Interesantno je kako ljudi, kada dodje do istresanja netrpeljivosti pa i mrznje, uvijek imaju vise toga da kazu, nego kada treba pokazati ljubav
Al' volim ja vas
P.S. Mane, jel' taj tenk kad nam prahne ono za ono
ma kakvi lucinda, to je ono kad gruhne da nam otrese sve orahe odjedared, da ih vise ne moramo same bratiLucy01 wrote: P.S. Mane, jel' taj tenk kad nam prahne ono za ono![]()
![]()
pa da narod ne gleda
![]()
Bash mi je drago da se neko sjetio . . .Lucy01 wrote:A da sam otvorila temu, ha'jmo se marisat sa Jevrejima/Arapima/Srbima/Hrvatima/ Amerima/ostatkom svijetavec bi bilo 16 strana napisano
![]()
![]()
Interesantno je kako ljudi, kada dodje do istresanja netrpeljivosti pa i mrznje, uvijek imaju vise toga da kazu, nego kada treba pokazati ljubav.
Al' volim ja vas....sve
P.S. Mane, jel' taj tenk kad nam prahne ono za ono![]()
![]()
pa da narod ne gleda
![]()
Ne mogu prihvatiti ni da samo sjedim po strani i sve nijemo posmatram, jer za razliku od hajvana, ja mislim da me se sve tice....i ova zemlja u kojoj zivim, kao i sve ostalo sto se na ovoj planeti dogadja, jer direktno ili indirektno, sve ima uticaj na mene ili moje potomke....El-Vedex wrote: Haj se bori protiv hajvana koji misli da je uvijek u pravu.
jesi sigurankekec wrote:Posto je u pitanju orah, moglo bi doci do tucanja (oraha bar).Šeha wrote:Ja sta vas je na Orahu. Jadno stablo nema sanse da ostane citavo![]()
![]()
Penjem se, pa gdje puklo, da puklo.
Ako je vec rijec o ljubavi i toleranciji, zrtvujem se svim srcem, dusom,danas wrote:jesi sigurankekec wrote:Posto je u pitanju orah, moglo bi doci do tucanja (oraha bar).Šeha wrote:Ja sta vas je na Orahu. Jadno stablo nema sanse da ostane citavo![]()
Penjem se, pa gdje puklo, da puklo.da hoces
sa 'volkim zenskinjem
E pa i tucanje je sirenje tolerancije i ljubavi . . .kekec wrote:Posto je u pitanju orah, moglo bi doci do tucanja (oraha bar).Šeha wrote:Ja sta vas je na Orahu. Jadno stablo nema sanse da ostane citavo![]()
![]()
Ako smo u sferi ljubavi i tolerancije, komsije ce jedno drugom oprostiti.El-Vedex wrote:E pa i tucanje je sirenje tolerancije i ljubavi . . . jedino ako se nameracish na tudje , e tu dolazi do jebi ga . . . ono... omaklo se komsijakekec wrote:Posto je u pitanju orah, moglo bi doci do tucanja (oraha bar).Šeha wrote:Ja sta vas je na Orahu. Jadno stablo nema sanse da ostane citavo![]()
Kaže Mujo Sulji: - Imam za tebe jednu lošu i jednu još goru vest...
- Auuu... ajd´ prvo onu još goru.
- Pa izgleda da NAM neko jebe Tvoju Fatu.
Nema sanse da pa`nemo.danas wrote:ima bujruma, ti ces pored menecHupjahalic@ wrote:Vidim svega ste ponijeli ali JEDNO zaboravili.Ako ima bujruma ja cu se popeti pa vas iznenaditi.
Nosim punu korpu necega.
na zelenu granu...
![]()
gavro... tebe cemo u pticije gnijezno ubaciti kad si tako maji.gavrilo wrote:jebo te ... sta je ovo ... juzni vjetar reunion... "mi se volimo..."![]()
nego ne rece ti sta je u toj korpicHupjahalic@ wrote:
Nema sanse da pa`nemo.Ubrala sam dosta lisca i namazala ga medom (da vas podsjetim: Evoksi su takve pape koristili
![]()
).