No name opet za SCG

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

daduli_sa

Post by daduli_sa »

montenegrin wrote:Ni Johnny Logan nije isao dvije godine za redom na ESC.
Ma daj, ko je Johnny Logan u odnosu na mega zvijezde No name 8-) :D
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Kako no name 2 godine zaredom mogu nastupati????? :shock:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Odlucili Crngorci da se napiju krvi braci Srbima za kraj pa odradili masineriju pri glasanju.... :zzzz: :D

E jest mi drago majko draga! No name ce vjerovatno slabije proci u finalu jer ce biti kivna sva srpska dijaspora i onda ce lijepo obje zemlje 2007 u predfinale.... :D
Ne, nije ovo sindrom "neka je komsiji crkla krava" nego mi je samo gotivno kako su ovih 500 hiljada iz CG doskocili 3 miliona ljudi iz njihove "prestolnice" ... :D :D :D :D
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

ne ide no name!!! oborena im je pobeda, i povuceni su glasovi. odluka i 15 h da li ce se prihvatiti glasovi publike, ako se ne prihvate sicg nema predstavnika na eurosongu. ili flamingosi ili niko. ali bitno je da no name ne ide!!! :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Ana_Ana wrote:ne ide no name!!! oborena im je pobeda, i povuceni su glasovi. odluka i 15 h da li ce se prihvatiti glasovi publike, ako se ne prihvate sicg nema predstavnika na eurosongu. ili flamingosi ili niko. ali bitno je da no name ne ide!!! :D
Demokratija ala SERiMO :D
Koji papci, vazda u nekim skandalima, frkama, trkama... Da su neka velesila jos bi covjek pomislio da se svijet vrti oko njih...

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
vedderedi

Post by vedderedi »

Kako ono rece onaj voditelj... OVO JE ZEMLJA CUDA!!! :D Hajd bar danas o Srbiji prica ceo svet radi dvije stvari, juce je bila samo jedna (Miloseviceva smrt).
mostarac

Post by mostarac »

japaja wrote:Dogodine u revialnom dijelu Evropesme i predstavnici Kosova i Crne Gore. Bilo bi fer :lol:
a sada je na redu Vojvodina :D
upala

Post by upala »

ono od sinoc pravo sega...... :lol: :lol: :lol: :lol:
rimy

Post by rimy »

TIJANIĆ:O POBEDNIKU 'EVROPESME' NA 'TELEFONSKOJ SEDNICI'
Generalni direktor Radio- televizije Srbije Aleksandar Tijanić potvrdio je Tanjugu da će tokom popodneva biti održana vanredna sednica Upravnog odbora Udruženja javnih televizija Srbije i Crne Gore.

Na sednici treba da se donese odluka da li će predsedstavnici SCG ove godine učestvovati na 'Evrosongu' u Atini. Posle sednice će biti objavljeno saopštenje, rekao je Tijanić i objasnio da je reč o 'telefonskoj sednici', jer crnogorski predstavnici neće biti prisutni, zbog nemogućnosti da se, kako je rekao, oni u tako kratkom vremenu vrate u Beograd. 'Desilo se nešto veoma neprijatno', rekao je Tijanić i dodao da ima svoj stav o svemu tome, ali da ne želi unapred da ga otkriva.

Portparol Evropesme Aleksandar Radoš izjavio je da je glasanje žirija za predstavnika SCG na Evroviziji proglašeno nevažećim, jer su dva srpska predstvanika u žiriju povukli svoje glasove.

Radoš je agenciji Beta kazao da su frontmen grupe 'Neverne bebe' Milan Đurđević i muzički urednik RTS-a Zoran Dašić povukli svoje glasove nakon trijumfa crnogorske grupe 'No nejm' sinoć u Sava centru, kada je publika po završetku glasanja izazvala incidenet ne dozvoljavjući grupi da izvede pobedničku pesmu 'Moja ljubav'.

'Udruženje javnih radija i televizija [UJRT] će do 15 časova odlučiti da li će prihvatiti glasanje publike, na kojem je ubedljivo pobedila pesma 'Ludi letnji ples' grupe 'Flamingosi'', rekao je Radoš i dodao da, ako se ne prihvati odluka publike, Srbija i Crna Gora neće imati predstavnika na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije.

Prema podacima, putem SMS poruka iz Srbije i Crne Gore, grupa 'Flamingosi' su javnim glasanjem pobedili sa 11.928 glasova, na drugom mestu je bila Ana Nikolić sa 3.981 glasa, a na trećem mestu crnogorska grupa 'No nejm' sa 3.475 glasova. Prilikom sinoćnjeg izbora za Evropesmu, dva predstravnika iz Srbije, Đurdjević i Dašić, dali su svoje glasove grupi 'No nejm', dok kolege iz Crne Gore nijedan bod nisu dali grupi 'Flamingosi'.

