Ko su najbolji frajeri u Saraejvu ili inace iz javnog zivota
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_galaksija
Sutra odma idem kod Remze na pramenovegemma wrote:jes, jes, vala i ja to gledam_galaksija wrote:Jel to on ima crvene pramenove zivota ti???
- Lace
a ko je ovaj lik uopste?Jordan26 wrote:Mozda je seksi kad zasvira..ali mi je malo prestar...ne bih mu dala ali tvom jaranuanais_nin wrote:potpisujem....on je sve to "and then some"....ali meni incestuozno njega toliko hvalit po tom pitanju jer on biti moj drugJordan26 wrote:Ivan Barbalic je pravo dobar, sexy i jos i pametan..karizmatichna lichnost....cudo njega nikko nije predlozio..lako je naci sexy muskarca ali takvog i jos s mozgom koji zapravo radi..wow![]()
meni licno je najseksi Mustafa Santic iz MSRnema veze sa izgledom, ali kad covjek zasvira, zapjeva, svaka bi mu dala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Murat Sabanovic
nisam zensko da kritikujem ali eto opet cu nesto napîsati....
sve su ovo karine od frajera ,nikakve karizme sa nekim srednjovjekovnim stilom....
od ovih postavljenih, "anaisnin" frajer istice se od ostalih....
sve su ovo karine od frajera ,nikakve karizme sa nekim srednjovjekovnim stilom....
od ovih postavljenih, "anaisnin" frajer istice se od ostalih....
-
shadow
MBA wrote:kajman wrote:evo par kandidata:
p meni nino prses se istice, narocito po kvaliteti bradice, iako ga ado gegaj tese po pitanju frizure i imidza, a halid po pitanju scenskog nastupa
Ovaj gore, jel' on indijanac?
- anais_nin
hos da ti ga nabacim? ivana mislim?Jordan26 wrote: Mozda je seksi kad zasvira..ali mi je malo prestar...ne bih mu dala ali tvom jaranu![]()
![]()
![]()
a mujo je svakako ozenjen, i to sretno, tako da je samo za gledat, njet za dirat koliko god godina da ima
- anais_nin
pa fino ti pise bona....Mujo Santic iz MSR (Mostar Sevdah Reunion)...Lace wrote:a ko je ovaj lik uopste?Jordan26 wrote:Mozda je seksi kad zasvira..ali mi je malo prestar...ne bih mu dala ali tvom jaranuanais_nin wrote: potpisujem....on je sve to "and then some"....ali meni incestuozno njega toliko hvalit po tom pitanju jer on biti moj drug![]()
meni licno je najseksi Mustafa Santic iz MSRnema veze sa izgledom, ali kad covjek zasvira, zapjeva, svaka bi mu dala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()