net-poznanstva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kada sam upoznao kravu bio je vedar dan (na Karibima)
:D
Samoubojstava je pocinjeno 24 komada (Uze je Sayo za dlaku
)
itd...
:D:D
Salim se, kravu sam zvanicno upoznao u basti Interneta, sadasnjeg The Bar-a. Ja sam tek dosao s jaranom , a ona se mrtva pijana i sa pivom u ruci pridrzavala za svoju trezvenu sestru. Pruzili smo si ruku i otisli svojim putem. U neka doba, ufurao sam u wc , a ona je imala dubokoumni razgovor sa wc skoljkom, cak su bile i prisne posto je zagrlila cvrsto...
:D
Nas drugi susret je bio u klinici za odvikavanje...
:D Dalje vam pricam ako platite
:D:D:D
Samoubojstava je pocinjeno 24 komada (Uze je Sayo za dlaku
itd...
Salim se, kravu sam zvanicno upoznao u basti Interneta, sadasnjeg The Bar-a. Ja sam tek dosao s jaranom , a ona se mrtva pijana i sa pivom u ruci pridrzavala za svoju trezvenu sestru. Pruzili smo si ruku i otisli svojim putem. U neka doba, ufurao sam u wc , a ona je imala dubokoumni razgovor sa wc skoljkom, cak su bile i prisne posto je zagrlila cvrsto...
Nas drugi susret je bio u klinici za odvikavanje...
-
vryzas
horns&drums wrote:Kada sam upoznao kravu bio je vedar dan (na Karibima):D
Samoubojstava je pocinjeno 24 komada (Uze je Sayo za dlaku)
itd...:D:D
Salim se, kravu sam zvanicno upoznao u basti Interneta, sadasnjeg The Bar-a. Ja sam tek dosao s jaranom , a ona se mrtva pijana i sa pivom u ruci pridrzavala za svoju trezvenu sestru. Pruzili smo si ruku i otisli svojim putem. U neka doba, ufurao sam u wc , a ona je imala dubokoumni razgovor sa wc skoljkom, cak su bile i prisne posto je zagrlila cvrsto...:D
Nas drugi susret je bio u klinici za odvikavanje...:D Dalje vam pricam ako platite
:D:D:D
- Saian
ja lichno imam jednog propalog prijatelja, a to mu je i Minela reklaalien_78 wrote:.ja licno imamjednu propalu vezu,...itd...itd..
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=22672
- horns&drums
Anais i ja smo se upoznali na jako cool nacin, ima ona pravo.
Bila je vecer i ja sam sa jednom djevojkom ispitivao vilsonovo setaliste, ono ekologija i tako to. U jednom momentu (vec smo bili uveliko u poslu) cudna silueta mi je zaokupila paznju. Kao i svjetlucanje. Priblizio sam se da vidim kad ono jedna amazonka(blago receno) u kozno-metalnoj kombinaciji jase dva tipa. Molili su za milost, no ona ih je samo podbadala mamuzama. E djevojka koja je snimala taj prizor, to je bila Anais. Dopala mi se na prvi pogled...osstalo je istorija, pijanke, kokainski tulumi, orgije...
:D:D:D:D:D
Bila je vecer i ja sam sa jednom djevojkom ispitivao vilsonovo setaliste, ono ekologija i tako to. U jednom momentu (vec smo bili uveliko u poslu) cudna silueta mi je zaokupila paznju. Kao i svjetlucanje. Priblizio sam se da vidim kad ono jedna amazonka(blago receno) u kozno-metalnoj kombinaciji jase dva tipa. Molili su za milost, no ona ih je samo podbadala mamuzama. E djevojka koja je snimala taj prizor, to je bila Anais. Dopala mi se na prvi pogled...osstalo je istorija, pijanke, kokainski tulumi, orgije...
- horns&drums
Nemam sada vremena da opisujem ali cuvaj me se veceras kad sjednem za komp
:D:D
- horns&drums
Jedno znam, sigurno te necu upoznati u nekoj biblioteci ili na nekom predavanjuflora.sa wrote:Nadam se da ces i mene upoznati na tako zivpisan nacin![]()
![]()
- anais_nin
horns&drums wrote:Anais i ja smo se upoznali na jako cool nacin, ima ona pravo.
Bila je vecer i ja sam sa jednom djevojkom ispitivao vilsonovo setaliste, ono ekologija i tako to. U jednom momentu (vec smo bili uveliko u poslu) cudna silueta mi je zaokupila paznju. Kao i svjetlucanje. Priblizio sam se da vidim kad ono jedna amazonka(blago receno) u kozno-metalnoj kombinaciji jase dva tipa. Molili su za milost, no ona ih je samo podbadala mamuzama. E djevojka koja je snimala taj prizor, to je bila Anais. Dopala mi se na prvi pogled...osstalo je istorija, pijanke, kokainski tulumi, orgije...:D:D:D:D:D
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ja preko neta konstantno nalijećem na isti tip djevojaka...
umorne od života... nemaju volje ni za šta... kad se spetljamo te veze su tegoba
za oboje... uglavnom me navodi na povraćanje samo sjećanje
sva sreća kratko traje...

umorne od života... nemaju volje ni za šta... kad se spetljamo te veze su tegoba
sva sreća kratko traje...