Stambeni fond Bisere Turkovic vrijedi 5 miliona eura!

Da li podrzavate donosenje zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine?

Da
39
95%
Ne
2
5%

Total votes: 41

1234

Post by 1234 »

Hajrudin Somun Zar on nije bio spiker na RTS
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Jel udata ova ljepotica na gore postavljenoj slici?
da pamtis

Post by da pamtis »

uvjek dobar gost wrote:Jel udata ova ljepotica na gore postavljenoj slici?
:D vjeruj pasa(moj solidni) i ja se vec drugi dan raspitujem :D hebes etiku dostojanstvo postenje od toga se ne zivi :D
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Javite ako nije da dogovorimo koridu negdje, ko pobjedi .... ona ga vodi u svoj apartman i radi mu sta hoce..... a ako voli haremat josh nam i bolje...
zikamu

Post by zikamu »

uvjek dobar gost wrote:Jel udata ova ljepotica na gore postavljenoj slici?
Jarane, nemas sanse! Ovom gurbetu je Majka Bosna obezbijedila takav miraz da moze da bira djuvegiju. :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ko će početi sa sastavljanjem optužnice ?
Razlog više da se u što većem broju izađe na slijedeće izbore
ODBAČEN PRIJEDLOG ZAKONA O
ODUZIMANJU NELEGALNO STEČENE IMOVINE

Sarajevo, 22.11.2004. - Prijedlog zakona koji bi omogućio formiranje Agencije za oduzimanje nelegalno stečene imovine nije dobio podršku Ustavno - pravne komisije Predstavničkog doma državnog Parlamenta. U međuvremenu, domaći sudovi donijeli su nekoliko presuda za višemilionske pronevjere, ali nijedna nije rezultirala oduzimanjem nelegalno stečene imovine
s tim da se ovo odnosi i na strance koji žive i rade :oops: :D u našoj zemlji.
nen-a

Post by nen-a »

[quote="manijak1"]Ko će početi sa sastavljanjem optužnice ?
Razlog više da se u što većem broju izađe na slijedeće izbore

Zalosno je da nemoze biti zalosnije !!!
Narode moj doticna se dama cak zna pohvaliti kako je ona samohrana majka i kako je ona svojoj djeci (3 djece) gle cuda uspjela obezbijediti uspjesno skolovanje diljem svijeta i kako su majcina djecica uspjesna pa su cak i doktorirali (jedan od njih)
Nasa draga gospoda je tako lijepo ispekla zanat da je za sve pohvale, svi ti koji bi trebali podici optiznicu protiv doticne njihova imovina je trostruko veca tako da nema sanse sto se tice toga, ona to odlicno zna tako da je njenih tih 5 milijona eura sasa bogati, jedino je Senadu Avdicu ostalo nas obicne smrtnike da izvijesti o tome, ovo sto jos nije crklo na silu da bar dobije cir na zelucu....
Moj vam je savijet odazovite se masovno na izbore dajte da se sta pokusa promijeniti ako se jos moze pa valjda ima neko od nas ovoliko ko nije iskompromitovan hocu reci pohlepan i gramezljiv,
Lelele mati moja gdje nam misle djeca ostariti.....
danas

Post by danas »

ma evo gledam ovo; ove bisere, seade... sve se to nakralo, natovilo... lakse ih je preskocit nego zaobic... a mozemo mi ovdje palamudit sta hocemo, one grabe naprijed ko buldozeri... a mi i dalje sviramo qurcu, pitamo se kako, zasto...
eto... :roll:
JD

Post by JD »

car-x wrote:treba naci nacina da ih se ubijedi da ce oni od tog imati koristi.. to je jedini nacin.. ;)
Pa oni IMAJU koristi od toga, i to velike, vidis da ne znaju sta ce od ukradenih para.... joj tebe..
senada

Post by senada »

JD wrote:
car-x wrote:treba naci nacina da ih se ubijedi da ce oni od tog imati koristi.. to je jedini nacin.. ;)
Pa oni IMAJU koristi od toga, i to velike, vidis da ne znaju sta ce od ukradenih para.... joj tebe..
Treba im fino pojasniti kako ce u krajnjem imati vise stete nego koristi od popljackane drzavne imovine.
danas

Post by danas »

senada wrote:
JD wrote:
Treba im fino pojasniti kako ce u krajnjem imati vise stete nego koristi od popljackane drzavne imovine.
bbrrrrr.... prepali su se, evo nemas pojma kako... :-) :roll:
Vozdra_123

#37 Re: Stambeni fond Bisere Turkovic vrijedi 5 miliona eura!

