Pa evo...idealan nacin da mi nesto skontamo ....kub lajkan wrote:Pa da to moze lopovi iz IVZ bi skontali kako da klepe pare ljudima koji su zainteresovani... posto jedino oni imaju monopol na tu djelatnost preko njihove "Duše export-import doo" tj. "Bakija"...kriticarka_nikova wrote:stochar wrote:U normalnim zemljama do nedavno je to zaista bila praksa i tijelo je kostalo od 40 do 80 milja. Sto se tice raznosenja, bukvalno te kasko osiguraju i oni to naplate nazad. Samo, kod nas kad bi se to uvelo, mislim da bi prvi dan bili toliki redovi da bi cijena pala i tijelo bi kostalo deset maraka (i opet bi se ljudi prodavali).e bas me slatko nasmija i ako bi trebalo da bude tuzno
![]()
Inace...zanima me i ovo...da li ja moram biti drzavljanin USA da prodam tijelo njima (naravno da ne bude zabune poslije zivota)?Mozda ja mogu da se vec prodam nekoj drugoj drzavi,jel` mora to biti Bosna?Pa niko (kolko ja znam) nije vizu trazio mrtvacu .....
Pa ajde da se udruzimo i da skupa klepamo pare....biznis...bubrezi...srce...tijelo...uhhh....