BIKERSKI PARTY

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Drumer

Post by Drumer »

Alfons Kauders wrote:
Drumer wrote:
Alfons Kauders wrote: vjeruj mi, ja vec godinama pokusavam da to ignorisem, al care moj ne ide, kad su skoro svi takvi... 90% ljudi jedva ceka da ti jebe mater kad sta zaradis, a sutra ce se grebat kad mu sta zatreba i opet kukat kako nema, a cijeli zivot dangubi... a ja evo trazim kakav foto aparat da uzmem na netu... i ne treba mi, vec iz inata, nek crknu dusmani...
Hahaha, samo naprijed, uzmi najbolji i po mogucnosti da ga niko iz tebi blizeg kruga ljudi nema. Nek crknu... :lol:
ne brini, fakat pojeftinilo strahota... za 150 - 250 $ da biras...tako da ce i za malo para bit pravi dushman killer... evo poredim 2-3 modela vec sat vremena i ne mogu se skontat koji da uzmem... :D sminku, il' neki tehnicarski... :D
Nek crknu dusmani, nek crknu dusmani ja i dalje volim ceo svijeeeeeeet, volim crno vino, volim plave oci hahahaha. Ma nadji kakvu sredinu izmedju sminke i tehnicara....
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Drumer wrote: Nek crknu dusmani, nek crknu dusmani ja i dalje volim ceo svijeeeeeeet, volim crno vino, volim plave oci hahahaha. Ma nadji kakvu sredinu izmedju sminke i tehnicara....
Hmmm suzio sam izbor na 2 komada, jos sat - dva pa se mozda i skontam, da hoce buraz vise s posla, on se konta u to... Al uzimam definitivno neki mali sminkerski, jebiga, kad skontam one malo vece valja nosat, torbica, ovo-ono, a ovaj stavis u dzep, mozes ga vazda ponijet uz sebe a da ne izgledas ko japanac u dubrovniku... :D
Drumer

Post by Drumer »

Alfons Kauders wrote:
Drumer wrote: Nek crknu dusmani, nek crknu dusmani ja i dalje volim ceo svijeeeeeeet, volim crno vino, volim plave oci hahahaha. Ma nadji kakvu sredinu izmedju sminke i tehnicara....
Hmmm suzio sam izbor na 2 komada, jos sat - dva pa se mozda i skontam, da hoce buraz vise s posla, on se konta u to... Al uzimam definitivno neki mali sminkerski, jebiga, kad skontam one malo vece valja nosat, torbica, ovo-ono, a ovaj stavis u dzep, mozes ga vazda ponijet uz sebe a da ne izgledas ko japanac u dubrovniku... :D
Nema tako visokih japanaca svakako tako da se nemoras brinuti hahahahaha
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Drumer wrote:Nema tako visokih japanaca svakako tako da se nemoras brinuti hahahahaha
ma ima garant kopiladi, sto su americki okupatori kosookim bestijama napravili... ha ja, mati metar i sumska jagoda, a stari crnac od 2 metra...

elem, najvjerovatnije ovaj uzimam... sminka, ubio se za rome... :D

Image
Drumer

Post by Drumer »

Alfons Kauders wrote:
Drumer wrote:Nema tako visokih japanaca svakako tako da se nemoras brinuti hahahahaha
ma ima garant kopiladi, sto su americki okupatori kosookim bestijama napravili... ha ja, mati metar i sumska jagoda, a stari crnac od 2 metra...

elem, najvjerovatnije ovaj uzimam... sminka, ubio se za rome... :D

Image
Ma extra je al samo za rome. Nista ovi obicne kafane..A ti japanci nisu japanci ako im je babo crnac... :lol: :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Drumer wrote:[/img]
Ma extra je al samo za rome. Nista ovi obicne kafane..A ti japanci nisu japanci ako im je babo crnac... :lol: :D[/quote]

sta to ti imas protiv djece iz mijesanih brakova ? :lol:

zamisli samo... hip hop na japanskom... :D :D
Drumer

Post by Drumer »

