I ovo stoji sto Vingo napisa...Medjutim, moze se to i tako uraditi, negdje drugo...saznaj gdje izlazi (ako vec ne znas), pa i ti se "slucajno" potrefi u tom kaficu/diskoteci, pa u napadVingo wrote:Nema. Zbunicete se i ti i on. A da ga zoves na kafu...pa cim je na ulici, negdje je posao, pa ce se pocet izvlacit, a ti ces pomisliti da se izvllaci od tebe...i bla bla.tigris wrote:ima li smisla recimo frajera zaustaviti nasred ulice kad ga sretnem posto nema druge prilike![]()
![]()
![]()
hajmo decki kako bi reagovali ?:D![]()
MORA postojati neko drugo mjesto i vrijeme gdje ga mozes "napasti"
Ko kome prvi prilazi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Frutek
- Murat Sabanovic
izvini zmijo mala ispravkazmijaIzmaj wrote:mene odgovara: muskarac - lovac; zena-lovina![]()
pravi lovci ne love lak plijen![]()
muskarac - lovac; zena-divljac
- daduli_sa
Ne komplikujmo, i mi muski smo JAKO sujetni i j*bo ti tipa kojem ne bi imponovalo da mu djevojka pridje tako i da osjeti ako nista u zraku da je planirala sve to. Ovo naravno u slucaju da skonta da ima necega. A ako ne skonta onda pogotovo nece biti vrdanja, pristat ce na kafu, odmah ili nekad kasnije, ali ce pristati.Frutek wrote:I ovo stoji sto Vingo napisa...Medjutim, moze se to i tako uraditi, negdje drugo...saznaj gdje izlazi (ako vec ne znas), pa i ti se "slucajno" potrefi u tom kaficu/diskoteci, pa u napadVingo wrote:Nema. Zbunicete se i ti i on. A da ga zoves na kafu...pa cim je na ulici, negdje je posao, pa ce se pocet izvlacit, a ti ces pomisliti da se izvllaci od tebe...i bla bla.tigris wrote:ima li smisla recimo frajera zaustaviti nasred ulice kad ga sretnem posto nema druge prilike![]()
![]()
![]()
hajmo decki kako bi reagovali ?:D![]()
MORA postojati neko drugo mjesto i vrijeme gdje ga mozes "napasti"
U slucaju da skonta - ako je iole normalan (citaj - 70% muske populacije) onda ce u slucaju da zaista negdje zuri on biti taj koji ce napraviti slijedeci korak i olaksati sve... ako nista barem da razjasni situaciju... ili da nastavi tvoju zapocetu akciju
@Tigris, osmijeh od uhaus do uhaus, kreni i ne panici da mora biti zeleno upaljeno na licu, simpa izgleda i crveno
-
tigris
ajmo matematicardaduli_sa wrote:E to ti je podtematigris wrote:sad sam se naraunfupuna sam entuzijazma
![]()
neko ce da zaplati
![]()
![]()
jos kad bi srelanaime to se rijetko desava
![]()
....al to je neka druga prica
![]()
"Kako izracunatu putanju jako bitne osobe?!"
-
edu
nisi samo tu..tigris wrote:ajmo matematicardaduli_sa wrote:E to ti je podtematigris wrote:sad sam se naraunfupuna sam entuzijazma
![]()
neko ce da zaplati
![]()
![]()
![]()
![]()
"Kako izracunatu putanju jako bitne osobe?!"![]()
znas da sam tu tanka
![]()
-
edu
reci mu..ako zisgu barem u pola dobro k'o sto amir to radi..onda jedva cekam da se upoznamo..A wrote:Vrlo je vazno znati tvoje glumacke sposobnosti. Jer ovako: prvo sebe nafuras da znas Amira iz Bihaca koji apsolutno lici na ovog tipa, zovimo ga Romeotigris wrote:sad sam se naraunfupuna sam entuzijazma
![]()
neko ce da zaplati
![]()
![]()
![]()
![]()
. Zamislis mu lice, dodas mu dvije godine i eto tvog Amira. Svaki put kad ga sretnes - a ti ga zagledas bas kao da se najiskrenije pitas "boze, ako nije Amir, onda je njegov brat", i to ga bas onako u oci gledas, ono kao kad prepoznas nekoga na ulici. Ako se tip prepane i utekne
jbg... steta.... A ako te zblanuto pogleda kao "ko ti si uopste?", onda mu napricas, ono sve izvjezbano pred ogledalom kod kuce "oprostite molim vas, ali zbunili ste me potpuno, pomislila sa na prvi pogled da ste neko koga znam.... mada znam da uopste ne zivi u Sarajevu, mislim i mladji ste, ali na prvi pogled..." i ako se ne prepadne.... dalje je sve u Bozjim rukama
![]()
NB - nikad nisam probala metodu, ne garantujem uspjeh
- anais_nin
ma za ove usputne susrete na ulici dobro i strateski upucen osmijeh cuda cini...onda ona naleti sa istom ovakvom pricom o nakvoj amiriA wrote:Vrlo je vazno znati tvoje glumacke sposobnosti. Jer ovako: prvo sebe nafuras da znas Amira iz Bihaca koji apsolutno lici na ovog tipa, zovimo ga Romeotigris wrote:sad sam se naraunfupuna sam entuzijazma
![]()
neko ce da zaplati
![]()
![]()
![]()
![]()
. Zamislis mu lice, dodas mu dvije godine i eto tvog Amira. Svaki put kad ga sretnes - a ti ga zagledas bas kao da se najiskrenije pitas "boze, ako nije Amir, onda je njegov brat", i to ga bas onako u oci gledas, ono kao kad prepoznas nekoga na ulici. Ako se tip prepane i utekne
jbg... steta.... A ako te zblanuto pogleda kao "ko ti si uopste?", onda mu napricas, ono sve izvjezbano pred ogledalom kod kuce "oprostite molim vas, ali zbunili ste me potpuno, pomislila sa na prvi pogled da ste neko koga znam.... mada znam da uopste ne zivi u Sarajevu, mislim i mladji ste, ali na prvi pogled..." i ako se ne prepadne.... dalje je sve u Bozjim rukama
![]()
NB - nikad nisam probala metodu, ne garantujem uspjeh![]()
- anais_nin
A wrote:Ma cijela je prica u stvari potrebna da se ufura pa da uleti sa strateskim osmjehom & pogledom. To je ono kad glumac treba da snima kako place jer draga odlazi, pa se sprema "zamisli Zeljo protiv Njanjajeva, pa zamisli zadnjih pet minuta, nasa lopta.... mi vodimo 2:1.... i sad zamisli (ovo je malo teze) zabijaju nam goanais_nin wrote:ma za ove usputne susrete na ulici dobro i strateski upucen osmijeh cuda cini...onda ona naleti sa istom ovakvom pricom o nakvoj amirii zamisli onu masu oko tebe, zamisli onu prazninu u sebi, razocarenje, bol...." i suze same krenu
A ako Romeo uleti sa pricom o Amiri - tim bolje
- anais_nin
ma gdje to???Vingo wrote:Danas su ljudi toliko indolentni, a bili su vala i kad sam ja jasala, da nece nista napravit na ulici i da ona zadigne majicu...
p.s. tigris iskoristi taktiku onih "nasih" Beogradjana...prvo ga izvrijedjaj, onda mu plati veceru, pa ga zamoli da te odvede u Bicakcica