kako s njim bicevati neciju (ne)sretnu straznjicu
auto koje pruža sve!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Gahan
Novi SAAB je nesto fakat novo...!
http://www.saab.com/main/SE/sv/model/93 ... ndex.shtml[/img]
http://www.saab.com/main/SE/sv/model/93 ... ndex.shtml[/img]
-
Zadig
eh, nece grom u koprive, uostalom, ne druzim se s kokoskama jos od bolesti ludih kravapitt wrote:alek, jel vas ovo neko uslikao u nezgodnom momentu:D
Vidi zadiga nije pokosila pticija gripa kao sto su provalili....steta ...:D
sjede dva goluba na grani
kaze jedan
ovo je moc jebote, pravis se mrtav, citav grad se usere
-
whow

Po mom misljenju novi civic je totalno razocaranje u svakome pogledu . Honda sa novim autom nije uspijela da napravi iskorak u pozitivnom smjeru. Auto je stilski gotovo identican prijedasnjem modelu . Mehanicki tek neznatna poboljsanja . Na ulici se takoreci i ne primjecuje te ostavlja dojam nekog generic automobila, vise poput Kia proizvoda . Dakle po mom misljenju promasaj.
- Mahalac
Radi se o modelu Caddy LIFE, sa dva reda sjedišta unutra, zadnjim boćnim kliznim vratima i sa nekim dobrim TDI motorom, po meni sve što vam treba od auta u BiH najmanje 10-ak godina (prvenstveno porodičnog) a ujedno i nevjerovatno praktičnog dostavnjaka.
AUTO ZA SVE.

AUTO ZA SVE.

-
dugi
whow wrote:
Po mom misljenju novi civic je totalno razocaranje u svakome pogledu . Honda sa novim autom nije uspijela da napravi iskorak u pozitivnom smjeru. Auto je stilski gotovo identican prijedasnjem modelu . Mehanicki tek neznatna poboljsanja . Na ulici se takoreci i ne primjecuje te ostavlja dojam nekog generic automobila, vise poput Kia proizvoda . Dakle po mom misljenju promasaj.
Auto je po mom misljenju skladan i dinamican.
Hajde mi ti pokazi barem jedan stilski iskorak u pozitivnom smijeru kod VW vozila koja toliko hvalis. Kreni od pola, preko golfa pa do passata. Posebno je svaki novi golf bio toliki iskorak u dizajnu da je prosto zasljepljivao
Onda Audi u zadnje vrijeme, kad ih pogledas naprijed na prvi pogled ne znas jeli A3, A4 ili A6, jedino je A8 prepoznatljiv zbog dimenzija.
Pa Mercedes izuzevsi S i M klasu, kad ih pogledas naprijed svi skoro isti.
Meni se ne desava da se zbunim i da ne znam koje je auto u pitanju posto pratim tokove u auto industriji ali za vecinu ljudi ta su auta ista.
Nadam se da neces ovo shvatiti kao licnu provokaciju, jer znam da si vatreni VW fan
Last edited by dugi on 02/12/2005 22:54, edited 1 time in total.