Kod suprotnog pola prvo primjecujem.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- manijak1
- anais_nin
ma bjezi..horns&drums wrote:Glasic, hajd' i nekako:D Ali carape...Ana, ti si usamljena hrid u velikom moretu
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
I sekice? Samo te gledam sta's napisati

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
A i potkosulja mi nije losa
:D:D Jesi vidjela kako je na KUD IDIJOTIMA ponosno pokazujem
:D:D:D:D
-
madona
Ako i kada primijetim da je osoba suprotnog pola, onda me interesuju ruke i cipele. Po cipelama se sve vidi kakva je osoba - je li papak, ili sportski tip, ili nemaran, jesu li onako lezerno poprljave ili uglancane.....ih ima toga...A po rukama se isto sve vidi - mali kratki prsti - materijalista, itd.
-
Zadig
hm manje vise kao hornito, zavisi od situacije...
Mada ako imam dovoljno vrmena i diskrecije, onda definitivno prvo gledam (osim ociju, to se podrazumjeva da prvo gledam, ako je blizu normalno),
ruke, priste i nokte da vidim da li se pazi i kakva joj se koza.
Onda vrat i dekolte naravno (zavisi sta nosi), gledam da zakljucim kakve su joj grudi, da li ima "podporu" ili ne, jel vise ili se drze. Jako me zanima kod svake zene kakvu ima bradavicu, o tome ne prestanem da razmisljam sve dok je ne vidim golu
Nakon toga, struk normalno, i koliko ima nakita, i cipele, na osnovu cega zakljucujem da li je seljanka ili je samo malo seljanka
noge i guz, e to kada imam vremana, al nemre sve odjednom
Mada ako imam dovoljno vrmena i diskrecije, onda definitivno prvo gledam (osim ociju, to se podrazumjeva da prvo gledam, ako je blizu normalno),
ruke, priste i nokte da vidim da li se pazi i kakva joj se koza.
Onda vrat i dekolte naravno (zavisi sta nosi), gledam da zakljucim kakve su joj grudi, da li ima "podporu" ili ne, jel vise ili se drze. Jako me zanima kod svake zene kakvu ima bradavicu, o tome ne prestanem da razmisljam sve dok je ne vidim golu
Nakon toga, struk normalno, i koliko ima nakita, i cipele, na osnovu cega zakljucujem da li je seljanka ili je samo malo seljanka
noge i guz, e to kada imam vremana, al nemre sve odjednom