Prvi korak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zadig

Post by Zadig »

horns&drums wrote:Je l' bio digitalac ili na kazaljke? :D:D
rucni...budalo

:D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

horns&drums wrote:Je l' bio digitalac ili na kazaljke? :D:D
E to je i mene izjedalo, moj ti Horns :D :D dvije noci spavat' nisam mogla od jeda :lol: :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

a najveci blam je kad vec imate sat na ruci :-)

najbolji fazon od strane muskaraca je onaj kad primjetite kako vas tip gleda i onda nakon sat vremena prilazi i kaze "kad nece brijeg Muhamedu, hoce Muhamed brijegu" (ili to ide obratno :? ) :D
teletrader

Post by teletrader »

mama29 wrote:a ti nama ne rece sta bi na kraju :D
Na kraju?kakvom kraju kada nije ni pocelo 8)
Ali cu sa djevojkom sigurno izaci kada opem budem u gradu,sada sam opet vani (zato se i javljam na forum) :-)
mamica papucarka

ih, ja pomsilila da ste vi na kraju izasli na kaficu :D
znas, ako je ona asistent na fakultetu, znaci da ima najmanje 25,26 godina, sto znaci da bi najvjerovatnije zeljela nekakvu malo stabilniju vezu.Nisu to godine kad se zenska samo pali na dobar izgled.
A ti ne zivis u BiH. Doso malo na odmor. :oops:Vidio, slatka djevojka itd... :oops:
teletrader

Post by teletrader »

mama29 wrote:ih, ja pomsilila da ste vi na kraju izasli na kaficu :D
znas, ako je ona asistent na fakultetu, znaci da ima najmanje 25,26 godina, sto znaci da bi najvjerovatnije zeljela nekakvu malo stabilniju vezu.Nisu to godine kad se zenska samo pali na dobar izgled.
A ti ne zivis u BiH. Doso malo na odmor. :oops:Vidio, slatka djevojka itd... :oops:
Pa nisam ni ja bas za nekakvih instant veza sa svojih 29.. i ja trazhim nesto ozbiljnije..
procitaj (sko ti nije mrsko) moj prvi post i link u njemu...
dos'o ne na odmor,nego u "izvidnicu",a sljedecu zimu cu se nadam se ja i skijati na Bjelasnici ;)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Jordan26 wrote:ja se uopste ne cudiim curi...
ev npr.ja radim i da upoznam nekoga, ko je simpa, duhovit, privlacan da mi kaze da ne radi a ima 29 godina ne da bi mi se ohladila nego bi prepala...
nije ti fer sto si je otpilio :D
:D Vala, .... pravo da ti kazem, ... razumijem te. Da sam na tvom mjestu, .... i meni bi ostala hladna, ... :oops: :zzzz: :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:ma hajde.......ne prave ni frajeri prve korake tek tako.. prvo mi saljemo signal da ga napravi :lol: :lol: :lol:

:D :D

je l dimne bejbe? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mama29 wrote:a najveci blam je kad vec imate sat na ruci :-)

najbolji fazon od strane muskaraca je onaj kad primjetite kako vas tip gleda i onda nakon sat vremena prilazi i kaze "kad nece brijeg Muhamedu, hoce Muhamed brijegu" (ili to ide obratno :? ) :D

:lol: :lol: :lol: predivno.....

u mostaru nema tih problema....jer momci ne prilaze curama....kad ih pitas sto kazu mrsko im, ionako ce je vidjet sutra na istom mjestu u isto vrijeme :lol: :D tako da ta barenja na daljinu znaju trajat mjesecima....a da, ko prvi skrene pogled, raskinuo je :lol: :D
teletrader

Post by teletrader »

Šeha wrote:
teletrader wrote: Pa nisam ni ja bas za nekakvih instant veza sa svojih 29.. i ja trazhim nesto ozbiljnije..
procitaj (sko ti nije mrsko) moj prvi post i link u njemu...
dos'o ne na odmor,nego u "izvidnicu",a sljedecu zimu cu se nadam se ja i skijati na Bjelasnici ;)
Mogao bi ti to malo pozuriti da ti ne bude k'o u "Kad ja podjoh na Bembasu".

"Ko prije djevojci... "

8-) :roll: :D
E ova ti valja, valja i te kako
mamica papucarka

anais_nin wrote:

u mostaru nema tih problema....jer momci ne prilaze curama....kad ih pitas sto kazu mrsko im, ionako ce je vidjet sutra na istom mjestu u isto vrijeme :lol: :D tako da ta barenja na daljinu znaju trajat mjesecima....a da, ko prvi skrene pogled, raskinuo je :lol: :D
oblise me suze :lol:
teletrader

Post by teletrader »

