bubi te tigris
Kako navesti muskarca da vas zavede...a da on to ne skuzi..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
G.O.D.
#29 Re: Kako navesti muskarca da vas zavede...a da on to ne skuz
u pravu si gost...ovdje je katastrofa sto se tice djevojaka...(osjetio na svojoj kozi)svaka,skoro svaka glumata nesto,kad joj pridjes digne nos i sva je puna sebe sto si joj prisao...pocne da glumi ludilo i naravno brzo me zelja prodje pored takvih....ima u Bosni jos normalnih ali su vecinom udate ili u vezama po par godina....kada bih ja naletio na "normalnu" ne bih je ni ja tako lako ispustio jer ko zna kada ces opet sresti normalnu djevojku ovdje...A u Beogradu sam dozivio sou sa djevojkamauvjek dobar gost wrote:Bravo majstore, ja kad ih vidim namontirane, bez osmjeha na licu smrkne mi se. Nesto kao napucane glumice, isprane, bezlicne, lice sve jedna na drugu, kao da neka presa ima u Bucha Potoku.. samo ih stanca.. malo banaliziram, al fakat nervira me ova neka gluma. Svi nesto teze, kuliraju, stoje kao u nekom grcu i kao muntaju se...davis.ba wrote:A zašto uvijek cure moraju glumiti neke trebe, zašto žele uvijek biti na neki način iznad svih drugih? Zar ni jedna cura ne može biti jednostavno cura. Svi nešta izigravaju, a niko da se pokupi.Jordan26 wrote:Stvarno imate li ideja o tome kako navesti muskarca da vas zavede, ali da on to ne ukapira...i da ne bude ocito..da ste vi lovac a on plijen![]()
Cim malo odem iz Sarajeva i izadjem .. u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu... Splitu, Dubrovniku.. sve je nekako opusteno, nema nekih tenzija u zraku.. cure su sasvim opustene, kao i momci...
Ili je do mene....?????
jednom prilikom sam sjedio sa omanjim drustvom u kaficu i nesto se zezali....ja se pravo nameracio na jednu djevojku i zapeo ko sivonja,navaljujem na nju
- uvjek dobar gost
Nije to ni konzervativnost, vec cista gluma. Recimo, moj primjer, svidi mi se djevojka, ja vam nju kao napadnem, izadjemo mi. Znate onu pricu na prvom sastanku, ona ovo, ja ono, svak se nesto prodaje. Ona meni naprica svasta, skoro pa vjernica ona prava.
Kontam ja super ,vidi fine cure, kad tamo da te bog sacuva, u stvari skontala je ona evo budale, sad cu ga uzet na foru.
Sreca pa sam se rodio u ovom Sarajevu pa znam mahalaca, ne moram puno hodati da bi saznao informacije...
Tako Vam ja nju na drugom sastanku .. napadnem verbalno i predocim joj informacije...! Ta ista djevojka na kraju priznaje da me je lagala...znam ja da ima zlih jezika i da svakom ne treba vjerovati, al sta me imas lagat, ne trazim ja vjernicu, samo trazim da me se ne laze.
A sto se Bg-a tice... ma ludnica prava, ni na moru nije nista gore, za cas se mi uklopimo u cirkus.
Mozda se ja varam, nisam izasao u Sarajevu, od proslog Bajrama, pa mozda se sta i promjenilo...ima izuzetaka i ne treba generalizirati, al onda sam ja peh.
Kontam ja super ,vidi fine cure, kad tamo da te bog sacuva, u stvari skontala je ona evo budale, sad cu ga uzet na foru.
Sreca pa sam se rodio u ovom Sarajevu pa znam mahalaca, ne moram puno hodati da bi saznao informacije...
Tako Vam ja nju na drugom sastanku .. napadnem verbalno i predocim joj informacije...! Ta ista djevojka na kraju priznaje da me je lagala...znam ja da ima zlih jezika i da svakom ne treba vjerovati, al sta me imas lagat, ne trazim ja vjernicu, samo trazim da me se ne laze.
A sto se Bg-a tice... ma ludnica prava, ni na moru nije nista gore, za cas se mi uklopimo u cirkus.
Mozda se ja varam, nisam izasao u Sarajevu, od proslog Bajrama, pa mozda se sta i promjenilo...ima izuzetaka i ne treba generalizirati, al onda sam ja peh.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Maccie, hajd' ti meni napravi ovo sto je u naslovu
:D:D:D
-
FFK as Lucy01
Koje budalastine i gubljenje vremena
gluma i fazoni...
Ako je vec do igre, radije bih igrala kad ga vec upoznam malo bolje
...zar raja fakat ima toliko vremena za gubljenje....a sat otkucava...tik-tak tik-tak....i zivot prolazi
...pa onda otvaraju teme "sta kad dodju tridesete"
Ako je vec do igre, radije bih igrala kad ga vec upoznam malo bolje
...pa onda otvaraju teme "sta kad dodju tridesete"
- uvjek dobar gost
cuj..gubljenje vremena .....ja samo rekoh sta se meni desilo, a ti bi se igrala....?????
Nije valjda da se ljutish...????
