Kako su mediji pokrili strajk radnika Grasa?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

gap

Post by gap »

Mislim da su bile smješne reakcije medija koji su kao prepoznali značaj dogadjaja i poslali nekakve novinarčiće na lice mjesta. Smiješno. Nije rat, jebo te. A propuste dogadjaje koje moraju imati. federalna televizija je u tome šampion. :(
Prenj

Post by Prenj »

gap wrote:Mislim da su bile smješne reakcije medija koji su kao prepoznali značaj dogadjaja i poslali nekakve novinarčiće na lice mjesta. Smiješno. Nije rat, jebo te. A propuste dogadjaje koje moraju imati. federalna televizija je u tome šampion. :(
Koji su to dogadjaji bili propusteni?
Prenj

Post by Prenj »

gap wrote:Mislim da su bile smješne reakcije medija koji su kao prepoznali značaj dogadjaja i poslali nekakve novinarčiće na lice mjesta. Smiješno. Nije rat, jebo te. A propuste dogadjaje koje moraju imati. federalna televizija je u tome šampion. :(
Koji su to dogadjaji bili propusteni?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

pa nije ali je vrlo lako moglo biti guravo...
a koje su to vijesti koje moraju imati? Mislim da nas vise zanima problem u GRASu nego Angelinini problemi oko usvajanja djece...
a sto se tice OZBILJNIH stvari poput lisabonskog potpisivanja izmedju Bill Gatesa i Terze....dzaba, ja vise potpisima ne vjerujem :D dok ne vidim rezultat potpisanog :D
Vingo

Post by Vingo »

Ja vjerujem jer je bio i Pero Bukejlovic... :lol: :lol: :lol:
U funkciji Predsjednika koje Vlade....ne zna se.....
Prenj

Post by Prenj »

Stigla je i sedmicna stampa:
BH Dani: Naslovna + detaljan clanak
SB: Cetiri stranice o strajku
Post Reply