Jordan26 wrote:ja se uopste ne cudiim curi...
ev npr.ja radim i da upoznam nekoga, ko je simpa, duhovit, privlacan da mi kaze da ne radi a ima 29 godina ne da bi se ohladila nego bi se prepala...
nije ti fer sto si je otpilio :D
Pa Jordan,to "Ne radim" se odnosilo na neko moje momentalno stanje duha..
:-)
Uostalom ljudi rade za pare a momentalno pare rade za mene,sto nije lose,samo naravno nije stanje u kojem zhelim da ostanem cijeli zhivot..
Muskarci su tu da rade cijeli zhivot,a ljepsi spol da uzhiva,zar ne? 8-)
A gospodjici ne mogu zamjeriti sto je pomislila da sam neki "uhljup" ,ali cu
to misljenje jako brzo popraviti..
teletrader

Post by teletrader »

anais_nin wrote:

Dobro kako kotiramo mi Bosancherosi kod vas Mostarki?
anais_nin

Post by anais_nin »

teletrader wrote: Muskarci su tu da rade cijeli zhivot,a ljepsi spol da uzhiva,zar ne? 8-)
hmmm :roll: nije to poenta...vjerovao ili ne, vecina nas nismo sponzoruse...ali kao sto neko od dragih forumasica vec pomenu, ako ja mogu rintat po cijeli dan, i uz to studirat, onda u mojim godinama (28) me nece bas loziti besposleni tipovi...zato vec ranije rekoh, nije te pitala "koliko zaradjujes"? (a ima ih i takvih, vjeruj mi), nego "gdje radis" ubiti da vidi DA LI RADIS :D
anais_nin

Post by anais_nin »

teletrader wrote: Dobro kako kotiramo mi Bosancherosi kod vas Mostarki?
vec spomenuh na par drugih tema....FENOMENALNO...ako nista redovno idu bodovi zbog proaktivnosti :D :lol: a nedeljom navece kad se vracam iz Sarajeva, obicno vise bude cura nego frajera, i onda se naslusam gugutanja na telefon i oprastanja od frajera koje ostavljaju u sarajevu... :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mama29 wrote:
anais_nin wrote: u mostaru nema tih problema....jer momci ne prilaze curama....kad ih pitas sto kazu mrsko im, ionako ce je vidjet sutra na istom mjestu u isto vrijeme :lol: :D tako da ta barenja na daljinu znaju trajat mjesecima....a da, ko prvi skrene pogled, raskinuo je :lol: :D
oblise me suze :lol:
ma najzalosnije je sto je to fakat tako :D ljudi se mjesecima mike, ono pola godine se gledaju, pola godine se raspituju jedno o drugom, nakon godinu dan napokon izadju jedno s drugim, i ono poslije 2 randesa skontaju da nisu jedno za drugo... :lol: :D i onda na sljedecu zrtvu :D istom metodom :lol: :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

anais_nin wrote:

mene suze obliše ali od plača...

:( :( :(

krvavo istinito... ali ko se od mlijeko opeče i u jogurt puše :D:D:D

:D kontaš
što bih prišao kad će me odbiti :D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

komi wrote: krvavo istinito... ali ko se od mlijeko opeče i u jogurt puše :D:D:D

:D kontaš
što bih prišao kad će me odbiti :D:D:D
ali kako znas da ce te odbiti??? :roll: sve je to lutrija, ulazes s rizikom naravno :D

ne znam ja osim nekih siledzija ili potencijalno napasnih/nasilnih tipova, nisam nikad pepnula nekog lika koji mi je prisao ili poslao pice :D ja sam uvijek fina, jer statisticki gledano cak i ako se meni ne svidja na prvi pogled, pa sta, mozda se svidi nekoj mojoj prijateljici...i obrnuto, mozda se meni svidi neko od njegove raje :D najlakse je nos u zrak dici, ali je najkontraproduktivnije :D
novalic

Post by novalic »

meni ova prica sa satom podsjeti.. prije par godina moja sestra, ja i jos 4 prijateljice odemo bez djece, muzeva, ljubavnika i ostalog.. na more.. kod nas.. u basko polje.. oko nas se vrzmala dvojica, vidjele smo ih sa zenama, ali svaki puta kada bi prolazili blizu.. dobar dan, kako ste.. zar vam nije dosadno bez muskaraca.. i te fore.. jednu vecer, mi zenskice, izvukle na terasu pred sobama u hotelu kanister vina sto smo donijele iz vrpolja kod sibenika.. , pletaricu ljute loze iz istoga mjesta, dasku i prsutu.. i razvali.. zajebancija, pice.. istom.. idu ta dvojica, pa onako u hipu.. koliko je sati.. i mi ih stvarno uvratimo.. i tako do ujutro..

sutradan ujutro, vidimo mi jednoga od tipova kako nesto razganja po obliznjem zbunju... pitamo ga... sta radis, kaze.. trazim sat.. bacio ga sinoc.. nije imao kud s njim.. nije imao dzepa...

ali.. ne lezi vraze, neko ga valjda vidio da je bacio sat u zbun.. i navratio prije njega...

trebam li napomenuti da nas doticna gospoda vise nisu pozdravila do kraja odmora... gospoje pogotovu...

i jos jedanput. ja i sestra na pagu, ja friska udovica, njen muz alergican na sunce.. i mi djecu za ruku i na plazu.. tamo na plazi.. tip sa malom curicom. pa se sve primakne, pa cure, hocete li pivu, pa sto ste same.. i tako.. pitamo mi njega, a gdje je gospoja, kaze, kuha rucak, odmara se, otisla u ducan..
uvijek ili sam ili sa curicom...