Crnogorska grupa 'No nejm' pobedila je sinoć u Beogradu na izboru Srbije i Crne Gore za pesmu Evrovizije, ali je publika je po završetku glasanja bacala plastične flaše na binu i uzvikivali 'lopovi, lopovi', ne dozvolivši toj grupi da izvede pobedničku pesmu.
montenegrin

Post by montenegrin »

zmijaIzmaj wrote:tipicno za srbe, ako nije po njihovom izboru onda se sila koristi. Na binu izlaze drugoplasirani na kraju showa, glume pobjednike, krseci sva pravila koja su oni postavili. I onda srbi ugrozeni , ziri iz ccrne gore nije bio fer jer nisu glasali kako su srbi ocekivali...koja glupost..ludnica je sinoc bila, i potvrdili su svoje masovne izlive "ljubavi" prema drugacijem :D :D ..
ne, no ce nas je8at u guzicu , a mi pjevat od srece.
sirotinjo pakosna
montenegrin

Post by montenegrin »

Kako nikom ne smeta shto se maloljetnici koriste u politichke ciljeve !!??
Mahalac

Post by Mahalac »

Glasanje je bilo nemoralno ali ipak regularno i moralo se prihvatiti, zato su bratija u sava -centru pokazala svoju poslovicnu tolerantnost...ipak se sve vraca...zato mi je neizmjerno drago za sve sto se dogodilo i dogadja s one strane Drine. Jos bih rekao da je pjesma koju je pjevala No-name daleko najbolja ali stvarno jeste...

Jedino sto je Ana Bekuta bila ublizu :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Hari je pokazao svu svoju supacku stranu i jadan je pomalo mogu zakljuciti.

Ma nek je vala crkla krava...pa kako god
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

generalno me bas briga za eurosong, ali ono sinoc je velika sramota. dok sam slusala pesme pomislila sam da mi se nista ne dopada i da me bas briga ko ce da ode, ali samo da ne ode no name jer su isli prosle godine. nazalost, politika je opet umesala svoje prste. mislim da ce ova nepravda biti ispravljena i da ce otici flamingosi ili niko. pa zar im nije bilo malo prosle godine. momci iz grume no name su tu najmanje krivi, oni su samo marionete u rukama njihove vlasti. da su bilo kog drugog crnogorskog izvodjaca izabrali bilo bi me briga. zna se zasto oni forsiraju no name. kada se odvoje izgleda da ce ih svake godine no name pretstavljati na eurosongu.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

E neka si nam rekla Ana... :shock:
Ocigledno da tebe to interesuje mnogo vise nego sto mislis... 8-)
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

ma briga me, razumes! neka ide i ana bekuta ili bilo koji njihov pevac, ne zanima me. ali malo li je da idu i ove godine? jos bolje da niko ne ide, najpostenije.
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Gledala upravo na dnevniku :D :D :D Htjela ne htjela nameće mi se misao da ove godine na Eurosong ide Srbija i Crna Gora, dogodine Srbija, a iza toga država zvana Beogradski Pašaluk :?:
Sri

Post by Sri »

ma..........who gives a shit!!!
I don't 8)
Irm@

Post by Irm@ »

ama nije mi jasno nest...kak se No name uopce mogu prijaviti dvije godine zaredom...ne sjecam se da se nama iko prijavio tako...
a i oni da su fer i posteni bi rekli isli smo prosle godine...a ove godine Flamingosi imaju bolju pjesmu nek idu... :-?
inace mislim da ako odu Flamingosi jer nist jos nije zvanicno da SiCG moze biti baaas visoko pozicionirana... :-D
a inace Crnoj Gori bas treba otcjepljenje pa nek svake godine onda salju No name :lol: :-D
inace ima li neko link gdje mogu skinuti Ludi letnji ples...unaprjed hvala :)
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

a joj........Srbija i C.G. je ovih dana u centru paznje..... hajd nek ima neko gori i od nas kad je ovaj izbor u pitanju ...... :D :D :D

Afrika paprika :lol: :lol: :lol:
Irm@

Post by Irm@ »

"No decision has been made yet. Unconfirmed stories reached esctoday.com, claiming that RTS either wants to send the Flamingos featuring Luis to Athens, or withdraw from the 2006 Eurovision Song Contest. We are awaiting an official statement of RTS or RTCG."

kazu na esctoday.com
ako budu isli Flamingosi...mislim da mozemo planirati u Beograd na Eurosong 2007 :-D
stidljiv

Post by stidljiv »

Mogu srbijanci planirati a ne mi...uostalom koga briga za nekakve flamingose i no nejmove... :-)
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

jes u pravu si .....nek si se nagovorio ..... :-) .... ..dusa nasa stidljiva :D :D :D :)
Irm@

Post by Irm@ »

cuj koga briga...izvini ali je jeftinija karta do Beograda nego do Pariza bubam :D
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

Irm@ wrote:ama nije mi jasno nest...kak se No name uopce mogu prijaviti dvije godine zaredom...ne sjecam se da se nama iko prijavio tako...
a i oni da su fer i posteni bi rekli isli smo prosle godine...a ove godine Flamingosi imaju bolju pjesmu nek idu... :-?
inace mislim da ako odu Flamingosi jer nist jos nije zvanicno da SiCG moze biti baaas visoko pozicionirana... :-D
a inace Crnoj Gori bas treba otcjepljenje pa nek svake godine onda salju No name :lol: :-D
inace ima li neko link gdje mogu skinuti Ludi letnji ples...unaprjed hvala :)
http://tekstovi.net/forum/?opt=thread&t ... ge=1#89548

pogledaj ovde.
stidljiv

Post by stidljiv »

Baba_Droga wrote:jes u pravu si .....nek si se nagovorio ..... :-) .... ..dusa nasa stidljiva :D :D :D :)
Sta ima baba drogo... :-) :D
Post Reply