Moj me otac zna bukvalno do ludila dovesti, ali sam uvijek, ali BAS UVIJEK svjestan toga da je to moj OTAC! Galamim, drecim, nema sta mu ne kazem, ali postoji neka linija, crta, granica preko koje nijedan od nas ne predje! Uvazavam godine u kojima je (mada on ne uvazava moje!

) i onda se jednostavno sklonim malo u stranu, "odbrojim do deset", duboko udahnem i nastavim dalje!
Naucio me je puno toga a sto ni sam nije svjestan da je uradio pa moji sinovi danas ubiru plodove te nauke!
Vrlo se zivo sjecam svih nesuglasica s njim, kako onih od ranije tako i ovih danas i vrlo dobro znam kako NE TREBA da reagujem prema svojoj djeci!
@Nesferatu, probaj na taj nacin da razmisljas i vidjeces - pali!
"Svoj" si covjek, ne zavisis ni od koga (a ponajmanje od njega) i onda nemas ni razloga da sve primas previse k srcu!
Dozivio si ti mnogo gorih stvari, zar ne?
Bolje je danas "progutati" koju nego sutra, kada mozda bude prekasno, imati nemirnu savjest i pitati se da li si ispravno postupio...
Jegi ba, ipak svi imamo samo jednog oca, a ovo sto si naveo o tvom i nije tako strasno da bi se nesto radikalno cinilo...
Toliko od mene...