Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E raja evo ovo smo zadnje snimili kad smo nastupali na festivalu "Moja BIH" pa smo ovo kao uradili za tu kompilaciju koja bi valjda trebala izici nekad u produkciji radio Mir-a.
hahahah ova obrada vjestica "ljubav se ne trzhi" s tekstom "Snijeg pade.." ovo je super, i meni se ova furka vishe svidja nego one Stuke, de ljudi skupite ovo pa kakvo albumche organizujte, osvjezhavajuce je, onim stukama fali malo djechjeg pogleda, malo su mi uptight previse, ovi su izgleda sprzheni totalno nego taj album da se to izda jel
Ma Snijeg pade.... je super fol, skontaj Vjestice (zagorski fol) sevdalinka (BIH fol) i samba sve etno fol:)
Tu smo pjesmu poslali u Francusku da se objavi na kompilaciji za pomoc zrtvama cunamija, ono skroz humanitarni fol i na CD imaju s nama iz BIH jos jedan dobar bend iz BL "Jabukos sa neggras"
da, njih zaboravih spomenut, i oni (one?) su bili vise nego odlicni..de ba organizujte ljudi neki studio u travniku, ionako imate gotove pjesme...nebi trebalo tolko skupo bit, a sigurno ima publike...koja ce doduse dl al i to je nesto
Ma radi se na tome, Killing Jazz... vec imaju dvije snimljenje pjesme koje mozete naci na stranici: http://www.kjhcb.ba
a K.Z.U & P.Z.U. bi krajem mjeseca trebali snimiti jos dvije pjesme i onda ide spot, znas kako ti ide sa famoznim albumima i " ulascima i izlascima iz studija"