Post by Vozdra_123 »

valterbranisarajevo wrote:Bisera Turkovic, uprkos ogromnim diplomatskim i naucnim obavezama, nasla je malo vremena i nesto novca da kupi tri luksuzna apartmana na Bjelasnici. Osim toga, neki od nasih sagovornika vjeruju da ambasadorica-veleposlanica Turkovic pored sarajevskih i australijskih nekretnina posjeduje i nekoliko stanova na atraktivnim lokacijama u Becu! Usto, i svoj cetverogodisnji boravak u Ambasadi BiH u Hrvatskoj Turkoviceva je okrunila kupovinom odredjenih nekretnina na atraktivnim lokacijama u Zagrebu. Upuceni tvrde da stanovi, kuce, poslovni prostori koje je u posljednjih 15 godina kupila i uknjizila Bisera Turkovic, od Australije i Amerike, do Beca, Zagreba i Sarajeva, u ovom trenutku imaju trzisnu vrijednost od blizu 5 miliona eura!!! Podsjetimo, Turkovicka je sa djecom u Sarajevo stigla 1990. kao ucviljena raspustenica skromnog materijalnog statusa i jos skromnijih investicijskih mogucnosti... :x :x :x :x :x :x

Slobodna Bosna 12.01.2006.
sta smo trazili to smo dobili....
kapitalizam... ako umijes sebi stvoris...
ako ne ko te hebe? :D
zikamu

Post by zikamu »

Niti jedna sveta knjiga ne kaze "KRADI", vec naprotiv!
U opstoj epidemiji "spoznaje nacionalnog identiteta" svi se "politicari" i javni radnici okrenuse bogu i religiji kao osnovnom preduvjetu za munjeviti napredak u politickoj karijeri (bespravnom bogacenju), a uz pomoc glasackihj STADA koji vec skoro dvije decenije dokazuju odobravanje i tvrdoglavu lojalnost svojim izabranicima.

Zakljucak: jebote, nema zemlje sa toliko ateista :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

danas wrote: bbrrrrr.... prepali su se, evo nemas pojma kako... :-) :roll:
:roll: Upravo tako danas. :)
Znaju oni vrlo dobro da je sve ovo u rangu "crtanja brkova"
Image
senada

Post by senada »

danas wrote:
senada wrote:
JD wrote: Pa oni IMAJU koristi od toga, i to velike, vidis da ne znaju sta ce od ukradenih para.... joj tebe..
bbrrrrr.... prepali su se, evo nemas pojma kako... :-) :roll:
Cudni su ti bankovni pregovori o NASEM USTAVU??
jusuff

Post by jusuff »

jel to ons slobodna bosna sto je jod reisa vidjela rejbanke od 500 eura? :D

ne znam za turkovicku, nisam joj obilazio nekretnine, ali gospodio demokrati, postovaocu ljudskih prava i humanisti, zar je jedini argument kojim raspolazete krava i salo?
da nije zalosno bilo bi smijesno
fujjj
danas

Post by danas »

e moj jusuffe,
pa vidje li skromni stambeni fond? :roll:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

jusuff wrote:jel to ons slobodna bosna sto je jod reisa vidjela rejbanke od 500 eura? :D

ne znam za turkovicku, nisam joj obilazio nekretnine, ali gospodio demokrati, postovaocu ljudskih prava i humanisti, zar je jedini argument kojim raspolazete krava i salo?
fujjj
:D Juka, .... nisi dobro skont`o. :oops:
Raji je ono oko krave i sala - smijesno, a oko 5 miliona Eura je - zalosno. :oops: :zzzz:
Qler

Post by Qler »

samo da pitam, jel to bisera glasala :)
danas

Post by danas »

evo malo progooglah :D

evo sta kaze za ambasadorku :D
Bisera Turkovic became of ambassador of Bosnia and Herzegovina to the United States on Oct. 3, 2005. She holds concurrent accreditation as the permanent observer of Bosnia and Herzegovina to the Organization of American States in Washington. Before her current appointment, Ambassador Turkovic served as her country’s permanent representative to the United Nations Office in Vienna, as well as ambassador to the Organization for Security and Cooperation in Europe (OSCE) in Vienna. In addition, Ambassador Turkovic served as executive director of the Centre for Security Studies in Bosnia and Herzegovina, a lecturer of criminal justice at the University of Sarajevo (2001-04), and minister of European integration for Bosnia and Herzegovina (2000-01). She also served as ambassador to the OSCE from 1996 to 2000, as well as ambassador to Hungary (1994-96) and to Croatia (1993-94). Ambassador Turkovic holds a law degree from the University of Sarajevo and a bachelor’s degree in criminal justice administration from the Philip Institute of Technology in Melbourne, Australia. She completed her post-graduate studies in criminology from the University of LaTrobe in Melbourne, and she holds a doctorate in international relations from Pacific Western University in the United States.
link: http://www.washdiplomat.com/ambprof/bosnia.html