kako su me djeca sestrina zvala tetka, pocne me i on zvati tetkom, ja i sestra se nismo htjele predstavljati..

pa tetka ovamo, pa onamo, pa peskir sve blize i blize, vise progovoriti od njega ne mozes..

poslije par dana, ide ti on.. sa gospojom..

a ja ni pet ni sest, bok gospon, kaj vidim i vi ste tetku poveli na odmor...

bilo je nekakve vuce po plazi.. i.. ne vidjasmo ga vise...

ne kontam zasto...
teletrader

Post by teletrader »

anais_nin wrote:
teletrader wrote: Muskarci su tu da rade cijeli zhivot,a ljepsi spol da uzhiva,zar ne? 8-)
hmmm :roll: nije to poenta...vjerovao ili ne, vecina nas nismo sponzoruse...ali kao sto neko od dragih forumasica vec pomenu, ako ja mogu rintat po cijeli dan, i uz to studirat, onda u mojim godinama (28) me nece bas loziti besposleni tipovi...zato vec ranije rekoh, nije te pitala "koliko zaradjujes"? (a ima ih i takvih, vjeruj mi), nego "gdje radis" ubiti da vidi DA LI RADIS :D
Pa ja i mislim da jako mali procenat djevojaka spada u "sponzoruse",nekako smatram da su tu pricu najvise potencirali momci,koji kada vide onako solidnu djevojku kako je voda neki papak,prvo pomisle "ma ja ima cho'ek para"..
A najlakse je neki svoj kukavicluk opravdavati nedostatkom zelembaca..
Tako da ne zamjeram nikome na pitanju "Gdje radis" jednostavno radni ljudi bas i nemaju vremena za zezanje,tako da, ukoliko krenu izlaziti,zanci da imaju ozbiljne namjere 8)
Doduse sta ja znam,tek sam dosao na svijet :-)
Stari

Post by Stari »

Eh Novalicko ...pa kako ces mu to tako napraviti? cuj tetka...ehehehe. Ako ti je bio antipatican mogla si ga ohladiti na bolji nacin ...ovako si mozda vise isprovocirala zenu mu u njega...a ona opet po tvojoj prici je potpuno neduzna....ili sam ja nesto krivo skonto?

Trebala si bona odmah prvi dan fino prici "shevcu" i predstaviti se lijepo "Dobar dan ... ja sam Novalic Nova...i tvoja mi prica ide na crnu dzigericu...de is'sa ti i svih sitnih svetaca ...odmori malo"

Ja bih da sam na tvom mjestu bio tako.
novalic

Post by novalic »

stari, mislis li ti da je meni poslije par dana zestokog ubacivanja i odbijanja istog osalo dzigerice da diplomatski tretiram potpuno nevinu gospodju...

priznajem.. nije.. nije bilo fer.. al' isto tako moram priznati.. da mi je bilo.. fino.. kada sam vidjela da mu dere ledja :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

anais_nin wrote: ali kako znas da ce te odbiti??? :roll: sve je to lutrija, ulazes s rizikom naravno :D
ne znam ja osim nekih siledzija ili potencijalno napasnih/nasilnih tipova, nisam nikad pepnula nekog lika koji mi je prisao ili poslao pice :D ja sam uvijek fina, jer statisticki gledano cak i ako se meni ne svidja na prvi pogled, pa sta, mozda se svidi nekoj mojoj prijateljici...i obrnuto, mozda se meni svidi neko od njegove raje :D najlakse je nos u zrak dici, ali je najkontraproduktivnije :D
:D:D:D ma znamo da si ti simpa cura :)

heh ne bih rekao da je lutrija... ako se sviđaš curi imaš šanse ako se ne sviđaš nemaš... to je tako jednostavno... barem mislim da je...

eh sad... ja uvijek oko bacim na pogrešne :D:D:D ...

:D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

komi wrote: :D:D:D ma znamo da si ti simpa cura :)

heh ne bih rekao da je lutrija... ako se sviđaš curi imaš šanse ako se ne sviđaš nemaš... to je tako jednostavno... barem mislim da je...

eh sad... ja uvijek oko bacim na pogrešne :D:D:D ...

:D:D:D
eh to ti je ko da kazes, ako potrefis sve brojeve taj dan osvajas zgoditak, a ako ne potrefis, onda ne dobivas :D ma jasta je nego lutrija...eh znas koliko tu faktora ima...mozda je taj dan muci PMS, mozda je tek raskinula s momkom, mozda ima momka, mozda je neposredno prije toga neko nasekirao, mozda je bas taj dan odlucila da hoce da upozna nekog novog, mozda joj je dosadno :D eh...milion mozda....

jedina sigurna metoda kupljenja nagrade? daljnje aktivno ucestvovanje u igri :D

p.s. hvala na komplimentu :D

p.p.s. kad tad ces naletiti na pravu :D
Post Reply