Uvodjenje Šerijata u Njemackoj!!!

Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

nebi wrote: Ne pise nigdje...pokajanje se uvijek prima.I dobrodosao je svaki brat musliman.Ali sve mi je nekako isharet da je poboznost kod mnogih probudjena blizinom cetnicke kame.Ne znam sjecate li se prepunih dzamija u toku rata...pogledajte ih sad(ako neko pocne palamuditi da su jos uvijek dobro posjecene:ne lazi,levate!)
Isto tako,isharet mi je da su za mnoge dzamije isto ono sto je bio partijski sastanak za komuniste:nacin napredovanja u partijskoj hijerarhiji.
Na to se odnosila moja opaska o modelu '92.Ne mogu si pomoci:stvarno ne podnosim dvije vrste ljudi.Partizane od '45 i muslimane od '92.
sa takvim razmisljanjem ti slicni tebi odbaijate od vjere sve one koji bi se istinski pokajali! svako ima pravo da se pokaje kad hoce i mi neamo pravo da ga nazivamo M'92 ili M'98...
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

A wrote:Da li ti znas sta znaci "uvesti serijat u BiH". To sto postoji serijatski brak, sto mogu poslovati banke po principima serijatskog prava, to nije uvodjenje serijata.
pa vjeorvatno uvsti serijat u BiH znaci kamenovat zene, sjec ruke lopovima.... :roll:
ah da sjetih se kako su neki cak poslocanje IBB banke na tom principu povezali sa tererizmom i sa tamo nekom organizacijom u Sudanu i sta ti ja zanm ba sono napali na islam ...
Fair Life

Post by Fair Life »

maccarona wrote:A ja se bila zabrinula :D kako cu se udati :D

Ako me bude kakav sceo :D :lol:
Image
Post Reply