Ko je bio ovdje u ratu?
-
kub lajkan
Izgleda da je namjera ankete bila dokazati kako se ovdje skupljaju samo oni koji sole pamet pravim 92-95-patriotama, a nisu bili ovdje "onih deset najtezih" (tj. 5 u pola... bez luka)
ali izgleda da teorija propade...
- kriticarka_nikova
Ja sam pravi patriota i nemoj neko slucaaaaaajno da mi soli pametkub lajkan wrote:Izgleda da je namjera ankete bila dokazati kako se ovdje skupljaju samo oni koji sole pamet pravim 92-95-patriotama, a nisu bili ovdje "onih deset najtezih" (tj. 5 u pola... bez luka)
-
zeljeni_nadimak
Nedavno citam neke oglase za posao i neka skola jezika An Nur ili tako nesto se zove navodi potrebne kvalifikacije za profesore koje trazi. Medju najvaznijim, na samom vrhu, je stajalo da kandidati za tu poziciju moraju ispunjavati sljedeci uslov: da su bili na podrucju Kantona Sarajevo u periodu 1992-1995.
-
zeljeni_nadimak
Da li sam ja losiji profesor zato sto sam period 1992-1995 provela na podrucju Tuzlanskog kantona a ne Kantona Sarajevo 
-
mr__bosnjak
Za ove koji pitaju svrhe ankete. Na nekoj drugoj temi je neko reko "jos treba da se napravi anketa ko je ovdje bio u ratu, pa da vidimo" pa sam je otvorio. Drugo, ja sam alternativa b.
-
dinash
mr__bosnjak wrote:Za ove koji pitaju svrhe ankete. Na nekoj drugoj temi je neko reko "jos treba da se napravi anketa ko je ovdje bio u ratu, pa da vidimo" pa sam je otvorio. Drugo, ja sam alternativa b.
znali smo mi da si ti bukvalac. nisi trebao dokazivati. steta kilobajta.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
A sta cu ja jadan?
Mene nedavno jedna "prijateljica" opra pravo sto se toga tice. Bila je neka diskusija i ona ce meni mrtva-ladna: "Ma ok, ali ti si pobjegao". Mada zna da sam pobjegao pred kraj, kao i da su mi ledja obolila od rovova i zivci i sve...
Dzaba, ja u drugoj kategoriji jer sam otisao i tacka. Fuj...
Mene nedavno jedna "prijateljica" opra pravo sto se toga tice. Bila je neka diskusija i ona ce meni mrtva-ladna: "Ma ok, ali ti si pobjegao". Mada zna da sam pobjegao pred kraj, kao i da su mi ledja obolila od rovova i zivci i sve...
Dzaba, ja u drugoj kategoriji jer sam otisao i tacka. Fuj...
- dexcox
i ja isto al dok ne pokradem sve samoposluge, trafike i firme. dok ne popijem sav alkohol i pojedem sve od komsije koji je odma pobjego , pa onda za mjesec dva preko piste u svijet...Qler wrote:a ovdje gdje cu biti... a vala, ako cemo iskreno, nikad nisam pozalio sto nisam otisao, da se opet, ne dao Bog, zarati, vjerujem da bih ostao....
- horns&drums
Edu p..ko
:D:D:D
Sodomice, tako cemo napraviti
:D
Sodomice, tako cemo napraviti
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#44 ostajte ovde
bio i nekajem se
102 motorizovana Stup, i sad "moram" da prolazim ,kad idem u grad, kroz "liniju" koju sam "čuvao" i svaki put vidim slike iz rata (post-traumatski stres, sarajevski sidrom)
102 motorizovana Stup, i sad "moram" da prolazim ,kad idem u grad, kroz "liniju" koju sam "čuvao" i svaki put vidim slike iz rata (post-traumatski stres, sarajevski sidrom)
- horns&drums
Eto Gavro, po ovoj "frendici" koja mene ocijeni i ti si izdajnik
:D:D:D