Zadatak obavljen:D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

flora.sa

Post by flora.sa »

eh, pentijum, kako se uzme... :roll: :roll:

onda ipak bolje ti nesto tako klasicno odradi, kupi kakav lanac, cvijece, i to je to...valjda ce biti zadovoljna... :roll:

imas super sat u swatchu, bilo je i snizenje, pa eto...

bitna je namjera, a sada kako ko voli...
edu

Post by edu »

pentijum wrote:
Vingo wrote:
inspire_me wrote:Telegram je odlicna ideja..

Ja telegram povezujem sa saucescem

A sta mislis da kupis jednu lijepu posteljinu i odneses vasu sliku da je preslikaju preko posteljine, a na jastuku ispisu tvoje ime ili nesto sl.

Ja bih poslije ovoga raskinula

A moze i poklon bon u nekoj finoj radnji :-)
Ovo je ok, ali ja bih mislila da mu je lijeno bilo da se sam potrudi i izabere

Inspire, nadam se da se ne ljutis :) :P ...samo mora covjek znati da nas ima muhanatih. Sta je hanuma u horoskopu?
Eto ja se taman naložio na ovu ideju sa posteljinom, kad Vingo napisao komentar. Što se tiče telegrama, i meni je to nekako morbidno.

Ovi prijedlozi za nakit su uzeti u razmatranje.

Čak sam razmišljao o nekom lijepom satiću, pa eto ako znate gdje bi se moglo pogledati.

U horoskopu je blizanac, i ima specifičan ukus.

Edu, šta ti tražiš ovdje? Idi kupi Avaz, pa traži lapsuse. :D
ih kad bi ti mene poslusao..to bi ti najpametnije bilo.. :-) :-) :-)
novalic

Post by novalic »

sta god vi.. meni je ona havetinjina prica.. mraaaak...
anais_nin

Post by anais_nin »

micika wrote: Uzmi sve slike na kojima ste zajedno....hepi,bla,bla....pa napravi neki fin album....te materijalne stvari..manje-vise...zaborave se,izlape..ovo bi ipak bilo nesto sto si ti od srca napravio za svoju dragu...eto :D
:D :D :D meni je jedan bivsi to uradio za prvu godisnjicu...u albumu je jos bio i CD mix, sa nekim pjesmama koje imaju posebno znacenje za nas, plus je napisao jedno od najljepsih ljubavnih pisama koje sma ikad dobila....nije bilo ko ana karanjenina na milion strana, 2 stranice, ali od svega toga meni je to bilo najgolemije jer ja taj covjek nije nikad nikome pismo napisao :D

pentijum, ti bi najbolje trebao znati sta tvojoj dragoj pase, jer neke zene ne vole velike geste, ludjacku romantiku, teatralnost itd itd...druge pak lude za tim...

npr. vidis da nisu sve zene isto reagovale na florinu ideju o telegramu...meni je recimo to super....ja sam dobila malu varijaciju na tu temu....bivsi nije mogao da bude tu jer je isao na sluzbeni put pa smo se dogovorili da "slavimo" iduci dan...medjutim meni je to jutro telefon zvonio u 6 ujutru, kao neki njegov drug kojeg je on zamolio da me "zabavi" taj dan...ja sam prvo bila ljuta i vaka i naka, al haj kao spremila se za kafu jer mi u 6 ujutru definitivno nije nista bilo jasno....onda skontam sta radim pa nazovem njega, naserem mu se preko telefona kao kakav je to nacin budit ljude u to doba :lol: :D uglavnom poenta je bila da je drug bio samo diverzija u biti me on cekao pred zgradom, vozio je cijelu noc da bismo mogli taj citav dan provesti skupa :D
Vingo

Post by Vingo »

NapisaLA, da sam NapisaO ne bi se pikalo... :D
Nemoj sat....simbolicki saljes poruku da joj je odzvonilo.
pentijum

Post by pentijum »

novalic wrote:sta god vi.. meni je ona havetinjina prica.. mraaaak...
??? Koja priča? :?
flora.sa

Post by flora.sa »

anais, ne znaju ljudi sta je romantika :D :D :D

iskreno, glupo mi je brzojave :D gledati samo krzo ruzne obavijesti...pa prije se telegramima javljala rodjenja djeteta, cestitali rodjendani...sjeca li se iko onih svirajucih cestitki koje su se slale u vidu telegrama...

