...pa mi se javi retardirana osoba koja pojma nema sta je ISP ...a u detalje da ne ulazim !G.O.D. wrote:fino uzmes listu provajdera:epn,bihnet,logosoft i sta ti ja znam koje jos i pozoves svakog od njih i pitas....neces omanutihalo wrote:Interesuje me ako neko zna kakve su cijene intereneta i po vama koja je najbolja opcija za neograniceni pristup,imali neka preplata ili uvjek obracunavaju kakav je to kablovski internet i gdje on sve moze u gradu
zahvaljujem unaprijed
Pa dobro, jesu li ovi normalni?
-
nidll
-
G.O.D.
zavisi koji odjel zoves...naravno ako zoves bihnet i javi ti se operater na centrali naravno da neces dobiti odgovore koji te interesuju...ali ako pozoves PRAVI broj svasta je mogucenidll wrote:...pa mi se javi retardirana osoba koja pojma nema sta je ISP ...a u detalje da ne ulazim !G.O.D. wrote:fino uzmes listu provajdera:epn,bihnet,logosoft i sta ti ja znam koje jos i pozoves svakog od njih i pitas....neces omanutihalo wrote:Interesuje me ako neko zna kakve su cijene intereneta i po vama koja je najbolja opcija za neograniceni pristup,imali neka preplata ili uvjek obracunavaju kakav je to kablovski internet i gdje on sve moze u gradu
zahvaljujem unaprijed
-
BigusDickus
Ako se desi da je par PRAVIH ljudi na bolovanju ili odmoru, u telecomu skoro da ne postoji PRAVI broj... 
-
stella_sa
sta bolan filozofiras, lijepo kazi sta si naumio - nazovi europroNETG.O.D. wrote:zavisi koji odjel zoves...naravno ako zoves bihnet i javi ti se operater na centrali naravno da neces dobiti odgovore koji te interesuju...ali ako pozoves PRAVI broj svasta je mogucenidll wrote:...pa mi se javi retardirana osoba koja pojma nema sta je ISP ...a u detalje da ne ulazim !G.O.D. wrote: fino uzmes listu provajdera:epn,bihnet,logosoft i sta ti ja znam koje jos i pozoves svakog od njih i pitas....neces omanuti
-
BigusDickus
Ma ne licite toliko...
mozda samo profil...