e, paz' sad vamo:

taj fakultet (hhhmmm... :D :D :D) uopste ne nudi doktorski program :D vec najvise do magistarskog :D
a ni nema programa (da mozes da diplomiras) u medjunarodnim odnosima :D :D :D
Degree Programs Offered at Pacific Western University

Associate of Science in General Studies
Associate of Science in Business Administration
Bachelor of Science in Business Administration
Bachelor of Science in Pubic Administration
Master of Business Administration
Master of Science in Leadership Management

There are three Areas of Concentration that students can pursue for the Bachelor of Science in Business Administration Degree:
International Management
Management
Leadership

There are three Areas of Concentration that students can pursue for the Master of Business Administration Degree:
International Management
Public Administration
Leadership
link: http://www.pwu-ca.edu/degree_programs.html

:D :D :D

hajd' da ne budem previse bezobrazna :D mozda su nudili doktorat u ovoj oblasti ranije, ali ako ga vise ne nude, znaci da je ukinut jer vjerovatno nije zadovoljavao standarde i kriterije... :D
ja svakako nikad nisam cula za ovaj fakultet do danas :D :-)
Last edited by danas on 17/01/2006 20:55, edited 1 time in total.
zikamu

Post by zikamu »

jusuff wrote:jel to ons slobodna bosna sto je jod reisa vidjela rejbanke od 500 eura? :D

fujjj
Ne znam ni ja, dobri moj Juka. I ja procit'o k'o i ti sto si. Al' jedno znam sigurno. Oni na koje se ti toliko palis, kad ih kako kazes "demokrati" spomenu, su nam donijeli takav rahatluk i blagostanje svojim postenjem i strucnoscu da narod razmislja o kolektivnom samoubojstvu. Ne znam za tebe, vjerovatno ti je dobro. U svemu ovome ima samo jedna dobra stvar; sagradili su nam toliko dzamija i crkava da ima mjesta za sve nas da se potrpamo unutra i da radimo jedino sto nam je jos preostalo - da molimo boga da nas vadi iz govana! :x
Kako ti ono rece: da nije zalosno, bilo bi smijesno. Fujjj!
Qler

Post by Qler »

zikamu wrote:

fujjj
Ne znam ni ja, dobri moj Juka. I ja procit'o k'o i ti sto si. Al' jedno znam sigurno. Oni na koje se ti toliko palis, kad ih kako kazes "demokrati" spomenu, su nam donijeli takav rahatluk i blagostanje svojim postenjem i strucnoscu da narod razmislja o kolektivnom samoubojstvu. Ne znam za tebe, vjerovatno ti je dobro. U svemu ovome ima samo jedna dobra stvar; sagradili su nam toliko dzamija i crkava da ima mjesta za sve nas da se potrpamo unutra i da radimo jedino sto nam je jos preostalo - da molimo boga da nas vadi iz govana! :x
Kako ti ono rece: da nije zalosno, bilo bi smijesno. Fujjj!

podapisujem, podvlacim i podebljavam!
amanjarabi

Post by amanjarabi »

You can directly contact H.E. Bisera Turković by e-mail.

[email protected]

http://www.bhembassy.org

Image
danas

Post by danas »

jao :shock: :shock: :shock:

poslije ove slike :D cu imati nocne more :D danima :lol: :lol: :lol:
amanjarabi

Post by amanjarabi »

Evo ja sam joj poslao jednu malu poruku. Da hoce bogdom CIA procitat, ode Bisera na Guantanamo :D

Bisera,

stigle su ti pare iz Teherana. Muhamed je sve sredio. Pasose, vize itd. Momci su sklonjeni u Pakistan. Nemogu im Ameri tamo nista. Ti imas diplomatski imunitet, tebi ne moze niko nista. Ti ako ikako mozes pomozi onoj dvojici u Atlanti. Sve ide po planu. Ako bog da jos malo pa je Atomska u nasim rukama.

Allahimanet

Mustafa
Post Reply