Kako su mediji pokrili strajk radnika Grasa?
Moderator: anex
-
Prenj
Koji su to dogadjaji bili propusteni?gap wrote:Mislim da su bile smješne reakcije medija koji su kao prepoznali značaj dogadjaja i poslali nekakve novinarčiće na lice mjesta. Smiješno. Nije rat, jebo te. A propuste dogadjaje koje moraju imati. federalna televizija je u tome šampion.
-
Prenj
Koji su to dogadjaji bili propusteni?gap wrote:Mislim da su bile smješne reakcije medija koji su kao prepoznali značaj dogadjaja i poslali nekakve novinarčiće na lice mjesta. Smiješno. Nije rat, jebo te. A propuste dogadjaje koje moraju imati. federalna televizija je u tome šampion.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pa nije ali je vrlo lako moglo biti guravo...gap wrote:Mislim da su bile smješne reakcije medija koji su kao prepoznali značaj dogadjaja i poslali nekakve novinarčiće na lice mjesta. Smiješno. Nije rat, jebo te. A propuste dogadjaje koje moraju imati. federalna televizija je u tome šampion.
a koje su to vijesti koje moraju imati? Mislim da nas vise zanima problem u GRASu nego Angelinini problemi oko usvajanja djece...
a sto se tice OZBILJNIH stvari poput lisabonskog potpisivanja izmedju Bill Gatesa i Terze....dzaba, ja vise potpisima ne vjerujem