ok,evo par rijeci posto vidim da niko nece...
da,krah

...
ali bojim se ovaj put ne samo zaslugom organizatora koji nisu imali pameti da cijene karata prilagode prilivu publike (znam gomilu ljudi koji su se odpelali natrag radi fucking cijene od 15 KM

...), no i ljudi u ovome gradu

...bogme kao da se svaki dan ima prilika vidjeti neka od imena koja gostuju na Echu...jadno...ili ce mi mozda neko tvrditi da je ponuda nocnog zivota u SA petak vece toliko raznovrsna da je bilo bezze ici do Aque

...ma daaaaj...
razglas,bina,light,video wall-ovi su bili sasvim solidni (za one koje inace vidjamo na nasim hepeninzima...),prostora dovoljno za 10000 ljudi,dovoljan broj wc-a (?),cijene pica podnosljive,cak ni redari na ulazu nisu bili peglativni za divno cudo...
jedino sto je kvarilo citavu atmosferu (naravno pored upadljivog odsustva publikuma...) je fucking vrijeme

!!!...pa dole je hladnije 10 stepeni nego u gradu!!!...mislim da je pametna ideja (za one koji imaju namjeru ici ceveras...) ponijeti nesto od toplije garderobe - djemperak,dux,nest, da ne bi zavrsili kao i mi sinoc cvokocuci

...
elem ja i moje drustvance smo se sasvim lijepo zabavili plesuckajuci uz odlicne set-ove,bez mnogo od boba raspamecenih kockastih faca u blizini,bez slipavih od znoja vjevera,bez redara koji upadno secu izmedju raje

...
ne znam...steta sto ljudi nisu nasli za shodno da provedu vece dole

...moglo je biti sasvim ok...ovako ostalo je na onih max 1000 faca dole da brane "cast" skoro-polu-milionskog grada...i opet jadno...
eto...
plur braco&sestre...
nadam se da neke od vas ipak vidim dole

...
peace