Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pirmin

Post by pirmin »

Code: Select all

Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?
Kako glup naslov teme,odavno ne vidjeh gluplji. :-?
Panasonic

Post by Panasonic »

Sta se cudite, taj u NS je Srbin.
hananah

Post by hananah »

Ja bih rado da nije kaznivo izmaskirala onog srbina koji je ubio moje najmilije, ali ne ide mi se bas u zatvor. Iskreno to je jedini razlog sto se ne osvetim na nekome.
helo

Post by helo »

danas wrote:ma i mi konja za trku imamo... :roll:

http://www.24sata.info/portal/pregled.php?ArtID=16541
Kakvi konj crni, to nebi ni jedna životinja mogla uraditi svojoj životinji. Ja bi uveo zakon od prije 500 godina unazad. Uveo bi lomaču i palio takve bolesnike.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Za pocetak, zapali sebe i tako svijetu ucini uslugu.

A ti svojim naslovom teme vrijedjas sve nas ovdje i svojim pitanjem nas indirektno opisujes kao monstrume.

A o tvojoj gramatici necu trositi rijeci, smijesna je...
helo

Post by helo »

Nikog nisam želeo da vrijedžam,danas nezna niko šta njegov prvi komšja misli,i dali može u 100000 slučajaveva da se desi i jedan ovakav monstrum da vam bude u komšiluku,što je strašno...i kao što vidite nikad se nezna šta se dešava u stanu do nas...I ne želim više da odgovaram na ovu temu...stvano je strašno,ili da se respravljam.

@horns&drums
na tvoje pitanje,odgovoriču sa velikim NE!

I ignorisati ču tvoje postove i odgovore, jer su jako smješni i glupi. :lol: LOL
horns&drums

Post by horns&drums »

Ok, nemoj da vrijedzas :D:D
kub lajkan

Post by kub lajkan »

helo wrote:Nikog nisam želeo da vrijedžam,danas nezna niko šta njegov prvi komšja misli,i dali može u 100000 slučajaveva da se desi i jedan ovakav monstrum da vam bude u komšiluku,što je strašno...i kao što vidite nikad se nezna šta se dešava u stanu do nas...I ne želim više da odgovaram na ovu temu...stvano je strašno,ili da se respravljam.

@horns&drums
na tvoje pitanje,odgovoriču sa velikim NE!

I ignorisati ču tvoje postove i odgovore, jer su jako smješni i glupi. :lol: LOL
Oglo:
Za ovi eksperiment potreban nam je forumas po imenu "helo" i jedna tastatura.
Cilj eksperimenta je da "helo" uz pomoc tastature sastavi pet gramaticki ispravnih rijeci u komadu...
:D
horns&drums

Post by horns&drums »

Ma lik je provokator ba, uz to i nepismen
hananah

Post by hananah »

a sto je nepismen sta fali njegovom vrjedzanju :D
kako ja tebe suptilno bocnem, more bit da te voljem a more bit da te samo malo zezam, ali te nikad ne vrjedzam :D
Smrt fasizmu

#36 Da li bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by Smrt fasizmu »

:x helo...Ti si isti bolesnik kao i ovaj sto je to uradio... Jedina razlika izmedju tebe i njega je sto je on vlah a ti si balija i to je razlog sto si ovaj uzas izbacio na forum, jer se radnja odigrala u Novom Sadu... Tvoja poruka je "HETO VIS STA VLASI RADE SA RODITELJA...Providan si ko "boza" sto bi rekli mi sarajlije...
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
p.s. :x Jednom je dobri Josip Broz rekao: Nacisti i kada spavaju opasni su i moramo se cuvati njih...Ocigledno je da si ti jedan od njih, vehabijice...
UBL

#37 Re: Da li bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by UBL »

...
Last edited by UBL on 16/11/2008 00:02, edited 1 time in total.
helo

#38 Re: Da li bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by helo »

Smrt fasizmu wrote::x helo...Ti si isti bolesnik kao i ovaj sto je to uradio... Jedina razlika izmedju tebe i njega je sto je on vlah a ti si balija i to je razlog sto si ovaj uzas izbacio na forum, jer se radnja odigrala u Novom Sadu... Tvoja poruka je "HETO VIS STA VLASI RADE SA RODITELJA...Providan si ko "boza" sto bi rekli mi sarajlije...
p.s. :x Jednom je dobri Josip Broz rekao: Nacisti i kada spavaju opasni su i moramo se cuvati njih...Ocigledno je da si ti jedan od njih, vehabijice...