e ako je telegram morbida, onda ne znam vise sto da kazem...

samo su ljudi malo izgubili smisao za trazenjem neceg drugacijeg, nesvaidasnjeg...bolje je kupiti lancic, jer jebiga svi to kupuju, i znati ce reakciju, koja ce biti opet blago receno svakidasnja, jer smo navikli da dobijamo te stvari, nego sami sebe iznenaditi i uraditi nesto ludjacki...ja bih bila sretna da mi neko za rodjendan pokloni nesto totalno ludo, npr. bungee jump, mada ja ne bih skakala, ali bi se zasigurno obradovala poklonu jer je ekstra lud, i totalno izvan granica na koje smo navikli...znaci da se dooobro potrudio da smisli nesto sto je drugacije...a svi mi priznali ili ne volimo i drugacije stvari...ma preverzija sto bi rekao jedan moj drug :D :D
pentijum

Post by pentijum »

flora.sa wrote:anais, ne znaju ljudi sta je romantika :D :D :D

iskreno, glupo mi je brzojave :D gledati samo krzo ruzne obavijesti...pa prije se telegramima javljala rodjenja djeteta, cestitali rodjendani...sjeca li se iko onih svirajucih cestitki koje su se slale u vidu telegrama...

e ako je telegram morbida, onda ne znam vise sto da kazem...

samo su ljudi malo izgubili smisao za trazenjem neceg drugacijeg, nesvaidasnjeg...bolje je kupiti lancic, jer jebiga svi to kupuju, i znati ce reakciju, koja ce biti opet blago receno svakidasnja, jer smo navikli da dobijamo te stvari, nego sami sebe iznenaditi i uraditi nesto ludjacki...ja bih bila sretna da mi neko za rodjendan pokloni nesto totalno ludo, npr. bungee jump, mada ja ne bih skakala, ali bi se zasigurno obradovala poklonu jer je ekstra lud, i totalno izvan granica na koje smo navikli...znaci da se dooobro potrudio da smisli nesto sto je drugacije...a svi mi priznali ili ne volimo i drugacije stvari...ma preverzija sto bi rekao jedan moj drug :D :D
EH! TI MI TREBAŠ! Ovo kao da je iz njenih usta izašlo. Upravo u tome i jeste problem. Ona voli te 'pomjerene' stvari. Zato i jesam u dilemama.
U tom slučaju i telegram drugačije zvuči. Priznajem, malo sam pretjerao sa onim da je morbidno.

P.S. Vingo, mislio sam 'napisa', ne 'napisao'.
FortunaBela

Post by FortunaBela »

flora.sa wrote:anais, ne znaju ljudi sta je romantika :D :D :D
Romantika se stvara u trenutku, ne planski... :)
Vingo

Post by Vingo »

Koliko vam je godina?
A da kupis neku stvarku za bebe i usput napises porukicu kako jedva cekas da je zajedno upotrijebite...?
Ajme...ja bih se odmah sutra udala.
edu

Post by edu »

u preseravanju herka vodi.. :D :D ..floriana joj je za petama.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

eh floriana moja lijepa, tako ti je to danas...svi se boje biti drugaciji...a ja bas te "drugacije" najvise pamtim...i trudim se da mene po tome pamte...pa najlakse je otici u cvjecaru kupiti buket, kupiti narukvicu ili lancic i zavrsiti s tim...i to je sve drago i simpaticno, ali je predvidivo...i nije da nije lijepo to dozivjeti, nisu potrebne vratolomije svaki Bozji dan...ali eto tako barem na te extra posebne datume lijepo je znati da se neko potrudio da bude malo otkacen, orginalan, SAMO ZA TEBE :D
pentijum

Post by pentijum »

edu wrote:u preseravanju herka vodi.. :D :D ..floriana joj je za petama.. :D :D :D
Kako se ono kaže za muškarca, ono ko kad je žena frigidna?! :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:u preseravanju herka vodi.. :D :D ..floriana joj je za petama.. :D :D :D
sta ces neke od nas zele vise od samo vrhunskog metka :D
pentijum

