Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bih rado da nije kaznivo izmaskirala onog srbina koji je ubio moje najmilije, ali ne ide mi se bas u zatvor. Iskreno to je jedini razlog sto se ne osvetim na nekome.
Kakvi konj crni, to nebi ni jedna životinja mogla uraditi svojoj životinji. Ja bi uveo zakon od prije 500 godina unazad. Uveo bi lomaču i palio takve bolesnike.
Nikog nisam želeo da vrijedžam,danas nezna niko šta njegov prvi komšja misli,i dali može u 100000 slučajaveva da se desi i jedan ovakav monstrum da vam bude u komšiluku,što je strašno...i kao što vidite nikad se nezna šta se dešava u stanu do nas...I ne želim više da odgovaram na ovu temu...stvano je strašno,ili da se respravljam.
@horns&drums
na tvoje pitanje,odgovoriču sa velikim NE!
I ignorisati ču tvoje postove i odgovore, jer su jako smješni i glupi. LOL
helo wrote:Nikog nisam želeo da vrijedžam,danas nezna niko šta njegov prvi komšja misli,i dali može u 100000 slučajaveva da se desi i jedan ovakav monstrum da vam bude u komšiluku,što je strašno...i kao što vidite nikad se nezna šta se dešava u stanu do nas...I ne želim više da odgovaram na ovu temu...stvano je strašno,ili da se respravljam.
@horns&drums
na tvoje pitanje,odgovoriču sa velikim NE!
I ignorisati ču tvoje postove i odgovore, jer su jako smješni i glupi. LOL
Oglo:
Za ovi eksperiment potreban nam je forumas po imenu "helo" i jedna tastatura.
Cilj eksperimenta je da "helo" uz pomoc tastature sastavi pet gramaticki ispravnih rijeci u komadu...
a sto je nepismen sta fali njegovom vrjedzanju
kako ja tebe suptilno bocnem, more bit da te voljem a more bit da te samo malo zezam, ali te nikad ne vrjedzam
helo...Ti si isti bolesnik kao i ovaj sto je to uradio... Jedina razlika izmedju tebe i njega je sto je on vlah a ti si balija i to je razlog sto si ovaj uzas izbacio na forum, jer se radnja odigrala u Novom Sadu... Tvoja poruka je "HETO VIS STA VLASI RADE SA RODITELJA...Providan si ko "boza" sto bi rekli mi sarajlije...
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
p.s. Jednom je dobri Josip Broz rekao: Nacisti i kada spavaju opasni su i moramo se cuvati njih...Ocigledno je da si ti jedan od njih, vehabijice...
Smrt fasizmu wrote: helo...Ti si isti bolesnik kao i ovaj sto je to uradio... Jedina razlika izmedju tebe i njega je sto je on vlah a ti si balija i to je razlog sto si ovaj uzas izbacio na forum, jer se radnja odigrala u Novom Sadu... Tvoja poruka je "HETO VIS STA VLASI RADE SA RODITELJA...Providan si ko "boza" sto bi rekli mi sarajlije...
p.s. Jednom je dobri Josip Broz rekao: Nacisti i kada spavaju opasni su i moramo se cuvati njih...Ocigledno je da si ti jedan od njih, vehabijice...
LOOOOOOOL Pa ti da imaš nešto u toj glavi nebi gluposti pisao. LOL A što se ismija ... E samo da ti kažem da sam ja sarajlija, i da živimo u istom gradu . Molio bi te da se ne prosipaš i da nestavljaš usta grad Sarajevo. A pročitaj sve što sam ja napisao i skontačeš da ništa ružno nisam napisao. Samo je naslov, priznajem ove teme bolestan, i provokativan iz tog razloga da glupan kao ti vidi šta se ovdje dešava.
Smrt fasizmu wrote: helo...Ti si isti bolesnik kao i ovaj sto je to uradio... Jedina razlika izmedju tebe i njega je sto je on vlah a ti si balija i to je razlog sto si ovaj uzas izbacio na forum, jer se radnja odigrala u Novom Sadu... Tvoja poruka je "HETO VIS STA VLASI RADE SA RODITELJA...Providan si ko "boza" sto bi rekli mi sarajlije...
Autor: pentijum Poslano: 05/03/2006 12:44
Vi baš niste u toku.
Dva dana prije ovoga lika, momak 23 godine, je na Alipašinom Polju zaklao majku! Nakon toga otišao je do džamije na Otoci da se opere. Kad su ga taksisti tamo vidjeli krvavog, rekao im je da je ''klao kurban''. Tip je zakl'o majku i još je izbo nožem par puta. Nije bio psihički poremećen, ali se priča da je išao na kemoterapiju. Ono što se priča po mahali je da su mu roditelji bili pred razvodom i da mu je majka dovodila kojekakve likove kući.
heh, da, to je bilo dvije-tri zgrade od moje, a to sam saznao i prije neg što je izašlo u novinama, pričao mi drot što je ulazio u stan..."Krvi svuda, haveru. Garant je bježala. "Bocno" je više puta, a kad ju je napokon uFatio - zakl'o ju je. Još joj zabio nož i u oči..."
eto, to je moja mahala. još nek' ga proglase dilajlom i eto hajvana napolju, na ulici...ve la havle
LOOOOOOOL Pa ti da imaš nešto u toj glavi nebi gluposti pisao. LOL A što se ismija ... E samo da ti kažem da sam ja sarajlija, i da živimo u istom gradu . Molio bi te da se ne prosipaš i da nestavljaš usta grad Sarajevo. A pročitaj sve što sam ja napisao i skontačeš da ništa ružno nisam napisao. Samo je naslov, priznajem ove teme bolestan, i provokativan iz tog razloga da glupan kao ti vidi šta se ovdje dešava.
komi wrote:ovakva sranja se dešavaju od zore čovječanstva
samo danas imamo tehnologiju koja za minut prenese vijest s kraja na kraj planete
Komi,
Sjećaš li se Šefke Hodžić...Toma Fila stekao svjetsku slavu braneći je...a ona, jadnica, samo nije mogla da dobije dijete pa ga je uzela iz stomaka svoje komšinice.
Last edited by PipiDugaDevetka on 06/03/2006 11:08, edited 1 time in total.
....Ginekološki i lekarski pregledi su vrlo brzo pokazali da dvadesetšestogodišnja Šefka Hodžić nikada nije rađala, da dete nije njeno i da je sedam meseci nosila krpe ispod haljine i dimija kako bi selu pokazala da je nakon devet godina braka ipak zatrudnela. Ona sama sve to nije poricala, ali je kategorično odbijala svaku glasnu pomisao sudija i inspektora da je ubila svoju školsku drugaricu Aliju. Šefka Hodžić nikada nije priznala ubistvo Alije Hasanović. Čak ni kad su u njenoj kući nađeni dukati i prstenje sa pokojnice, beli konac sa bebinog pupka i – krvavi nož. Tako je nastala najveća rašomonska priča....