bez toga mi nemoj na oci ni izlazitiDrumer wrote: Eh izvini, sad cu ja doci jos malo pa neces morati cekat vise. Ponijecu i aparat za gasenje.![]()
Zagoriti....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#26 Re: Zagoriti....
- anais_nin
ne znam sto je toliki crnjak priznat zagoretinu
ja jednom izdurah godinu dana...istina u vezi...tako da nije bilo totalno suhoparno...eto on odlucio nema sexa prije braka
pa sa njim i ja izgorila ko hljeb u rerni

ja jednom izdurah godinu dana...istina u vezi...tako da nije bilo totalno suhoparno...eto on odlucio nema sexa prije braka
-
Drumer
Ma ja to govorim na sav glas, ono mozda se koja i smiluje pa mi malo da.anais_nin wrote:ne znam sto je toliki crnjak priznat zagoretinu![]()
![]()
ja jednom izdurah godinu dana...istina u vezi...tako da nije bilo totalno suhoparno...eto on odlucio nema sexa prije braka![]()
![]()
- Murat Sabanovic
moram priznati da ti nije lakoanais_nin wrote:ne znam sto je toliki crnjak priznat zagoretinu![]()
![]()
ja jednom izdurah godinu dana...istina u vezi...tako da nije bilo totalno suhoparno...eto on odlucio nema sexa prije braka![]()
![]()
- anais_nin
ma to je davno biloMurat Sabanovic wrote:moram priznati da ti nije lakoanais_nin wrote:ne znam sto je toliki crnjak priznat zagoretinu![]()
![]()
![]()
- anais_nin
ali skeptici ne vjeruju ni kad im svjedoke i pismene potvrde pokazesDrumer wrote:Svakako, i to radi na 16000 obrtaja.anais_nin wrote:vidis kako je kod mene upalilo iz prveDrumer wrote:Ma ja to govorim na sav glas, ono mozda se koja i smiluje pa mi malo da.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Drumer
Ma sta ces, ljudi su kod nas naucili izgleda da zive u zabludi, pa nek im bude i u ovom slucaju hehe.anais_nin wrote:ali skeptici ne vjeruju ni kad im svjedoke i pismene potvrde pokazesDrumer wrote:Svakako, i to radi na 16000 obrtaja.anais_nin wrote: vidis kako je kod mene upalilo iz prve![]()
![]()
![]()
-
Drumer
Ma kakvi, jeste da mi je matematika slabija strana al ovakve stvari racunam ko svicarski sat hehe. Sto nas dovodi do zakljucka: ja ne biti zagoren hahahaanais_nin wrote:ja ne biti zagorena....a ti?Drumer wrote: Ma sta ces, ljudi su kod nas naucili izgleda da zive u zabludi, pa nek im bude i u ovom slucaju hehe.![]()
![]()
![]()
![]()
matematickom formulom jednakosti, ne bi ni ti trebao biti
- anais_nin
ako ikad zakazem po tom pitanju, a ti mi fino otvori temu na forumu, da znam o cemu se radiDrumer wrote:Ma kakvi, jeste da mi je matematika slabija strana al ovakve stvari racunam ko svicarski sat hehe. Sto nas dovodi do zakljucka: ja ne biti zagoren hahahaanais_nin wrote:ja ne biti zagorena....a ti?Drumer wrote: Ma sta ces, ljudi su kod nas naucili izgleda da zive u zabludi, pa nek im bude i u ovom slucaju hehe.![]()
![]()
![]()
![]()
matematickom formulom jednakosti, ne bi ni ti trebao biti
![]()
![]()