Post by pentijum »

anais_nin wrote:eh floriana moja lijepa, tako ti je to danas...svi se boje biti drugaciji...a ja bas te "drugacije" najvise pamtim...i trudim se da mene po tome pamte...pa najlakse je otici u cvjecaru kupiti buket, kupiti narukvicu ili lancic i zavrsiti s tim...i to je sve drago i simpaticno, ali je predvidivo...i nije da nije lijepo to dozivjeti, nisu potrebne vratolomije svaki Bozji dan...ali eto tako barem na te extra posebne datume lijepo je znati da se neko potrudio da bude malo otkacen, orginalan, SAMO ZA TEBE :D
Nego, kakvo je vrijeme u Mostaru? Imao sam ideju za jedan izlet.
flora.sa

Post by flora.sa »

bubi tebe tvoja floriana :kiss:

ups...virus je prenijet :D :D
Vingo

Post by Vingo »

srecom nije vidio mene :P
Pentijum, moj posljednji prijedlog se pika, samo ono...ukoliko ti to zaista zelis.
trinaesti

Post by trinaesti »

napravi nesto sam. sta? ti ces bolje znati sta...
edu

Post by edu »

anais_nin wrote:
racunalo.. :D :D ..vam je trazio savjet za poklon..nije vas pitao sta su vama donjemu kupovale..ali haj..zene...
anais_nin

Post by anais_nin »

Vingo wrote:Koliko vam je godina?
A da kupis neku stvarku za bebe i usput napises porukicu kako jedva cekas da je zajedno upotrijebite...?
Ajme...ja bih se odmah sutra udala.
nismo sve iste...i nismo svi rasli u istom okruzenju...moji starci i nakon 30+ godina braka i dan danas odrzavaju ti dinamiku poklona, iznenadjenja, romantike... :D meni je to cool....cijenim orginalnost, i cijenim trud....sa dozom otkacenog...jer lik koji zna da to meni pase, u biti konta mene...sto ne znaci da to odgovara svakoj curi...ali isto tako znam da sigurno nisam jedina, ima nasssssssss :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pentijum wrote:
anais_nin wrote:eh floriana moja lijepa, tako ti je to danas...svi se boje biti drugaciji...a ja bas te "drugacije" najvise pamtim...i trudim se da mene po tome pamte...pa najlakse je otici u cvjecaru kupiti buket, kupiti narukvicu ili lancic i zavrsiti s tim...i to je sve drago i simpaticno, ali je predvidivo...i nije da nije lijepo to dozivjeti, nisu potrebne vratolomije svaki Bozji dan...ali eto tako barem na te extra posebne datume lijepo je znati da se neko potrudio da bude malo otkacen, orginalan, SAMO ZA TEBE :D
Nego, kakvo je vrijeme u Mostaru? Imao sam ideju za jedan izlet.
da ti ja detalje organizujem? :D vrijeme je Ok, bude ponekad malo kise, i po noci je hladno, ali po danu je ok....mirise vec lagano na proljece :D
Vingo

Post by Vingo »

Drago mi je zbog tvojih staraca, ali sto mene citiras? :P
Pitam koliko im je godina....cisto da ne opterecuje devetnaestogodisnjakinju s benkicama... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:
anais_nin wrote:
racunalo.. :D :D ..vam je trazio savjet za poklon..nije vas pitao sta su vama donjemu kupovale..ali haj..zene...
momak je trazio ideje :D umjesto da prisvajam tudje, pa ih predstavljam kao svoje fiktivne, neostvarene, lakse napisat, sta su drugi meni radili sto me odusevilo i zapamtilo se, a on moze iz nasih postova probrat sta njemu pase :D think OUTSIDE of the box, EDU, outside :lol: :D
edu

Post by edu »

Vingo wrote:Drago mi je zbog tvojih staraca, ali sto mene citiras? :P
Pitam koliko im je godina....cisto da ne opterecuje devetnaestogodisnjakinju s benkicama... :D
a boga mi ni s udajom.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Vingo wrote:Drago mi je zbog tvojih staraca, ali sto mene citiras? :P
ma ja kontala ti to sarkasticno pa zato :D do mene je, povlacim post :D
Post Reply