:D :D :D :D LOOOOOOOL :D :D :D :D Pa ti da imaš nešto u toj glavi nebi gluposti pisao. LOL A što se ismija ... E samo da ti kažem da sam ja sarajlija, i da živimo u istom gradu . Molio bi te da se ne prosipaš i da nestavljaš usta grad Sarajevo. A pročitaj sve što sam ja napisao i skontačeš da ništa ružno nisam napisao. Samo je naslov, priznajem ove teme bolestan, i provokativan iz tog razloga da glupan kao ti vidi šta se ovdje dešava.
El-Baklawa

#39 Re: Da li bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by El-Baklawa »

Smrt fasizmu wrote::x helo...Ti si isti bolesnik kao i ovaj sto je to uradio... Jedina razlika izmedju tebe i njega je sto je on vlah a ti si balija i to je razlog sto si ovaj uzas izbacio na forum, jer se radnja odigrala u Novom Sadu... Tvoja poruka je "HETO VIS STA VLASI RADE SA RODITELJA...Providan si ko "boza" sto bi rekli mi sarajlije...
kuca casti:
Image
rulja_20

Post by rulja_20 »

Autor: pentijum Poslano: 05/03/2006 12:44
Vi baš niste u toku.
Dva dana prije ovoga lika, momak 23 godine, je na Alipašinom Polju zaklao majku! Nakon toga otišao je do džamije na Otoci da se opere. Kad su ga taksisti tamo vidjeli krvavog, rekao im je da je ''klao kurban''. Tip je zakl'o majku i još je izbo nožem par puta. Nije bio psihički poremećen, ali se priča da je išao na kemoterapiju. Ono što se priča po mahali je da su mu roditelji bili pred razvodom i da mu je majka dovodila kojekakve likove kući.

heh, da, to je bilo dvije-tri zgrade od moje, a to sam saznao i prije neg što je izašlo u novinama, pričao mi drot što je ulazio u stan..."Krvi svuda, haveru. Garant je bježala. "Bocno" je više puta, a kad ju je napokon uFatio - zakl'o ju je. Još joj zabio nož i u oči..."
eto, to je moja mahala. još nek' ga proglase dilajlom i eto hajvana napolju, na ulici...ve la havle
vesela

#41 Re: Da li bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by vesela »

helo wrote:

:D :D :D :D LOOOOOOOL :D :D :D :D Pa ti da imaš nešto u toj glavi nebi gluposti pisao. LOL A što se ismija ... E samo da ti kažem da sam ja sarajlija, i da živimo u istom gradu . Molio bi te da se ne prosipaš i da nestavljaš usta grad Sarajevo. A pročitaj sve što sam ja napisao i skontačeš da ništa ružno nisam napisao. Samo je naslov, priznajem ove teme bolestan, i provokativan iz tog razloga da glupan kao ti vidi šta se ovdje dešava.

jos jedan "sarajevski hairlija" u nizu:

necivilizovan - netolerantan - neobrazovan - prepotentan - ogranicen - morbidan = PAPAK

mahalstvo se podrazumijeva, jer ocito zna sta, ko, kada i gdje radi :-x
Fair Life

#42 Re: Da li bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by Fair Life »

helo wrote: :D :D :D :D LOOOOOOOL :D :D :D :D Pa ti da imaš nešto u toj glavi nebi gluposti pisao. LOL A što se ismija ...

(...)
Tema koju si postavio je za plakati, a ti se eto ismija.

PS. . .Budale umiru pjevajuci... (smijuci se).
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

dupljak post
Last edited by Truba on 06/03/2006 10:30, edited 1 time in total.
Truba

Post by Truba »

ovakva sranja se dešavaju od zore čovječanstva

samo danas imamo tehnologiju koja za minut prenese vijest s kraja na kraj planete
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

komi wrote:ovakva sranja se dešavaju od zore čovječanstva

samo danas imamo tehnologiju koja za minut prenese vijest s kraja na kraj planete
Komi,
Sjećaš li se Šefke Hodžić...Toma Fila stekao svjetsku slavu braneći je...a ona, jadnica, :( samo nije mogla da dobije dijete pa ga je uzela iz stomaka svoje komšinice.
Last edited by PipiDugaDevetka on 06/03/2006 11:08, edited 1 time in total.
Vingo

Post by Vingo »

Wooooooooooow.
Da li bi vi uzeli dijete iz stomaka svoje kone?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Vingo wrote:Wooooooooooow.
Da li bi vi uzeli dijete iz stomaka svoje kone?
:roll: :lol: :(
Truba

Post by Truba »

nikad čuo
Vingo

Post by Vingo »

Hajmo sad malo o onom Arminu, kanibalu!
PipiDugaDevetka

komi wrote:nikad čuo
http://www.patriotmagazin.com/arhiva/00 ... a/0003.htm
....Ginekološki i lekarski pregledi su vrlo brzo pokazali da dvadesetšestogodišnja Šefka Hodžić nikada nije rađala, da dete nije njeno i da je sedam meseci nosila krpe ispod haljine i dimija kako bi selu pokazala da je nakon devet godina braka ipak zatrudnela. Ona sama sve to nije poricala, ali je kategorično odbijala svaku glasnu pomisao sudija i inspektora da je ubila svoju školsku drugaricu Aliju. Šefka Hodžić nikada nije priznala ubistvo Alije Hasanović. Čak ni kad su u njenoj kući nađeni dukati i prstenje sa pokojnice, beli konac sa bebinog pupka i – krvavi nož. Tako je nastala najveća rašomonska priča....
Post Reply