onda ipak bolje ti nesto tako klasicno odradi, kupi kakav lanac, cvijece, i to je to...valjda ce biti zadovoljna...
imas super sat u swatchu, bilo je i snizenje, pa eto...
bitna je namjera, a sada kako ko voli...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ih kad bi ti mene poslusao..to bi ti najpametnije bilo..pentijum wrote:Eto ja se taman naložio na ovu ideju sa posteljinom, kad Vingo napisao komentar. Što se tiče telegrama, i meni je to nekako morbidno.Vingo wrote:Ovo je ok, ali ja bih mislila da mu je lijeno bilo da se sam potrudi i izabereinspire_me wrote:Telegram je odlicna ideja..
Ja telegram povezujem sa saucescem
A sta mislis da kupis jednu lijepu posteljinu i odneses vasu sliku da je preslikaju preko posteljine, a na jastuku ispisu tvoje ime ili nesto sl.
Ja bih poslije ovoga raskinula
A moze i poklon bon u nekoj finoj radnji
Inspire, nadam se da se ne ljutis![]()
...samo mora covjek znati da nas ima muhanatih. Sta je hanuma u horoskopu?
Ovi prijedlozi za nakit su uzeti u razmatranje.
Čak sam razmišljao o nekom lijepom satiću, pa eto ako znate gdje bi se moglo pogledati.
U horoskopu je blizanac, i ima specifičan ukus.
Edu, šta ti tražiš ovdje? Idi kupi Avaz, pa traži lapsuse.
micika wrote: Uzmi sve slike na kojima ste zajedno....hepi,bla,bla....pa napravi neki fin album....te materijalne stvari..manje-vise...zaborave se,izlape..ovo bi ipak bilo nesto sto si ti od srca napravio za svoju dragu...eto
EH! TI MI TREBAŠ! Ovo kao da je iz njenih usta izašlo. Upravo u tome i jeste problem. Ona voli te 'pomjerene' stvari. Zato i jesam u dilemama.flora.sa wrote:anais, ne znaju ljudi sta je romantika![]()
![]()
![]()
iskreno, glupo mi je brzojavegledati samo krzo ruzne obavijesti...pa prije se telegramima javljala rodjenja djeteta, cestitali rodjendani...sjeca li se iko onih svirajucih cestitki koje su se slale u vidu telegrama...
e ako je telegram morbida, onda ne znam vise sto da kazem...
samo su ljudi malo izgubili smisao za trazenjem neceg drugacijeg, nesvaidasnjeg...bolje je kupiti lancic, jer jebiga svi to kupuju, i znati ce reakciju, koja ce biti opet blago receno svakidasnja, jer smo navikli da dobijamo te stvari, nego sami sebe iznenaditi i uraditi nesto ludjacki...ja bih bila sretna da mi neko za rodjendan pokloni nesto totalno ludo, npr. bungee jump, mada ja ne bih skakala, ali bi se zasigurno obradovala poklonu jer je ekstra lud, i totalno izvan granica na koje smo navikli...znaci da se dooobro potrudio da smisli nesto sto je drugacije...a svi mi priznali ili ne volimo i drugacije stvari...ma preverzija sto bi rekao jedan moj drug![]()
Romantika se stvara u trenutku, ne planski...flora.sa wrote:anais, ne znaju ljudi sta je romantika![]()
![]()
![]()
Nego, kakvo je vrijeme u Mostaru? Imao sam ideju za jedan izlet.anais_nin wrote:eh floriana moja lijepa, tako ti je to danas...svi se boje biti drugaciji...a ja bas te "drugacije" najvise pamtim...i trudim se da mene po tome pamte...pa najlakse je otici u cvjecaru kupiti buket, kupiti narukvicu ili lancic i zavrsiti s tim...i to je sve drago i simpaticno, ali je predvidivo...i nije da nije lijepo to dozivjeti, nisu potrebne vratolomije svaki Bozji dan...ali eto tako barem na te extra posebne datume lijepo je znati da se neko potrudio da bude malo otkacen, orginalan, SAMO ZA TEBE
nismo sve iste...i nismo svi rasli u istom okruzenju...moji starci i nakon 30+ godina braka i dan danas odrzavaju ti dinamiku poklona, iznenadjenja, romantike...Vingo wrote:Koliko vam je godina?
A da kupis neku stvarku za bebe i usput napises porukicu kako jedva cekas da je zajedno upotrijebite...?
Ajme...ja bih se odmah sutra udala.
da ti ja detalje organizujem?pentijum wrote:Nego, kakvo je vrijeme u Mostaru? Imao sam ideju za jedan izlet.anais_nin wrote:eh floriana moja lijepa, tako ti je to danas...svi se boje biti drugaciji...a ja bas te "drugacije" najvise pamtim...i trudim se da mene po tome pamte...pa najlakse je otici u cvjecaru kupiti buket, kupiti narukvicu ili lancic i zavrsiti s tim...i to je sve drago i simpaticno, ali je predvidivo...i nije da nije lijepo to dozivjeti, nisu potrebne vratolomije svaki Bozji dan...ali eto tako barem na te extra posebne datume lijepo je znati da se neko potrudio da bude malo otkacen, orginalan, SAMO ZA TEBE
momak je trazio idejeedu wrote:racunalo..anais_nin wrote:sta ces neke od nas zele vise od samo vrhunskog metkaedu wrote:u preseravanju herka vodi..![]()
..floriana joj je za petama..
![]()
![]()
![]()
..vam je trazio savjet za poklon..nije vas pitao sta su vama donjemu kupovale..ali haj..zene...
ma ja kontala ti to sarkasticno pa zatoVingo wrote:Drago mi je zbog tvojih staraca, ali sto mene citiras?![]()
Pitam koliko im je godina....cisto da ne opterecuje devetnaestogodisnjakinju s benkicama...