sa takvim razmisljanjem ti slicni tebi odbaijate od vjere sve one koji bi se istinski pokajali! svako ima pravo da se pokaje kad hoce i mi neamo pravo da ga nazivamo M'92 ili M'98...nebi wrote: Ne pise nigdje...pokajanje se uvijek prima.I dobrodosao je svaki brat musliman.Ali sve mi je nekako isharet da je poboznost kod mnogih probudjena blizinom cetnicke kame.Ne znam sjecate li se prepunih dzamija u toku rata...pogledajte ih sad(ako neko pocne palamuditi da su jos uvijek dobro posjecene:ne lazi,levate!)
Isto tako,isharet mi je da su za mnoge dzamije isto ono sto je bio partijski sastanak za komuniste:nacin napredovanja u partijskoj hijerarhiji.
Na to se odnosila moja opaska o modelu '92.Ne mogu si pomoci:stvarno ne podnosim dvije vrste ljudi.Partizane od '45 i muslimane od '92.
Uvodjenje Šerijata u Njemackoj!!!
- Bosanac sa dna kace
- Bosanac sa dna kace
pa vjeorvatno uvsti serijat u BiH znaci kamenovat zene, sjec ruke lopovima....A wrote:Da li ti znas sta znaci "uvesti serijat u BiH". To sto postoji serijatski brak, sto mogu poslovati banke po principima serijatskog prava, to nije uvodjenje serijata.
ah da sjetih se kako su neki cak poslocanje IBB banke na tom principu povezali sa tererizmom i sa tamo nekom organizacijom u Sudanu i sta ti ja zanm ba sono napali na islam ...