Alfons Kauders wrote:
Drumer wrote:[/img]
Ma extra je al samo za rome. Nista ovi obicne kafane..A ti japanci nisu japanci ako im je babo crnac... :lol: :D
sta to ti imas protiv djece iz mijesanih brakova ? :lol:

zamisli samo... hip hop na japanskom... :D :D[/quote] Hahahahahaha, jesi blesav, cuj hip-hop na japanskom. Svaka cast sto me nasmija pravo. Hahahaha kad nisam upo sa stolice... :lol:
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Zalosno je da se vama Tuzlacima ne svidja ovaj veliki trud koji je ulozio VAS tuzlanski klub da napravi dernek u VASEM gradu. Nama Sarajlijama koji smo bili tamo, a takodjer i nasim prijateljima i gostima iz Zagreba je bilo odlicno i vasi Tuzlaci su nas pripazili kao malo vode na dlanu, jednako kao sto i mi njih pripazimo kada su oni nasi gosti. Cudi me da ste se tako isprepadali, ja sam svojim ocima vidio da je tamo bilo 65% djevojaka i sve su se odlicno zabavile i isplesale.

A taj momak kojeg na zalost pominjes, tuzno je to sto to tako govoris - on je jadnik nastradao u saobracajnoj nesreci pa mu je lice izgorilo. Jedva covjek prezivio. Da li to znaci da je kriminalac? Jarane, tanka je linija koja spaja i razdvaja, pitacu te ja ako ne daj Boze TI nastradas kako ce te ljudi gledati. Momak je - normalni gradski momak koji je nastradao i to je njegova nesreca.

U svakom slucaju, puno pohvala za hrabrost i muda za organizirati onako nesto, uloziti novac, pa ako Bog da. Eto, Bog im je dao, bilo je odlicno i ako Bog ponovno da, ponoviti ce se, a mi "sa strane" cemo nastaviti dolaziti u Tuzlu kod svojih prijatelja i davati im svoju podrsku.

Zivio.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

phil manzanera wrote:Zalosno je da se vama Tuzlacima ne svidja ovaj veliki trud koji je ulozio VAS tuzlanski klub da napravi dernek u VASEM gradu. Nama Sarajlijama koji smo bili tamo, a takodjer i nasim prijateljima i gostima iz Zagreba je bilo odlicno i vasi Tuzlaci su nas pripazili kao malo vode na dlanu, jednako kao sto i mi njih pripazimo kada su oni nasi gosti. Cudi me da ste se tako isprepadali, ja sam svojim ocima vidio da je tamo bilo 65% djevojaka i sve su se odlicno zabavile i isplesale.

A taj momak kojeg na zalost pominjes, tuzno je to sto to tako govoris - on je jadnik nastradao u saobracajnoj nesreci pa mu je lice izgorilo. Jedva covjek prezivio. Da li to znaci da je kriminalac? Jarane, tanka je linija koja spaja i razdvaja, pitacu te ja ako ne daj Boze TI nastradas kako ce te ljudi gledati. Momak je - normalni gradski momak koji je nastradao i to je njegova nesreca.

U svakom slucaju, puno pohvala za hrabrost i muda za organizirati onako nesto, uloziti novac, pa ako Bog da. Eto, Bog im je dao, bilo je odlicno i ako Bog ponovno da, ponoviti ce se, a mi "sa strane" cemo nastaviti dolaziti u Tuzlu kod svojih prijatelja i davati im svoju podrsku.

Zivio.
Kao sto sam rekao, nisam bio dole, samo prenosim ono sto sam cuo. Sto se tice organizatora (koje puno bolje poznajem nego ti) - svaka im cast...Ne govorimo ovdje uopste nista protiv njih i njihove dobre volje i truda, vec protiv kojekakvih negativaca koji su se poceli pojavljivati zadnjih godina na mjestima gdje se okuplja slicna raja, te su upropastili dosta dobrih mjesta za izlazak u TZ... A to nema veze ni s tobom, ni ostalim bikerima... Pozdrav i vazda bujrum u TZ... :D
Post Reply