Persona non grata

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

gavrilo

Post by gavrilo »

epilog wrote:ja bih protjerao i za persona non grata proglasio Dinu Merlina...
gdje's hadziju protjerat :D

to onaj sto sere kako nebi svir'o pred srbima, a u svajcarskoj konstantno odrzava koncerte po srpskim folkotekama (nije greska... FOLKOTEKE.... mjesta gdje seka, jana, cana itd nastupaju)
epilog

Post by epilog »

ma jest sve to, nego ja bi ga protjerao sto je onaj ljigavi novopeceni turcin tipa: nekad sam se drogirao a sad sam u vjeri nasao spas..
shupak na kvadrat..
izgon odmah...ili ne? imam bolju ideju..neka ide i bori se za Iracke pobunjenike i neka se dokaze brate..Bog je sad s njim i nista mu se ne moze desiti..
kamen

Post by kamen »

gavrilo wrote:
epilog wrote:ja bih protjerao i za persona non grata proglasio Dinu Merlina...
gdje's hadziju protjerat :D

to onaj sto sere kako nebi svir'o pred srbima, a u svajcarskoj konstantno odrzava koncerte po srpskim folkotekama (nije greska... FOLKOTEKE.... mjesta gdje seka, jana, cana itd nastupaju)

---------------------------------------------------------------

nastupi "hadzije" u ch:

-grodoonia, vlasnik pomagao milosevica i njegove pristalice te organizovao nastupe arkanove cece u ch,

-palma, folkoteka, vlasnici (bracni par bosanskih srba) bosnu ne hebu ni 0 % i spomenu je samo kad im zatreba kakva "faca" sa estrade porijeklom iz bih, pogledajte slike na njihovoj web stranici (drustvo troprstasa),

-scala (zatvorena u medjuvremenu), vlasnici iz sicg zaradili (citaj izmuzli) finih para na osnovu dijasporaca porijeklom iz bih,

-space, zna se zasto je tamo nastupao (lova majstore, lova),

-njegove druge dvoranske nastupe ne treba ni komentarisati ako se zna ko ih je organizovao,

a znate li koliko dobije za svoj nastup u ch? - cifra se krece od 35.000 do 40.000 sfr (skoro 50.000 km)
gavrilo

Post by gavrilo »

kamen ... vidim upucen si :D

samo da potvrdim sto si napisao :wink:
kamen

Post by kamen »

gavro,

mozda i vise upucen nego sto mozes zamisliti

zgadila mi se bh. estrada inace

svi oni/one su se prodavali da su humanitarci, ali je istina sasvim drugacija - uzimali su i sakom i kapom lovu na koncertima tokom (post)ratnih godina u dijaspori - svi, bez izuzetka (dokaza o tome ima koliko god hocete)

istina ce jednom izaci na vidjelo, samo da li ce se iko od njih postidjeti?
Ahmmed

Post by Ahmmed »

epilog,

a šta treba da znači to: novopečeni ljigavi turčin????
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

ali iako je dino-mujezin upitnog morala...vi se ipak olesite uz njega :D ...

a tek kad krene himna :D "avlija".:..horski do kraja...priznacete :oops:
gavrilo

Post by gavrilo »

kamen... uzimas mi rijeci iz usta :D
gavrilo

Post by gavrilo »

El-Baklawa wrote:a tek kad krene himna :D "avlija".:..horski do kraja...priznacete :oops:
ja sigurno ne 8) :D
epilog

Post by epilog »

Iskreno Ahmede gade mi se ljudi koji danas profitiraju nad sirotinjom opet na osnovu nekih svoji preobracenja..jako su mi ljigavi, turcin zato sto necu za njega da kazem da je "musliman" jer ih ima jako finih poboznih ljudi koji ne zasluzuju da budu usporedjeni sa njim, a Turcina niti jednog ne znam pa sam ih malo iskoristio da ukazem na to kojom vjerom se sprda...ima i njih vjerovatno finih ljudi..
kamen

Post by kamen »

El-Baklawa wrote:ali iako je dino-mujezin upitnog morala...vi se ipak olesite uz njega :D ...

a tek kad krene himna :D "avlija".:..horski do kraja...priznacete :oops:
-----------

baklawa,

nek se olesi ko god hoce, mene ne zanimaju prelivode

* budi ono sto jesi *
Last edited by kamen on 04/02/2006 03:14, edited 1 time in total.
gavrilo

