Procitao sam opet sto sam napisao..napravio sam malo vise tipfelera pa
se ispricavam...nisam za svojom tipkovnicom...
www.jasenovac.org
-
mr__bosnjak
#27 Re: www.jasenovac.com
Ocito da si ti pro-cetnicki orijentisan. Veliki pokoj i rahmet svim zrtvama fasizma iz Jasenovca. Ali ti si bas ko ovi sa stranice koji zele da iskoriste te zrtve u svrhe srpskog fasizma. Istrjebljenje Bosnjaka u Srebrenici se jeste desilo, i de da ti nesot kazem. U ovoj agresiji dogodilo se istrjebljenje Bosnjaka. Koncetracioni logori kao Jasenovac su postojali i ljudi su ubijani istom surovoscu. Ali krivci za Jasenovac nisu Bosnjaci. Krivci su Ustase koji su vecinom bili Hrvati. Ali tema nije za raspravljanje sa takvima kao ti. Na podrucju Armije RBiH nije izvrsen ijedan pokusaj da se Srbi istrjebe kako ti navodis ali jeste na podrucju vasih "oslobodioca". A da znas da su dva miliona sve zrtve sa podrucja Bakana a ne samo Srbi. I da znas da su i Bosnjaci trpjeli i to od Cetnika grozne zlocine. Ti stvarno moras da se ucis cemu, i sta god da odgovoris ja tebi necu odgovarat jer nemam zbog cega. Nego evo ti savjet, prestani citat stranice tipa "srpsko nasledze" i tako i malo procitaj historije, nauci se i saznaj, priznaj agresiju i sve sto se desilo prije samo 10 godina isto kao sto priznajes sve sto se desilo prije 60(sto naravno i trebas i sto i ja radim) i onda dodzi...Smrt fasizmu wrote:mostarac..... Ocigledno je da si ti proustaski orjentisan cim izbacujes ovakve poruke na ovaj forum. Kada govoris o Jasenovcu moras da to kazes sa stidom jer si vjerovatno potomak od jasenovackih koljaca, ako imalo postoji ljudskosti i savjesti u tvojoj prokletoj dusi. Ali ocigledno je da ti ne posjedujes ni najmanju dozu ljudskosti, a ne savjest ili stid. Istices neke sitne detalje kojima pokusavas da SAKRIJES GENOCID KOJI SU IZVRSILE USTASE NAD SRBIMA, JEVREJIMA I ROMIMA i navodis nekoliko muslimanskih imena kao dokaz "falsifikovanja" historije o Jasenovcu, a ne navodis podatke koji stoje na istom ovom sajtu:
-600 000 ubijenih u logoru Jasenovac (20 000 Jevreja, 30 000 Roma, i STOTINE HILJADA SRBA)
-74 000 POBIJENE DJECE
-SAMO 80 PREZIVJELIH ZA CETIRI GODINE POSTOJANJA LOGORA
-SREDSTVA I NACINE KOJIMA SU UBIJANI ZATVORENICI (Maljevi, srpovi, kolcevi, cigle, poznato "luburicevo stavljanje misa na stomak covjeka, poklapanje serpom i zagrijavanje serpe peglom sve dok mis ne bi poceo da rovi crijeva u covjeku bjezeci od vatre, srbokolji-specijalni izum-krivi nozevi koji su vezani za zglob ruke kojima su ubijane stotine ljudi za nekoliko sati...)
-Ne navodis podatak o tome kako je jedan Ustasa za noc zaklao 1000 Srba i time postigao svjetski rekord u klanju ljudi
- Ne navodis nigdje da su svi pobijeni bili civili
-NE NAVODIS DA JE TO PROCENTUALNO BIO NAJVECI GENOCID KOJI JE IZVRSEN NA JEDNOM NARODU
- I NA KRAJU BAS ME CUDI KAKO NISI SPOMENUO "GENOCID U SREBRENICI" JER JE ON MNOGO AKTUELNIJI NEGO GENOCID KOJI JE IZVRSEN NA SRBIMA U DRUGOM SVJESKOM RATU.
I JOS, SVE MI SE CINI DA SI TI I TEBI SLICNA KOPILAD IMALI ORUZJE KOJE SU SRBI IMALI U OVOM ZADNJEM RATU DA NE BI SRPSKO UVO OSTALO I DA BI OPET SVE JAME U HRVATSKOJ I BOSNI I HERCEGOVINI NAPUNILI POKLANOM SRPSKOM NEJACI.. A ZABORAVLJAS DA SU SRBI OPROSTILI DVA MILIONA KOJE SU POKLALI ZLOCINCI POPUT TEBE...
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!!!
-
mr__bosnjak
Nego imal neko na bosanskom jos informacija o Jasenovcu jer me interesuje. Mislio sam otvorit temu ali posto vec postoji... Da kazemo kako i kada i od koga je osnovan, historija i tako...
- kekec
Smrt fasizmu.
Kao prvo promjeni nick, ne pristaje tvom pisanju.
A bicu fin u ovom postu.
Niko, ama bas niko na ovoj temi nije negirao zrtve Jasenovca.
Uocili smo gresku, kardinalnu gresku ( o nastanku iste, za sada,
mogu samo nagadjati), koju isticemo i koju hocemo ispraviti.
Nije rijec o pretpostavci koliko ima riba u ribnjaku, nego je rijec
o tome da se pogresno pise istorija. Ako je XY poginuo, ubijen...
300 km od Jasenovca i to od strane cetnika, a neko navodi da je
zrtva Jasenovca, onda je taj neko ili totalno nestrucan ili lud ili ima
neki drugi razlog (politicki,...) da na pogresan nacin prikazuje zrtve Jasenovca.
Ono sto je cinjeno u Jasenovcu je dobro poznato i to niko ne moze
negirati, zlocin je ucinjen, bez obzira radilo se o 60.000 ili 600.000 zrtava.
Kao prvo promjeni nick, ne pristaje tvom pisanju.
A bicu fin u ovom postu.
Niko, ama bas niko na ovoj temi nije negirao zrtve Jasenovca.
Uocili smo gresku, kardinalnu gresku ( o nastanku iste, za sada,
mogu samo nagadjati), koju isticemo i koju hocemo ispraviti.
Nije rijec o pretpostavci koliko ima riba u ribnjaku, nego je rijec
o tome da se pogresno pise istorija. Ako je XY poginuo, ubijen...
300 km od Jasenovca i to od strane cetnika, a neko navodi da je
zrtva Jasenovca, onda je taj neko ili totalno nestrucan ili lud ili ima
neki drugi razlog (politicki,...) da na pogresan nacin prikazuje zrtve Jasenovca.
Ono sto je cinjeno u Jasenovcu je dobro poznato i to niko ne moze
negirati, zlocin je ucinjen, bez obzira radilo se o 60.000 ili 600.000 zrtava.
- Sinapsa
Evo sta Zulfikarpasic kaze o broju zrtava u Jasenovcu
Jasenovac na sudu
http://www.bhdani.com/arhiva/80/tekst180.htm
Jasenovac na sudu
http://www.bhdani.com/arhiva/80/tekst180.htm