Ko kome prvi prilazi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Frutek

Post by Frutek »

Vingo wrote:
tigris wrote:ima li smisla recimo frajera zaustaviti nasred ulice kad ga sretnem posto nema druge prilike :? :roll: :roll:

hajmo decki kako bi reagovali ?:D :D :D
Nema. Zbunicete se i ti i on. A da ga zoves na kafu...pa cim je na ulici, negdje je posao, pa ce se pocet izvlacit, a ti ces pomisliti da se izvllaci od tebe...i bla bla.
MORA postojati neko drugo mjesto i vrijeme gdje ga mozes "napasti"
I ovo stoji sto Vingo napisa...Medjutim, moze se to i tako uraditi, negdje drugo...saznaj gdje izlazi (ako vec ne znas), pa i ti se "slucajno" potrefi u tom kaficu/diskoteci, pa u napad :roll:
Frutek

Post by Frutek »

zmijaIzmaj wrote:prici je lako :D :D al nema ljepote u tome :D (za zene) samo zafrkancija...ne govorim iz licnog iskustva :D :D :D
Ne bi se slozio...sve zavisi kome prilaze!
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

meni isto odgovara da sam lovac kad mi lovina da do znanja da je bespomoćna :D :D :D
Frutek

Post by Frutek »

Ma ljudi, plijen u mrezi je plijen u mrezi. Koga briga jel ulovljen ili je sama lovina dosetala :D 8)
mr2

Post by mr2 »

:D :D :D :D ama prilaze same vani :D :D sta ima veze ,ko kome pride :P :P ......to ce se desit u sarajevu za 222 godine :lol: :lol: :lol:
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

zmijaIzmaj wrote:mene odgovara: muskarac - lovac; zena-lovina :D

pravi lovci ne love lak plijen :oops: :D
izvini zmijo mala ispravka

muskarac - lovac; zena-divljac
anais_nin

Post by anais_nin »

MRAVOJED wrote:meni isto odgovara da sam lovac kad mi lovina da do znanja da je bespomoćna :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :D i mase bijelom zastavicom? :lol:
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

i ključevima od stana :D
anais_nin

Post by anais_nin »

MRAVOJED wrote:i ključevima od stana :D
tvog? :shock: palis se na dzeparoshe? :roll: :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Frutek wrote:
Vingo wrote:
tigris wrote:ima li smisla recimo frajera zaustaviti nasred ulice kad ga sretnem posto nema druge prilike :? :roll: :roll:

hajmo decki kako bi reagovali ?:D :D :D
Nema. Zbunicete se i ti i on. A da ga zoves na kafu...pa cim je na ulici, negdje je posao, pa ce se pocet izvlacit, a ti ces pomisliti da se izvllaci od tebe...i bla bla.
MORA postojati neko drugo mjesto i vrijeme gdje ga mozes "napasti"
I ovo stoji sto Vingo napisa...Medjutim, moze se to i tako uraditi, negdje drugo...saznaj gdje izlazi (ako vec ne znas), pa i ti se "slucajno" potrefi u tom kaficu/diskoteci, pa u napad :roll:
Ne komplikujmo, i mi muski smo JAKO sujetni i j*bo ti tipa kojem ne bi imponovalo da mu djevojka pridje tako i da osjeti ako nista u zraku da je planirala sve to. Ovo naravno u slucaju da skonta da ima necega. A ako ne skonta onda pogotovo nece biti vrdanja, pristat ce na kafu, odmah ili nekad kasnije, ali ce pristati.
U slucaju da skonta - ako je iole normalan (citaj - 70% muske populacije) onda ce u slucaju da zaista negdje zuri on biti taj koji ce napraviti slijedeci korak i olaksati sve... ako nista barem da razjasni situaciju... ili da nastavi tvoju zapocetu akciju :D

@Tigris, osmijeh od uhaus do uhaus, kreni i ne panici da mora biti zeleno upaljeno na licu, simpa izgleda i crveno ;-)
Saian

Post by Saian »

anais_nin wrote:
MRAVOJED wrote:i ključevima od stana :D
tvog? :shock: palis se na dzeparoshe? :roll: :D
ma kojeg god :D :D :D i meni ovaj "aj me ulovi" stav najbolje odgovara
tigris

Post by tigris »

sad sam se naraunfu :D puna sam entuzijazma :D :D neko ce da zaplati :-) :-) :-)
jos kad bi srela :roll: naime to se rijetko desava :D :D ....al to je neka druga prica :D :D
Last edited by tigris on 12/01/2006 14:47, edited 1 time in total.
novalic

Post by novalic »

igranje skrivaca.. ako me nadjes... 8-)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

tigris wrote:sad sam se naraunfu :D puna sam entuzijazma :D :D neko ce da zaplati :-) :-) :-)
jos kad bi srela :roll: naime to se rijetko desava :D :D ....al to je neka druga prica :D :D
E to ti je podtema
"Kako izracunatu putanju jako bitne osobe?!" :D
tigris

Post by tigris »

daduli_sa wrote:
tigris wrote:sad sam se naraunfu :D puna sam entuzijazma :D :D neko ce da zaplati :-) :-) :-)
E to ti je podtema
ajmo matematicar :D :D znas da sam tu tanka :D :D
edu

