Volim vas obojicu....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bosanac sa dna kace
ma daj sta filozofirate pa ne more se sa jednom guzicom u dvije fotelje! 
-
Max.Cherry
haaaaalo chateri, citava stranica ode s vama dvoje u pendičiće...
@vodolija: ima levata mnogo koji stupe u brak samo zbog ... nečega, niđe veze s ljubavlju a raščišćenim računima iz prošlosti pogotovo... A da nisam raščistio, donekle je istina, ali unajmio sam bagera i dajca pa zagrćem pomalo

@vodolija: ima levata mnogo koji stupe u brak samo zbog ... nečega, niđe veze s ljubavlju a raščišćenim računima iz prošlosti pogotovo... A da nisam raščistio, donekle je istina, ali unajmio sam bagera i dajca pa zagrćem pomalo
-
in&san
onom prvomMax.Cherry wrote:Sjajna tema, ja baš kontam o nečem sličnom. Ne mislim da je ovo prijevara, ako samo kontaš o toj drugoj, trećoj osobi... itd. Sve dok s jednom dijeliš emocije psihički i fizički, nije to prijevara.
Nego, mene muči druga stvar: Ja nisam oženjen, a mog'o bi komotno bit', obzirom na godine (haman 3 banke). Sad, ovi što su oženjeni, ili udate, kako oni gledaju na ovo - živiš sa supružnikom, i volite se. Da li postoji mogućnost da još uvijek toliko volite nekoga ko vam je onomad bio nedostupan, toliko da bi odmah pošli za njega/nju, bez obzira što ste u braku. To me pravo muči jebiga. Kad bi se oženio, bez obzira na to kolika ljubav bila, meščini da bi ja opet bio opsjednut nekim ženama iz prošlosti.
-
emmanuelle
nisam se dobro ispucala, definitivno...ding-dong wrote:jesil u braku ili se nisi dovoljno ispucala?emmanuelle wrote:onda se ti jos nisi dobro ispuc'oMax.Cherry wrote:Sjajna tema, ja baš kontam o nečem sličnom. Ne mislim da je ovo prijevara, ako samo kontaš o toj drugoj, trećoj osobi... itd. Sve dok s jednom dijeliš emocije psihički i fizički, nije to prijevara.
Nego, mene muči druga stvar: Ja nisam oženjen, a mog'o bi komotno bit', obzirom na godine (haman 3 banke). Sad, ovi što su oženjeni, ili udate, kako oni gledaju na ovo - živiš sa supružnikom, i volite se. Da li postoji mogućnost da još uvijek toliko volite nekoga ko vam je onomad bio nedostupan, toliko da bi odmah pošli za njega/nju, bez obzira što ste u braku. To me pravo muči jebiga. Kad bi se oženio, bez obzira na to kolika ljubav bila, meščini da bi ja opet bio opsjednut nekim ženama iz prošlosti.ni raskrstio s ljudima iz proslosti..
al i mene muci ista stvar...![]()
![]()
![]()
-
Max.Cherry
Ha ha hain&san wrote:onom prvomMax.Cherry wrote:Sjajna tema, ja baš kontam o nečem sličnom. Ne mislim da je ovo prijevara, ako samo kontaš o toj drugoj, trećoj osobi... itd. Sve dok s jednom dijeliš emocije psihički i fizički, nije to prijevara.
Nego, mene muči druga stvar: Ja nisam oženjen, a mog'o bi komotno bit', obzirom na godine (haman 3 banke). Sad, ovi što su oženjeni, ili udate, kako oni gledaju na ovo - živiš sa supružnikom, i volite se. Da li postoji mogućnost da još uvijek toliko volite nekoga ko vam je onomad bio nedostupan, toliko da bi odmah pošli za njega/nju, bez obzira što ste u braku. To me pravo muči jebiga. Kad bi se oženio, bez obzira na to kolika ljubav bila, meščini da bi ja opet bio opsjednut nekim ženama iz prošlosti.![]()
jes jes, onom prvom, bravo majstore. I još pokojom. tako to kod mene, zahmetli pravo...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Opet ja drugi...
Vazda drugi

- anais_nin
#42 Re: Volim vas obojicu....
kako komebug wrote:zar upravo to nijeanais_nin wrote:I da li je to varanje, ako nemate nista sa tom drugom osobom, osim tih emocija u vama?varanje?
- bug
#46 Re: Volim vas obojicu....
tu varas samo sebe, ne mozes imati emocije te vrste, mozes voljeti samo uspomenu..anais_nin wrote:kako komebug wrote:zar upravo to nijeanais_nin wrote:I da li je to varanje, ako nemate nista sa tom drugom osobom, osim tih emocija u vama?varanje?
mislim sta ako ta druga osoba prema kojoj imamo emocije nije vise ziva? kako je to varanje?
- anais_nin
#47 Re: Volim vas obojicu....
vidis tu se ne slazembug wrote:tu varas samo sebe, ne mozes imati emocije te vrste, mozes voljeti samo uspomenu..anais_nin wrote:kako komebug wrote: zar upravo to nijevaranje?
mislim sta ako ta druga osoba prema kojoj imamo emocije nije vise ziva? kako je to varanje?
- anais_nin
sumnjam da ih je "voljela"Harrys wrote:Ma eto juce u Torontu,jedna volila dvojicu,i sve troje zajedno okoncali u hotelskoj sobi.