Dragane Marinkovicu!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
trlababalan

Post by trlababalan »

Minnela wrote:
trlababalan wrote:Treba imati samo malo duha da se Macin humor shvati...Ništa više :wink:
E ne pamtim kad se ismijah ovako slatko :lol: :lol: :lol:
A stari gospodin Fikret, u kravati, kako se čovjek zeza, svaka čast 8)
Ne valja bit previše krut u ova glupa vremena 8)
Cuj treba imati malo duha ?? :shock: Pa ono je za plakanje , sve sami kreteni. Izgleda sto veca budala to bolje i jos pustili emisiju u osam sati kad djeca gledaju tv :?

Sramota i zalosno!
Pa eto ti, isplači se slatko, ko ti brani :?
kub lajkan

Post by kub lajkan »

*Unreal* wrote:slazem se da se pretjeralo sa striptizom i lizanjem na kraju, to je stvarno previse, samo kazem da je koncept emisije ok, a propusta je bilo poprilicno..., ocjena je zbog prvog dijela emisije, maca reklama i dnevnika, drugi dio je druga prica :) prilicno explicitno sve u svemu, moze se uklopit u 00.00 dok su na drugim kanalima razgolicene hot-line djevojke
"Hvatanje za supak" se ne uklapa ni u jedan termin i ni u jedan tv-kanal kod nas. Nek' Maca otvori "Papansku TV" pa nek' to tamo emituje i zivi od toga...

Pa pobogu sto se moramo predstavljati stokom vecom nego sto jesmo? Pa neko ce te snimke uzeti i pokazivati okolo, objasnjavajuci "pogledajte kako izgledaju BH zabavne emisije"...
daduli_sa

Post by daduli_sa »

kub lajkan wrote:
*Unreal* wrote:slazem se da se pretjeralo sa striptizom i lizanjem na kraju, to je stvarno previse, samo kazem da je koncept emisije ok, a propusta je bilo poprilicno..., ocjena je zbog prvog dijela emisije, maca reklama i dnevnika, drugi dio je druga prica :) prilicno explicitno sve u svemu, moze se uklopit u 00.00 dok su na drugim kanalima razgolicene hot-line djevojke
"Hvatanje za supak" se ne uklapa ni u jedan termin i ni u jedan tv-kanal kod nas. Nek' Maca otvori "Papansku TV" pa nek' to tamo emituje i zivi od toga...

Pa pobogu sto se moramo predstavljati stokom vecom nego sto jesmo? Pa neko ce te snimke uzeti i pokazivati okolo, objasnjavajuci "pogledajte kako izgledaju BH zabavne emisije"...
I neka na tu svoju "Papansku TV" ponese i svoje autohtone muzicke instrumente... IDIOT! :x
aida81

Post by aida81 »

gledala sam "show"

pa mislim da je pile i maca bio puno bolji.
ovo je samo jos jedan dokaz kuda ide BiH.
taj maca sa striptizetama,psovanjem,golim zenama,sisama i guzovima moze jos samo u biH da pravi takav "show".
samo kod nas nema odgovornosti prema kulturi,djeci,tajmingu kada se to ako se vec mora emitovati itd itd.
sjeca li se neko showa rambo amadeusa sa jasnom bery prije rata koji je isao iza ponoci a kod nas u udarnom termnu.
bezze.

cra kazni ftv,60 minuta,dane,oslobodjenje cim kazu bilo kakvu pogrdnu rijec o lopovima koji su nas vodili ili nas jos uvijek vode.
a ovo je ok kao

sve u svemu tuzno.vidi se da je potroseno puno novca na hvatanje "trebe za sise i supak za cvaju na guzove"
ljakse pravi
trlababalan

Post by trlababalan »

Pooll wrote: Emisija je savrsena!
A tek trubači kako su bili dobri 8)
trlababalan

Post by trlababalan »

I ja, al od smijeha :lol: :lol: :lol: :music:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Kako kazu - cega se pametan stidi budala se dici.... :-?
trlababalan

Post by trlababalan »

Izgubili se živci i počelo vrijeđanje :zzzz: ...kad smo već kod primitivizma, jel :D :oops:
flora.sa

Post by flora.sa »

Dragane, pretjerao si...
Hajd sto su se u emisji pojavljivali ljudi koji su zeljni paznje, i tu su dosli zato sto su htjeli...ali njegovo sovinisticko sranje da se zene ponizavaju po gradu je pretjerano, i vise nego degutantno...meni kada bi tako nesto uradio, tuzila bih i njega i televiziju koja je dopustila da pusti to sranje...
kreten je ispao totalni!!!

on je parazit koji uziva da se zalijepi na domacina i da crpi sve sto se moze iscrpiti...hrani se tudjim bolom, neznanjem, i sta sve ne...

eto on kao pokupio svu pamet svijeta...jeste al u qurzu...(da izvinete na izrazu)
murti439

Post by murti439 »

Nisam imao priliku i čast posvetiti svoju pažnju URATKU (kako se to danas lijepo i sofEsticiraTo kaže) mlada i perspektivna autora, ali iz onoga što sam ovdje pročitao stičem dojam da bi se čudo desilo kad bi narodnjaci ovaj svježi povjetarac na nebu naše konceptualne umjetnosti sa sobom poveli u Gelsenkierchen... Mislim da bi tada bilo jako mnogo razloga za optimizam kada je u pitanju opšte međunacionalno pomirenje raseljenih građana naše domovine (krvave vušegla bez obzira na naciJonalnu pripadnost)...