Post by gavrilo »

epilog jedan od moji boljih jarana je turcin... mani se predrasuda i stigmatizacije jednog naroda. pored toga turci imaju veoma bogatu kulturu...
epilog

Post by epilog »

Izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio, no to i nije bila poenta posta, mislim da smo se svi dobro razumjeli i Ahmed i Merlin i ti Gavrilo i Turci, ostajem pri svome misljenju da je Merlin jedna ljigava gnjida...
gavrilo

Post by gavrilo »

epilog wrote:ostajem pri svome misljenju da je Merlin jedna ljigava gnjida...
na pocetku bjese turcin... sada gnjida. turci = gnjide? epilog... ja cu svaku vrstu demonizacije jednog naroda optuziti

ali da ne skrecemo sa teme...

persona non grata
epilog

Post by epilog »

Merlin :D 8)
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

gavrilo wrote:
El-Baklawa wrote:a tek kad krene himna :D "avlija".:..horski do kraja...priznacete :oops:
ja sigurno ne 8) :D
ehh,poslije dvije-tri ljute...ljudi pomajmunisu :oops: ...

a jos ako si privezo mladu hanumu ...od dinine sorte.:oops: ..

eeeee ,opjevo bi ti i muderisovu himnu :D ...

ne bih da je sad pristavljam ... :-)
gavrilo

Post by gavrilo »

El-Baklawa wrote:ne bih da je sad pristavljam ... :-)
ovo je otvoren forum... otvori dusu :D
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

cini mi se da je rano :D ...

da se kandidujem za novog Bana :oops:
epilog

Post by epilog »

Ipak Merlin... :D
gavrilo

Post by gavrilo »

El-Baklawa wrote: da se kandidujem za novog Bana :oops:
dobro... hajde ko je za tebe persona non grata

gavrilo :? 8) :D
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

Zlatko :-)

Saracevic :oops:
vesela

Post by vesela »

Ahmmed wrote:vesela, a što Hanka Paldum,majke ti??

sad si me uvrijedio...moja majka je prava hanuma...nemoj mi je spominjati u istom postu sa doticnom :D
Nina_1

Post by Nina_1 »

BRENA NA ZIDU KURIR
U potrazi za duševnim mirom, poznata pevačica otputovala u Izrael!

Lepa Brena postala je hodočasnica, tvrdi izvor Kurira blizak popularnoj pevačici. Naime, kako dalje navodi naš izvor, ona se ovih dana obrela u Izraelu kako bi posle dugogodišnjeg traganja za unutrašnjim mirom konačno pronašla spokoj.

- Na nagovor bliske prijateljice, poznata pevačica je odlučila da otputuje u Jerusalim, što joj je bila davnašnja želja - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nije tajna da je popularna pevačica poslednjih godina prošla kroz pakao, a pogotovo kada su joj kidnapovali sina. Naizgled je sve to stoički podnela, ali svi koji je dobro poznaju znaju da je sve to na njoj ostavilo dubok trag. Nakon toga usledio je tromb, koji ju je strefio na nastupu u Švajcarskoj, gde je zahvaljujući svojoj pribranosti jedva izvukla živu glavu. Sve to je uticalo da se Brena promeni u svakom smislu te reči. Počela je da čita duhovnu i afirmativnu literaturu kako bi naučila da zaboravi i oprosti svima koji su joj naneli zlo. Uplatila je aranžman na dve nedelje, ali joj se u Davidovoj zemlji toliko dopalo pa je posredstvom uticajnih prijatelja produžila boravak - zaključuje naš sagovornik, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti.

Ako se može verovati upućenima, Brena dane provodi u molitvi na Zidu plača kako bi iz duše isterala sav čemer i jad. Našu zvezdu, obučena u dugu suknju i sa maramom na glavi, niko ne prepoznaje i ne uznemirava.
Nama jedino ostaje da gospođi Živojinović poželimo da u ovoj dalekoj zemlji pronađe duševni mir i vrati se svom domu preporođena!
dizZaster

Post by dizZaster »

"persona non grata" u Sarajevu
Image
klif

Post by klif »

Smatram da su svi ljudi dobrodosli. Svako ko dodje donese nesto novo sa sobom. Onaj koji ode ostavi prazninu iza sebe.
Last edited by klif on 14/02/2006 14:02, edited 1 time in total.
Post Reply