opustih.. i nasmijah..

jos jedno pitanje (btw imam ih hiljadu i jedno) samo stisak ruke ili i poljubac u obraz? :(
O tome ja maloprije pisah, meni bi to bila cudna situacija. Mislim da to ne mozes unaprijed isplanirati, znaces kad ga vidis, kako se sve odigra, pusti da to ide spontano, ne planiraj te stvari.
edu

Post by edu »

manijak1 wrote:Pored toga što pojma ne znaš o ženama :D :D ........opet si nepristojan :oops: :D .......prema divnim bićima :oops: :D .......ovo ostalo ne razumijem .......a nije ni mrtva straža :D :D
nepristojan sam uvijek.. :D :D ..tako da nema potrebe da to stalno spominjes.. :D :D ..da li sad je stalno trebam govoriti kako si ti pristojan?!.. :oops: :D ..ne trebam..jer to i golubovi.. :D ..na grani znaju....prema tome..ti si pristojan..ja nepristojan..ali smo obojica "gadovi".. :D :D ..i to samo u posebnim trenuTcima.. :D :D ..kako to lijepo napisa ova sto je asim po usima udario.. :D :D :D

ja bih ovoj veceras predlozio metak.. :D :D ..jer bih onda znao da sam prob'o.. :D :D ..i ne bih se kuci pit'o..dala bi..ne bi dala..dala bi..ne bi dala.. :D :D :D
Qler

Post by Qler »

ako ti se svidi odmah u usta :) tako sam ja svoju pokupio :) i evo 3.5 godine zajedno :) jednom se vidjeli u kaficu :D drugi put cim je izasla iz tramvaja pao je poljubac :) i od tada je moja :) 8-)
edu

Post by edu »

onaa wrote:

ruka bona..kakav crni poljubac..inace mi je taj poljubac u obraz veeeeeeeeeeliko sranje.. :D :D :D
Post Reply