-
FFK as Lucy01
UDG, nije ovo tebi licno bilo upuceno, nego svima koji "igraju"; zenama i muskarcima podjednako...haj' kontam ako ti se neko bas svidja do tacke zaljubljenostiuvjek dobar gost wrote:cuj..gubljenje vremena .....ja samo rekoh sta se meni desilo, a ti bi se igrala....?????
-
zeljeni_nadimak
Skroz se slazem. Zivot je prekratak za sve te gluposti a trositi energiju na igrice, glumu, stalno odrzavanje maske je van svake pameti. Kod nas vecinom tako uce i odgajaju zensku djecu, da se dobro upakuju, da bi se sto bolje prodale. Vecini muskaraca je lako prodati stagod zelis, samo je pitanje koliko dobar zeludac imas da bi mogao zivjeti u tom fazonu. Moj zeludac je jako osjetljiv.Lucy01 wrote:UDG, nije ovo tebi licno bilo upuceno, nego svima koji "igraju"; zenama i muskarcima podjednako...haj' kontam ako ti se neko bas svidja do tacke zaljubljenostiuvjek dobar gost wrote:cuj..gubljenje vremena .....ja samo rekoh sta se meni desilo, a ti bi se igrala....?????
Nije valjda da se ljutish...????, pa igras neku igru "hard to get"
![]()
, al' sad igrati oko svake/svakog
....pa prodje ba zivot
- uvjek dobar gost
U tome i jeste problem, svi bi se nesto kao igrali i upakivali a da i ne znaju gdje su suplji...al haj ..nek se plese...Lucy01 wrote:UDG, nije ovo tebi licno bilo upuceno, nego svima koji "igraju"; zenama i muskarcima podjednako...haj' kontam ako ti se neko bas svidja do tacke zaljubljenostiuvjek dobar gost wrote:cuj..gubljenje vremena .....ja samo rekoh sta se meni desilo, a ti bi se igrala....?????
Nije valjda da se ljutish...????, pa igras neku igru "hard to get"
![]()
, al' sad igrati oko svake/svakog
....pa prodje ba zivot
Ja sebe ne ubrajam u igrace, ako nesto hocu kazacu to odmah, a ako necu i to cu odmah reci. Ne bih da zezam bilo koga i da kradem vrijeme sebi i drugima...
-
G.O.D.
meni se jos ovdje nije deslio da mi djevojka samoinicijativno pridje i da zeli da se upozna sa mnom,dok mi se van nase lijepe nam Bosne cesto desavalo...sta ti to govori?ovdje kamenom da je spucas u glavu neces pridobiti njenu paznju...volio bih ja da hoce djevojka u Sarajevu da mi pridje bez da joj ja dajem ikakav povod za to
ali to se ovdje nece desiti....svaka se plasi "mahale" da joj zvono oko vrata ne nakace i da ne pricaju o njoj sto je prisla nekom frajeru(ne daj Boze)...
strah od tracanja je cudo...
strah od tracanja je cudo...
- horns&drums
GOD je l' tebe ikada tako neki deckic preveslao kao sto naslov teme kaze
:D:D:D
- horns&drums
Sto se GOD pravi lud
:D izgleda da je bilo nesto
:D
-
G.O.D.
ma ja to samo tako slikovito...figurativno ili sta ti ja znam vec staJordan26 wrote:when in Rome do as the Romans do..
G.O.D. nemoj molim te lupat glavom od kamen...
prilazile one ili ne....to mi je strasno i da zamislim
ne boj se...nikad G.O.D. ruke na zensko nije digao,niti ce...al zato sto mi od noge ide
@hornito ma ne pravim se lood nego vecera se spremala u medjuvremenu,folovi-golovi
Last edited by G.O.D. on 11/01/2006 17:36, edited 1 time in total.
-
PR80.
Ja fakat ne kontam ljude sto su previse ukoceni. Pitam se samo da li koriste previse stirke pa ih osamuti
Nikad nisam ocekivala da mi frajer prvi pridje... Das mu malo fore, vidis da li ce stvar preuzeti u svoje ruke, ako nece: e ja ga ne cekala da me pozove da izidjemo.... Odmah PeRka zove.
Nikad nisam ocekivala da mi frajer prvi pridje... Das mu malo fore, vidis da li ce stvar preuzeti u svoje ruke, ako nece: e ja ga ne cekala da me pozove da izidjemo.... Odmah PeRka zove.
- bug
ova jordan valjda izG.O.D. wrote:sad sam se izgubio kod zavidovica...bug wrote:djevojka koja pita![]()
i to je bio imperativ![]()
![]()
sad nis ne kontam...koja djevojka?
kakav imperativ?
sta priiiichash?!?!
gdje to?
u koooom gradu???
shećeru....
![]()
![]()
![]()
![]()
kazem joj da glumi
trebam li i obojiti?
-
edu
a koji jordan..bug wrote:ova jordan valjda izG.O.D. wrote:sad sam se izgubio kod zavidovica...bug wrote:djevojka koja pita![]()
i to je bio imperativ![]()
![]()
sad nis ne kontam...koja djevojka?
kakav imperativ?
sta priiiichash?!?!
gdje to?
u koooom gradu???
shećeru....
![]()
![]()
![]()
![]()