Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gorki okus nije prava rijec
za dvije godine srama
osudili su tvoga covjeka
sad nastavi sama
ljubav spaja
laku noc
dolaze drugi
ljubav spaja .....
moraces sama
a onda ide
nije vazno odakle sam ... sve dok znades kuda putujem
a kraj je uvijek samo fizikalan
svaka akcija
ima reakciju ....
a naumpade mi i ona
ljudi vole katastrofe
to ih zblizuje
pominjanje budi korijene
nesto slutim .. nije moje
da se namecem .....
helem kod mene se ionako samo pokoja kost moze slomiti
ali sam ja emancipiran muskarac pa cu vratiti istom mjerom
ako nekada bude potrebe
svi ostali organi su dovoljno fleksibilni da se ne lome
Last edited by Sarafcina on 12/12/2005 03:06, edited 1 time in total.
Naslov teme i text post-a...hm popusiti ga i biti povrijedjen, malo mi to ne ide zajedno, ali hajde.
Popusio sam ga milion puta, kada je u pitanju ono oces koku za zbaris ili zavedes, a ona te odjebe
Kada je u pitanju bas slomljeno srce..mozda 1 ili 2 puta maximalno, posto ne voli se tako lako ili toliko puno puta u zivotu da se slomiti srce bas toliko puta....a sto vise covjek stari, srce postaje sve tvrdje, i teze ga je slomiti....
Zadig wrote:Naslov teme i text post-a...hm popusiti ga i biti povrijedjen, malo mi to ne ide zajedno, ali hajde.
Popusio sam ga milion puta, kada je u pitanju ono oces koku za zbaris ili zavedes, a ona te odjebe
Kada je u pitanju bas slomljeno srce..mozda 1 ili 2 puta maximalno, posto ne voli se tako lako ili toliko puno puta u zivotu da se slomiti srce bas toliko puta....a sto vise covjek stari, srce postaje sve tvrdje, i teze ga je slomiti....
Ranila me jedna zena
ranila za sva vremena
srce uzela, dusu opila, hej zena
Otisla je jedne zime
niko nezna gde ni s kime
srce uzela, dusu opila hej zena
Ref.
Zapevajmo pesmu ljubavi
neka dodju dani radosti
nek se vrati lice njeno
lice njeno neljubljeno hej zeno
Jednu tajnu pesma krije
moja nikad bila nije
Noci bolne jutra bolnija
cekanje je moja sudbina
Znaci, pusimo ga odvajkada, ali ljubav ne bi bila ljubav da nije toga. Ja sam ga svaki put ispusio, i vala ne znam kako to ide kada ide sve glatko. Ili, kako Oliver kaze:
bio sam povrijedjen bezbroj puta od djevojaka...i svaki put kazem sebi:e,neces ga vise tako...ali svaki put ista prica...ostanem "donji"
poslije toga jedan period sam bio "skot" prema djevojkama,na zalost prema onim koje to nisu zasluzile...ali bio sam slijep,bijesan i povrijedjen!ali kao sto kaze stara dobra poslovica:sve se vraca , svve se placa...tako se i meni opet obilo o glavu....samo ovaj put nema osvete,nego prihvatam i furam dalje trudeci se da ne pokazem bol koja mi je nanesena...
stella_sa wrote:...a imale smo tako divnih trenutaka... nado, nado...postala si kraljica trotoara...
... i vec vidim "situvaciju" - trotoar, igra sjena noci i ulicne rasvjete, bandera ... i nada na njoj... Hm, lose joj stoji, mislim ova bandera... da je barem neku svijetlecu reklamu izabrala pa da i prigrije...