Volim vas obojicu....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ding-dong

Post by ding-dong »

zato ti kao prava maca :D nemoj dugo ostajat na ovom topicu :D :D :D
bug

Post by bug »

zasto, ja volim trojicu :D:D
ding-dong

Post by ding-dong »

:shock: samo? :D :D :D
bug

Post by bug »

nemam ja ljubavi za jednog :D dovoljno :D
ding-dong

Post by ding-dong »

bez petorice se ne javljaj :D :D :D sve do tad si u maloj raji :D :D :D
bug

Post by bug »

tako mi odgovara :D volim kiketa :D
ding-dong

Post by ding-dong »

a ko su druga dvojica? :D :D :D
bug

Post by bug »

ding i dong :D:D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

ma daj sta filozofirate pa ne more se sa jednom guzicom u dvije fotelje! :D
car-x

Post by car-x »

vidjeh temu na onim najfriskijim postovima i namah sam znao ko ju je otvorio.. yeah..
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

haaaaalo chateri, citava stranica ode s vama dvoje u pendičiće...

@vodolija: ima levata mnogo koji stupe u brak samo zbog ... nečega, niđe veze s ljubavlju a raščišćenim računima iz prošlosti pogotovo... A da nisam raščistio, donekle je istina, ali unajmio sam bagera i dajca pa zagrćem pomalo :D :D
in&san

Post by in&san »

Max.Cherry wrote:Sjajna tema, ja baš kontam o nečem sličnom. Ne mislim da je ovo prijevara, ako samo kontaš o toj drugoj, trećoj osobi... itd. Sve dok s jednom dijeliš emocije psihički i fizički, nije to prijevara.

Nego, mene muči druga stvar: Ja nisam oženjen, a mog'o bi komotno bit', obzirom na godine (haman 3 banke). Sad, ovi što su oženjeni, ili udate, kako oni gledaju na ovo - živiš sa supružnikom, i volite se. Da li postoji mogućnost da još uvijek toliko volite nekoga ko vam je onomad bio nedostupan, toliko da bi odmah pošli za njega/nju, bez obzira što ste u braku. To me pravo muči jebiga. Kad bi se oženio, bez obzira na to kolika ljubav bila, meščini da bi ja opet bio opsjednut nekim ženama iz prošlosti.
onom prvom :-) :P
emmanuelle

Post by emmanuelle »

ding-dong wrote:
emmanuelle wrote:
Max.Cherry wrote:Sjajna tema, ja baš kontam o nečem sličnom. Ne mislim da je ovo prijevara, ako samo kontaš o toj drugoj, trećoj osobi... itd. Sve dok s jednom dijeliš emocije psihički i fizički, nije to prijevara.

Nego, mene muči druga stvar: Ja nisam oženjen, a mog'o bi komotno bit', obzirom na godine (haman 3 banke). Sad, ovi što su oženjeni, ili udate, kako oni gledaju na ovo - živiš sa supružnikom, i volite se. Da li postoji mogućnost da još uvijek toliko volite nekoga ko vam je onomad bio nedostupan, toliko da bi odmah pošli za njega/nju, bez obzira što ste u braku. To me pravo muči jebiga. Kad bi se oženio, bez obzira na to kolika ljubav bila, meščini da bi ja opet bio opsjednut nekim ženama iz prošlosti.
onda se ti jos nisi dobro ispuc'o :D ni raskrstio s ljudima iz proslosti..
al i mene muci ista stvar...
jesil u braku ili se nisi dovoljno ispucala? :D :D :D :D
nisam se dobro ispucala, definitivno... :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

in&san wrote:

onom prvom :-) :P
Ha ha ha :lol: :lol: :lol:

jes jes, onom prvom, bravo majstore. I još pokojom. tako to kod mene, zahmetli pravo...
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Opet ja drugi... :lol: :lol: :lol: Vazda drugi :lol: :lol: :lol: :lol:
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

bug wrote:ding i dong :D:D
gong
anais_nin

#42 Re: Volim vas obojicu....

Post by anais_nin »

bug wrote:
anais_nin wrote:I da li je to varanje, ako nemate nista sa tom drugom osobom, osim tih emocija u vama? :D
zar upravo to nije :D varanje? :D
kako kome :roll: mislim sta ako ta druga osoba prema kojoj imamo emocije nije vise ziva? kako je to varanje? :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

car-x wrote:vidjeh temu na onim najfriskijim postovima i namah sam znao ko ju je otvorio.. yeah..
:D ja sam neduzna... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Tulcarion wrote:
bug wrote:i ubila je macku
zasto?
na engleskom postoji izreka "curiosity killed the cat" :D
Fair Life

Post by Fair Life »

edu wrote:
anais_nin wrote:
edu wrote:ali ovog veceg..logicno..malo vise.. :D :D :D
mislis ovog malo sireg :lol:
mislim na ovog spremnijeg.. :D :D :D
Image
bug

#46 Re: Volim vas obojicu....

Post by bug »

anais_nin wrote:
bug wrote:
anais_nin wrote:I da li je to varanje, ako nemate nista sa tom drugom osobom, osim tih emocija u vama? :D
zar upravo to nije :D varanje? :D
kako kome :roll: mislim sta ako ta druga osoba prema kojoj imamo emocije nije vise ziva? kako je to varanje? :roll:
tu varas samo sebe, ne mozes imati emocije te vrste, mozes voljeti samo uspomenu..
anais_nin

#47 Re: Volim vas obojicu....

Post by anais_nin »

bug wrote:
anais_nin wrote:
bug wrote: zar upravo to nije :D varanje? :D
tu varas samo sebe, ne mozes imati emocije te vrste, mozes voljeti samo uspomenu..
vidis tu se ne slazem :D kad nekog volis, stvarno zavolis, prodjes s tom osobom svasta (isto vrijedi za porodicu, prijatelje), samo zato sto ta osoba nije fizicki prisutna ne znaci da i ljubav odlazi s njom/njim :roll:
Harrys

Post by Harrys »

:D Ma eto juce u Torontu,jedna volila dvojicu,i sve troje zajedno okoncali u hotelskoj sobi. :(
anais_nin

Post by anais_nin »

Harrys wrote::D Ma eto juce u Torontu,jedna volila dvojicu,i sve troje zajedno okoncali u hotelskoj sobi. :(
sumnjam da ih je "voljela" :roll: jer dvoje od to troje su bili u vezi (Ona + On), drugi lik se eto tek tako zadesio tu, tj upoznali su ga na avionu na letu za Toronto i odlucili da dalje putuju zajedno, oni svicarci, on njemac...i izgleda mlada malo vise flertovala, pa taj njen On zboo nju i njemca, a zatim sebe :roll: budalasto kako god okrenes...
Harrys

Post by Harrys »

To"malo vise flertovala "je tvoj dodatak.
Post Reply