Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hej ja se evo ranom zorom razdragala vasim postovima koliko ste happy radi olija i naravo poletjela golubica domah da i ona skine kad nece
trazi mi sad nakav ovaj program da skinen...i pise samo dvije sedmice moze dzabe??? dajte malo uputa pls. jos cu zakasniti na predavanje radi olija a nista od toga. taman se ufurala kako je mi dici energiju nova stvar od olija. zato u pomoc!
a sta bi sad sa novim albumom od gibonnia? i to se pitam kada je, decembar pa jauar pa februar.....
pozdravcic svima
e hackeri..kako cu ja ovo skinuti?..haj pomozite pa cu vam srediti da nesto zdrmate.. ..a ako su "hakerice" u pitanju..pomozite pa cu vas zdrmati za nagradu..
Glupost je da skidate sa neta album! Isplatnije je da ga kupite! Hayat je izgleda otkupil prava za BiH trziste i cijena mu nece biti veca od 10 km, dok je orginalno Hrvatsko izdanje 20 km! Toliko cete para vi potrositi dok ga skinete sa neta, a mozda ivise zavisi kakva vam je internet veza!