Post by edu »

tigris wrote:
daduli_sa wrote:
E to ti je podtema
nisi samo tu.. :D :D :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

edu wrote:
tigris wrote:
daduli_sa wrote: E to ti je podtema
Iz ove diskusije iskacem :D edu, edu... :x :D
edu

Post by edu »

A wrote:
Vrlo je vazno znati tvoje glumacke sposobnosti. Jer ovako: prvo sebe nafuras da znas Amira iz Bihaca koji apsolutno lici na ovog tipa, zovimo ga Romeo :D . Zamislis mu lice, dodas mu dvije godine i eto tvog Amira. Svaki put kad ga sretnes - a ti ga zagledas bas kao da se najiskrenije pitas "boze, ako nije Amir, onda je njegov brat", i to ga bas onako u oci gledas, ono kao kad prepoznas nekoga na ulici. Ako se tip prepane i utekne :shock: jbg... steta.... A ako te zblanuto pogleda kao "ko ti si uopste?", onda mu napricas, ono sve izvjezbano pred ogledalom kod kuce "oprostite molim vas, ali zbunili ste me potpuno, pomislila sa na prvi pogled da ste neko koga znam.... mada znam da uopste ne zivi u Sarajevu, mislim i mladji ste, ali na prvi pogled..." i ako se ne prepadne.... dalje je sve u Bozjim rukama :D

NB - nikad nisam probala metodu, ne garantujem uspjeh 8-)
reci mu..ako zisgu barem u pola dobro k'o sto amir to radi..onda jedva cekam da se upoznamo.. :D :D :D
edu

Post by edu »

daduli_sa wrote:
edu wrote:
tigris wrote: ajmo matematicar :D :D znas da sam tu tanka :D :D
Iz ove diskusije iskacem :D edu, edu... :x :D
buraz..samo ti racunaj.. :D :D ..ne smetam ti ja.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

A wrote:
Vrlo je vazno znati tvoje glumacke sposobnosti. Jer ovako: prvo sebe nafuras da znas Amira iz Bihaca koji apsolutno lici na ovog tipa, zovimo ga Romeo :D . Zamislis mu lice, dodas mu dvije godine i eto tvog Amira. Svaki put kad ga sretnes - a ti ga zagledas bas kao da se najiskrenije pitas "boze, ako nije Amir, onda je njegov brat", i to ga bas onako u oci gledas, ono kao kad prepoznas nekoga na ulici. Ako se tip prepane i utekne :shock: jbg... steta.... A ako te zblanuto pogleda kao "ko ti si uopste?", onda mu napricas, ono sve izvjezbano pred ogledalom kod kuce "oprostite molim vas, ali zbunili ste me potpuno, pomislila sa na prvi pogled da ste neko koga znam.... mada znam da uopste ne zivi u Sarajevu, mislim i mladji ste, ali na prvi pogled..." i ako se ne prepadne.... dalje je sve u Bozjim rukama :D

NB - nikad nisam probala metodu, ne garantujem uspjeh 8-)
ma za ove usputne susrete na ulici dobro i strateski upucen osmijeh cuda cini...onda ona naleti sa istom ovakvom pricom o nakvoj amiri :lol:
edu

Post by edu »

vi stvarno mislite da ovo moze upaliti? :D :D :D ..da..zaboravih i ovog.. :shock: :shock: :shock:
Vingo

Post by Vingo »

Nista od toga....Danas su ljudi toliko indolentni, a bili su vala i kad sam ja jasala, da nece nista napravit na ulici i da ona zadigne majicu...
Moramo smislit seljackiju varijantu uleta.
anais_nin

Post by anais_nin »

A wrote:
anais_nin wrote:ma za ove usputne susrete na ulici dobro i strateski upucen osmijeh cuda cini...onda ona naleti sa istom ovakvom pricom o nakvoj amiri :lol:
Ma cijela je prica u stvari potrebna da se ufura pa da uleti sa strateskim osmjehom & pogledom. To je ono kad glumac treba da snima kako place jer draga odlazi, pa se sprema "zamisli Zeljo protiv Njanjajeva, pa zamisli zadnjih pet minuta, nasa lopta.... mi vodimo 2:1.... i sad zamisli (ovo je malo teze) zabijaju nam go :shock: i zamisli onu masu oko tebe, zamisli onu prazninu u sebi, razocarenje, bol...." i suze same krenu 8-)

A ako Romeo uleti sa pricom o Amiri - tim bolje ;)
:lol: :lol: :lol: A, ti si meni legenda :D
edu

Post by edu »

divi starki sto su se nasle da palamude o mladi djeckima.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Vingo wrote:Danas su ljudi toliko indolentni, a bili su vala i kad sam ja jasala, da nece nista napravit na ulici i da ona zadigne majicu...
ma gdje to??? :? pa barem su nasi frajeri najlaksi plijen... :D jedva docekaju zeleno svijetlo...pa makar to ne bi osmijeh, nego ono ti se kreveljis jer ti je nesto upalo u oko...jedva ce docekati da ulete :lol: :D

p.s. tigris iskoristi taktiku onih "nasih" Beogradjana...prvo ga izvrijedjaj, onda mu plati veceru, pa ga zamoli da te odvede u Bicakcica :lol:
Post Reply