HentertEJment bRez krkanluka k'o baklava bez oraha...
Pooll

Post by Pooll »

Ako u sljedecoj emisiji bude gost Viki Miljkovic... idem i ja na snimanjeeee... Bas mi je zao sto nisam mogao u ovoj emisiji... pa makar da nastupam za antitalente :(

jos jednom... emisija je savrsenstvooooooo... :oops: :-)
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

Maca kralj 8)

definitivno :oops:
Mahalac

Post by Mahalac »

Ono je definitivno pocetak kraja...da hoce vala vise :(
biciklo

Post by biciklo »

trebo je pustiti svoju zenu,sestru,ili mozda majku da je hvata neki papak na pijaci za supak, ko sto on rece.

pizda je on obicna.
rei

Post by rei »

trlababalan wrote:Šou je bio fenomenalan, ismijasmo se do suza :lol: :lol: :lol: :lol:
Maca, ne uzrujavaj se zbog ovakvih moralista, samo nastavi 8) opušteno :wink:
a na kojem programu i kad je bio taj opusteni shou :-)
Pooll

Post by Pooll »

Nedjelja 21:00 OBN, repriza negdje oko 00:00... :shock:
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

O Draganu nemam šta reći, jer mislim da on dovoljno govori o sebi .... klovn....

Mene zabrinjavaju ovi što im se sviđa Dragan i njegov "šou", kojem su još samo falili lavovi, slonovi i par majmuna pa da bude pravi cirkus 8-)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

vodolija_33 wrote:O Draganu nemam šta reći, jer mislim da on dovoljno govori o sebi .... klovn....

Mene zabrinjavaju ovi što im se sviđa Dragan i njegov "šou", kojem su još samo falili lavovi, slonovi i par majmuna pa da bude pravi cirkus 8-)
Cuj, falili majmuni... :-) Aha, tacno, ono su bile gorile, sorry, nisam skontao :-? :lol:
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Dobro me napomenuste, polu-pjan sam gledao pomenuti show i mogu samo reci da bi ga ja licno ukinuo, kao sto bi ukinuo i TV Pink BiH.
Razlozi su cisto eticki, te silne pjevaljke koje smo do jucer gledali na pomenutoj televiziji, danas hode nasim gradovima. A sto se tice konkretno Dragana M. iz vise izvora sam cuo da voli da napada tudje djevojke, sa tim sam Vam sve rekao.....
uvjek dobar gost

Dobro me napomenuste, polu-pjan sam gledao pomenuti show i mogu samo reci da bi ga ja licno ukinuo, kao sto bi ukinuo i TV Pink BiH.
Razlozi su cisto eticki, te silne pjevaljke koje smo do jucer gledali na pomenutoj televiziji, danas hode nasim gradovima. A sto se tice konkretno Dragana M. iz vise izvora sam cuo da voli da napada tudje djevojke, sa tim sam Vam valjda sve rekao.....
uvjek dobar gost

Razlozi su cisto eticki, te silne pjevaljke koje smo do jucer gledali na pomenutoj televiziji, danas hode nasim gradovima. A sto se tice konkretno Dragana M. iz vise izvora sam cuo da voli da napada tudje djevojke, sa tim sam Vam valjda sve rekao.....
rei

Post by rei »

Ne znam ali to o cemu vi pricati mi bas lici na onu skrivenu
kameru i onaj celavi cica sto stipa, skida grudnjake, zaviruje
ispod suknji, hvata muskarce :D mislim dobije on i samara,
i boksera i svasta al eto.... ja se ziva ismijem..... ... :-)
rei

Post by rei »

uvjek dobar gost wrote: A sto se tice konkretno Dragana M. iz vise izvora sam cuo da voli da napada tudje djevojke, sa tim sam Vam valjda sve rekao.....
hahaha :lol: e jest bRezobrazan :lol: :lol:
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

@A

Pretpostavljam da ta popularna emisija ima ako ne poseban kanal, onda barem određen termin prikazivanja jer u normalnim državama ima zakon koji te stvari jasno i precizno reguliše...

I nikoga nije strah, pogrešno si ti to razumjela draga moja - mislim da je suludo u onom terminu prikazivati onakvu emisiju oli ti "show" ,jer ipak sadrži i dijaloge a Boga mi i radnje koje se ne preporučuju maloljetnoj publici...

Ali ja vjerovatno nisam u pravu i 100% težim uvođenju šerijata.... :-)
uvjek dobar gost

Ne fakat, Dragan M je zloupotrjebio humor s ovih prostora, mahalska prica, kletve, kunjenja, supljak i dekadentni odnos.....

Znam ja da se nekim ljudima to i dopada, ali svi ti nek uzmu pa nek ponovo pogledaju Audiciju, TLN ili nek preslusaju Radio Primus, il nek pogledaju film Praznik u Sarajevu, kao i neke druge. E to je nas BiH humor, a ne one jeftine nabrajalice zacinjene zenskim dupetima....fuj meni je to prostacki iako imam 28. godina....
Post Reply