odavno nismo nekoga obradovali..
podjela paketica..odlicno..odlicno..kako se samo toga nisam ja sjetio..
predlazem..mircy nek' bude djeda mraz..u bordo kostimu..
i da..svakako..edu je za!
ma sva djeca iz mjedenice uglavnom zive sa svojim roditeljima osim ako su daleko pa su u domu tokom skolske godine jer je dom skola internetskog tipaflora.sa wrote:ili Mjedenica?danas wrote:da, da -- odlicna ideja...Lace wrote:evo recimo...neka vam cilj bude neki od domova za djecu
kako se sada zove dom ljubica ivezic? pokusati nesto tu?
Dobra idejaVingo wrote:Nemojte me pogresno shvatiti, ali Dom Bjelave je veoma medijski zastupljen i velik broj donacija bilo koje vrste ide upravo njima.
Mozda da se fokusiramo na neku "Nevidljivu" djecu...puno ih je, sirom zemlje. Da samo znate koliko se djeca u Pazaricu (dom za djecu sa pp) obraduju samo kad im se neko pojavi, a kamoli sta donese...
Rado cu se raspitati, ako ste zainteresovani
ne vjerujem da ce pristatiedu wrote:ja ovo tek sad vidjoh..![]()
..nek' sam zato ostavio 36 postova na odjavnici i prijavnici..
![]()
![]()
![]()
odavno nismo nekoga obradovali..![]()
![]()
..vakat je bio..
![]()
![]()
![]()
podjela paketica..odlicno..odlicno..kako se samo toga nisam ja sjetio..![]()
..nemam razumnijeg objasnjenja nego da se kiksevi desavaju i najboljim..
![]()
![]()
..helem..do nove godine nas dijeli 25 dana..sta to znaci..to znaci da..ako hocemo ovo da uradimo da moramo sto prije poceti..jer poucen ranijim iskustvom..znam da za slicne akcije treba dosta vremena..(doduse..ona je bila malo obuhvatnija..)..helem..kyodo..ziro racun i sl..to moramo provjeriti sa supkom..
..ciji je nick crocop..vjerovatno negdje mahmura..jer..dapace..
..davis cup je u pitanju..
![]()
![]()
..iako on vise voli one seljacke..
..sportove..ud'ri nogom i to..(nick vam sve govori..
![]()
![]()
)..ukoliko on(o)..
..pristane da opet idemo preko istog ziro racuna onda je pola posla vec obavljeno..ukoliko budemo opet morali otvarati ziro racun ja se dobrovoljno javljam da to necu ganjati..
![]()
![]()
..helem..lace spomenu domove za nezbrinutu djecu..ja bih predlozio da to bude dom za djecu oboljelu od cerebralne paralize..vladimir nazor..negdje iza robota u hrasnom..ako ste za..odlicno..znaci prvo trebamo usaglasiti KOME?..ja bih volio da se ovaj put zaobidje narodna kuhinja..i tetka zilha..(bez nekog posebnog razloga..
![]()
)..ali volio bih da mi to uradimo..mi kupimo..mi napravimo paketice..mi odnesemo..djeca sretna..ne zbog toga da to bude MI..MI..MI..nego cisto zbog osjecaja..vise radili..bolji osjecaj..(najlakse je pare dati..)..tako da ako zelimo to uraditi..potrebno je sto prije poceti...
predlazem..mircy nek' bude djeda mraz..u bordo kostimu..
![]()
![]()
![]()
i da..svakako..edu je za!![]()
![]()
bivsi dom ljubica ivezic je sada poznat pod nazivom dom bjelaveflora.sa wrote:ili Mjedenica?danas wrote:da, da -- odlicna ideja...Lace wrote:evo recimo...neka vam cilj bude neki od domova za djecu
da lace znam, ali ja sam predlozila i Mjedenicu kao neku soluciju, no evo vec si rekla da oni svi uglavnom zive sa roditeljima, tako da ipak ostaje neki dom za nezbrinutu djecu kao solucija.Lace wrote:bivsi dom ljubica ivezic je sada poznat pod nazivom dom bjelaveflora.sa wrote:ili Mjedenica?danas wrote: da, da -- odlicna ideja...
Go ahead flora.sa; make my day!flora.sa wrote:ako je problem samo giro racun, eo ja cu se raspitati kako to sve ide?
tj., da otvorimo novi, ali u tom slucaju mijenjamo banku![]()
![]()
ok?
Private Wealth Management will be sponsoring the 5th Annual Toys for Tots Drive this Holiday Season. Please join us in supporting this worthwhile cause and get a special “reward” for your generosity! The Details: Drop off a new, unwrapped toy, with your name on it, for a child age 4 to 13, on December 8th or 9th at *********on the 37th floor and receive 2 of *********Famous Chocolate Chip Cookies! Put a smile on the face of a child in need and enjoy a few cookies with your friends in Private Wealth Management
odgovarala sam na pitanje koje je postavila danas (sorry ako te zbunilo to sto si upala u citatflora.sa wrote:da lace znam, ali ja sam predlozila i Mjedenicu kao neku soluciju, no evo vec si rekla da oni svi uglavnom zive sa roditeljima, tako da ipak ostaje neki dom za nezbrinutu djecu kao solucija.Lace wrote:bivsi dom ljubica ivezic je sada poznat pod nazivom dom bjelaveflora.sa wrote: ili Mjedenica?
vjerovatno si u pravuVingo wrote:Ponavljam, djeci u Bjelavama svako malo neka firma daje donacije. Neka, tako i treba!
Ali ovi ovdje http://zavodpazaric.org/galerija.php
ili na jos mnogo ovakvih mjesta
su zaboravljeni....
a gdje ces naci djecu srebrenice...pitanje je na koju djecu mislis (onu koja je u srebrenici ili onu koja je raseljena/protjerana?)...i btw ako mislis na raseljene/protjerane trebas krenuti od nekog udruzenje raseljenih/protjeranih srebrenicana...racunajuci da imaju malu djecu ...uzmi u obzir da je vecinu udruzenja sacinjavaju majke srebrenice ciji su sinovi pobijeni a mozda da su ostala njihova djeca..tj unucadpitt wrote:Ne bi bilo zgoreg pokusati pomoci mozda i neki drugi dom sem LJ.I. ovo zato sto smo njima vec jednom pomogli. A domova i djece kojima se moze pomoci je puna bosna. Licno bih volio pomocinajvise djeci srebrenice.
Sto se same akcije tice, dijaspora moze poslati pare a vi lokalni domorodci mozete donjet po koju novu igracku. Toys For Tots sto bi rekli braca ameri.
ovako to mi radimo svake godine:Private Wealth Management will be sponsoring the 5th Annual Toys for Tots Drive this Holiday Season. Please join us in supporting this worthwhile cause and get a special “reward” for your generosity! The Details: Drop off a new, unwrapped toy, with your name on it, for a child age 4 to 13, on December 8th or 9th at *********on the 37th floor and receive 2 of *********Famous Chocolate Chip Cookies! Put a smile on the face of a child in need and enjoy a few cookies with your friends in Private Wealth Management