To vingo, odoh zlaji pokupit lovu veceraVingo wrote:Pa ne dam im glas jer cu ga dat SDP-u...A i adidas ce....
pa da moze prezivit s PDV-om
Glasam jer su najbolji od najgorih, jedina alternativa SDA i Stranci za BiH. Ne pada mi na pamet glasove davati malim strankama i tako rasipati glasove (Liberali, SDU, NHI i sl.) jer vrlo vjerovatno neci ni proci prag od 4%.
Pozfrav
Pa malo sale...malo mi je smjesanbio kad vadi terzicu one racune u 60 min.davis.ba wrote:Pa uredu ako je to razlog. Ali malo prije si napisao ovo:
Glasam jer su najbolji od najgorih, jedina alternativa SDA i Stranci za BiH. Ne pada mi na pamet glasove davati malim strankama i tako rasipati glasove (Liberali, SDU, NHI i sl.) jer vrlo vjerovatno neci ni proci prag od 4%.
Pozfrav
Ne, nego jedino "SDP-ova centrala" moze argumentovano obrazloziti zasto su za SDP. Vjerujem da i ostali imaju konekciju na internet koji im, bas kao i tebi, uglavnom sluzi za ironicne upadice.Bosanski Zmaj wrote:Jel to samo SDPova centrala ima konekciju na internet?
Nerado velicam bilo koga ali u poredjenju sa "demokratama90" Socijal Demokratska Partija sa jednim Damirom Hazicem i Liberalno Demokratska Stranka sa jednom Lamijom Tanovic su NESTOzikamu wrote:Uh, ljubi ga majka!mostarac wrote:SDP![]()
![]()
Evo jednom i od mene SDP
e jesu ti razlozi, da se najezisadidas wrote:Evo i objasnjenje zasto SDP, ostao sam duzan.
Pa vrlo jednostavno, ne glasam za SDP zato jer naj naj, savrseni bez greske itd. Glasam jer su najbolji od najgorih, jedina alternativa SDA i Stranci za BiH. Ne pada mi na pamet glasove davati malim strankama i tako rasipati glasove (Liberali, SDU, NHI i sl.) jer vrlo vjerovatno neci ni proci prag od 4%.
Pozfrav
1. SDA dovodi srbe i hrvate ne u parlament vec u izvrsnu vlast (mislim da ti ovo smatras pod isto), primjer Desnica Radivojevic i Ministar obrazovanja u kantonu Ivica Saric. A ne vidim ovdje uopce problem, zasto ti smetaju srbi i hrvati?! A i mislim da je to dobar potez profiliranja nacionalne u demokratsku stranku. Na stranu sto su ti ljudi obicne ikebane al ne bitno.Bosanski Zmaj wrote:Jedina razlika između SDA i SDPa je što kod SDA bošnjački glasovi ne odvode Srbe i Hrvate u Parlament...
Ostalo potpuno isto,pogledajte malo programe stranaka,pa ćete vidjeti..
Možete naravno reći da SDA koalira s četnicima i ustašama, ali prije svega:SDP u Zvorniku koalira sa SDSom,to kao prvo,a drugo, neka srpska stranka mora biti u vlasti,a budući da SDA koalira sa PDPom i SDSom, SDPu ostaje "proevropska",poznatija sirim narodnima masama sa sloganom "Samo protiv Turske" SNSD...
jusuff wrote:e jesu ti razlozi, da se najezisadidas wrote:Evo i objasnjenje zasto SDP, ostao sam duzan.
Pa vrlo jednostavno, ne glasam za SDP zato jer naj naj, savrseni bez greske itd. Glasam jer su najbolji od najgorih, jedina alternativa SDA i Stranci za BiH. Ne pada mi na pamet glasove davati malim strankama i tako rasipati glasove (Liberali, SDU, NHI i sl.) jer vrlo vjerovatno neci ni proci prag od 4%.
Pozfrav![]()
jos ne znam za koga cu glasati, ali znam da za zlatka necu...
sdu za sada ima moje simpatije, tanovicka mi je ok, ali liberali nemaju nista vise osim nje, a to je nedovoljno
ima i silajdzic, vidjecemo kako ce se ponasati, iako mi i njegova stranka na truhlovinu smrdi
helem, enkog posebnog izbora i nema... jedino da se sam kandidiram, bolji sam od svih njih zajedno