Pa dobro, jesu li ovi normalni?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nidll

Post by nidll »

G.O.D. wrote:
halo wrote:Interesuje me ako neko zna kakve su cijene intereneta i po vama koja je najbolja opcija za neograniceni pristup,imali neka preplata ili uvjek obracunavaju kakav je to kablovski internet i gdje on sve moze u gradu
zahvaljujem unaprijed :D
fino uzmes listu provajdera:epn,bihnet,logosoft i sta ti ja znam koje jos i pozoves svakog od njih i pitas....neces omanuti :D
...pa mi se javi retardirana osoba koja pojma nema sta je ISP ...a u detalje da ne ulazim !
G.O.D.

Post by G.O.D. »

nidll wrote:
G.O.D. wrote:
halo wrote:Interesuje me ako neko zna kakve su cijene intereneta i po vama koja je najbolja opcija za neograniceni pristup,imali neka preplata ili uvjek obracunavaju kakav je to kablovski internet i gdje on sve moze u gradu
zahvaljujem unaprijed :D
fino uzmes listu provajdera:epn,bihnet,logosoft i sta ti ja znam koje jos i pozoves svakog od njih i pitas....neces omanuti :D
...pa mi se javi retardirana osoba koja pojma nema sta je ISP ...a u detalje da ne ulazim !
zavisi koji odjel zoves...naravno ako zoves bihnet i javi ti se operater na centrali naravno da neces dobiti odgovore koji te interesuju...ali ako pozoves PRAVI broj svasta je moguce :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Ako se desi da je par PRAVIH ljudi na bolovanju ili odmoru, u telecomu skoro da ne postoji PRAVI broj... :D
stella_sa

Post by stella_sa »

G.O.D. wrote:
nidll wrote:
G.O.D. wrote: fino uzmes listu provajdera:epn,bihnet,logosoft i sta ti ja znam koje jos i pozoves svakog od njih i pitas....neces omanuti :D
zavisi koji odjel zoves...naravno ako zoves bihnet i javi ti se operater na centrali naravno da neces dobiti odgovore koji te interesuju...ali ako pozoves PRAVI broj svasta je moguce :D
sta bolan filozofiras, lijepo kazi sta si naumio - nazovi europroNET :D
G.O.D.

Post by G.O.D. »

nemam ja nis sa europronetom...mora da si me pomjesala sa bratom...neki veceras tvrdili da licimo kao da smo blizanci :D :D :D a neki opet nisu vjerovali da smo braca :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Ma ne licite toliko... :D mozda samo profil... :D
stella_sa

Post by stella_sa »

BigusDickus wrote:Ma ne licite toliko... :D mozda samo profil... :D
zar nisi zaliske vidio? :D
Post Reply