Zimske olimpijske igre - Torino 2006
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
- dalmatinka
Srebroooooooo!!!!!!!!!!

-
The_Fluid
Jos jedno iznenadjenje je raspored medalja za kombinaciju
Alpine skiing: Ligety wins men's combined gold
Feb 14 2006
SESTRIERE, Italy, Feb 14 (Reuters) - Unheralded American Ted Ligety won Olympic gold in the Alpine skiing combined event on Tuesday after leader Benjamin Raich of Austria skied out of the slalom second leg.
Ligety had been expected to play second fiddle to his better known team mate Bode Miller but the overall World Cup champion, who led after the downhill leg, straddled a gate pole in the first slalom run and was disqualified.
Croatian Ivica Kostelic, a former world slalom champion who had won nothing in more than two years, took silver with Austrian Rainer Schoenfelder winning the bronze.
Outgoing champion Kjetil Andre Aamodt of Norway failed to defend his title after injuring his knee in Sunday's downhill when he finished fourth.
Alpine skiing: Ligety wins men's combined gold
Feb 14 2006
SESTRIERE, Italy, Feb 14 (Reuters) - Unheralded American Ted Ligety won Olympic gold in the Alpine skiing combined event on Tuesday after leader Benjamin Raich of Austria skied out of the slalom second leg.
Ligety had been expected to play second fiddle to his better known team mate Bode Miller but the overall World Cup champion, who led after the downhill leg, straddled a gate pole in the first slalom run and was disqualified.
Croatian Ivica Kostelic, a former world slalom champion who had won nothing in more than two years, took silver with Austrian Rainer Schoenfelder winning the bronze.
Outgoing champion Kjetil Andre Aamodt of Norway failed to defend his title after injuring his knee in Sunday's downhill when he finished fourth.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ZOI Torino: Janica Kostelić propušta spust
Hrvatska trostruka olimpijska pobjednica Janica Kostelić neće nastupiti na današnjem spustu na Zimskim olimpijskim igrama na stazi u San Sicariju.
Janica je odlučila propustiti spust kako bi u petak, 17. februara, potpuno spremna dočekala nastup u kombinaciji u kojoj je osvojila naslov olimpijske pobjednice prije četiri godine u Salt Lake Cityju, te je nepobijeđena u toj disciplini od januara 2002. i natjecanja za Svjetski kup u Saalbachu.
Janica se u utorak žalila na opštu slabost organizma, te joj je ustanovljen ubrzani rad srca pa je odlučeno kako je najbolje ne nastupiti u spustu.
Start spusta je na rasporedu u 12 sati.FENA
15/02/2006 10:47
- manijak1
-
mIRCerka
edu wrote:sta ba u 1 pa u 7:30???
prva voznja..pa onda druga?!
objavljeno 17.02.2006. UŽIVO: Kombinacijski spust: Janica brani zlato
AJMO JANO!!!Usprkos svim nedaćama, kako staze tako i vremena, trka spusta ipak je krenula i Janica je vozi. Iako je još u četvrtak navečer imala temperaturu, a do samog početka se nije znalo hoće li se spust (ponovo) odgoditi Janica brani zlato iz Salt Lake Citya. U toj disciplini, i to kao prva na stazi, nastupa i Nika Fleis. Od jutra armije volontera zajedno s teškom mehanizacijom (ralicama) čiste stazu, a zbog slabe vidljivosti start je spušten 500 metara niže. Dodatno otežava vjetar koji neprestano mijenja smjer i jačinu. Prva na startu priprema se naša Nika Fleis, za start koji je planiran za 13 i 15, dok će Kraljica izaći 29.
- Eurosport napadali snijeg u isčekivanju starta komentira sa: "Dok je napadalo novih 20 centimetara snijega, hrvatski navijači naprosto su poludjeli"
- Nika Fleis pala u prvom zavoju, no hrabro nastavila trku, stigavši neozlijeđena do cilja
-
Vingo
Današnja utrka spusta olimpijske kombinacije u San Sicariju skijašica otkazana je zbog loših vremenskih uvjeta, odnosno jakog vjetra.
Stazom je prošla samo jedna skijašica,Nika Fleiss, koja je nakon pada u prvom dijelu staze došla do cilja. Utrka će se ponoviti sutra, najvjerojatnije nakon muškog superG-ja.
Najbolja hrvatska skijašica Janica Kostelić osjeća se bolje i branit će olimpijski naslov u današnjim kombinacijskim utrkama slaloma u Sestriereu, koje bi se trebale voziti u 17 i 19:30 sati. Prijenos pratite na našem Drugom programu.
Stazom je prošla samo jedna skijašica,Nika Fleiss, koja je nakon pada u prvom dijelu staze došla do cilja. Utrka će se ponoviti sutra, najvjerojatnije nakon muškog superG-ja.
Najbolja hrvatska skijašica Janica Kostelić osjeća se bolje i branit će olimpijski naslov u današnjim kombinacijskim utrkama slaloma u Sestriereu, koje bi se trebale voziti u 17 i 19:30 sati. Prijenos pratite na našem Drugom programu.
-
mIRCerka
Hajmo Jano aleeeeVingo wrote:Današnja utrka spusta olimpijske kombinacije u San Sicariju skijašica otkazana je zbog loših vremenskih uvjeta, odnosno jakog vjetra.
Hajmo Jano aleee
Hajmo Jano Aleeee
SA-X je uz tebe!!!!!!

- horns&drums
Kako se preziva ova nasa Mojca Mirtze?
- horns&drums
Cujes ba Mirci sta te pitam 
-
mIRCerka
Rataj se preziva....horns&drums wrote:Kako se preziva ova nasa Mojca Mirtze?
isla sam kaHvenisat...
nema sefa...moze mi se
Hornito, hocemo li navijat danas? da otvorim penDJer
- horns&drums
horns&drums wrote:Kako se preziva ova nasa Mojca Mirtze?
Ma nemoj mir eci da nisi cula petarde za Ivicu neki dan!!!????mIRCerka wrote:Hornito, hocemo li navijat danas? da otvorim penDJer
-
mIRCerka
skijanje ne volim nesto narocito...pogotovo ne gledati...
ali fakat ona Janica sva zivi za to...magicno me privuce ekranu...
i iskreno me obraduje njen uspjeh...
ne znam sto...
HAJ'MO JANO ALEEEEEEEEEEEEEE
ali fakat ona Janica sva zivi za to...magicno me privuce ekranu...
i iskreno me obraduje njen uspjeh...
ne znam sto...
HAJ'MO JANO ALEEEEEEEEEEEEEE