Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
G.O.D. wrote:holandjanke nisu lijepe(da nekazem suprotno)da im nije crnkinja i meleskinja ne bi imali lijepih zena....vjeruj mi
Ja znam da se o ukusima ne raspravlja ali izjaviti (i k tomu ostati ziv ) da
Holandjanke nisu lijepe ( visoke ( najvisa nacija u Evropi ), pravilne crte lica,
zubi biserno bijeli ( pojam kariesa ne postoji ) itd. ), mislim, stvaaarno... Ako
ovo nije lijepo, ne znam sta je. Mozda, niske, krivih noseva i jos krezave?
ono sto sam ja vidio svojim ocima a vidio sam i vise nego dovoljno vjeruj mi da nisu bas pretjerano lijepe kao sto ih ti vidis...Hvala Bogu bavim se poslom koji mi omogucuje da putujem puno sirom svijeta,i ako sam se icega nagledao to su zene
naravno da o ukusima ne treba raspravljati,ali moje licno misljenje je da nisu lijepe.plave jesu!crte lica...mmm kako tako...a o zubima i blistanju to je vec stvar licne higijene i odgoja
G.O.D. wrote:ono sto sam ja vidio svojim ocima a vidio sam i vise nego dovoljno vjeruj mi da nisu bas pretjerano lijepe kao sto ih ti vidis...Hvala Bogu bavim se poslom koji mi omogucuje da putujem puno sirom svijeta,i ako sam se icega nagledao to su zene
naravno da o ukusima ne treba raspravljati,ali moje licno misljenje je da nisu lijepe.plave jesu!crte lica...mmm kako tako...a o zubima i blistanju to je vec stvar licne higijene i odgoja
Ti si zbilja ratovao u Disneylandu...ne kuzim, dali nemas okusa ili samo probleme sa ocima.
G.O.D. wrote:holandjanke nisu lijepe(da nekazem suprotno)da im nije crnkinja i meleskinja ne bi imali lijepih zena....vjeruj mi
Super konstatacija.
Holandjanke su po ljepoti ispodprosjecne zene. Da im nije garavih i tih kombinacija nebi se covjek imao za cim okrenuti. Dok su mlade i nekako se mogu provuci, ali nakon 20-ih, to su uglavnom zene sa guzovima k`o trokrilni ormar. Vrlo loshe se oblace, ... ruzno hodaju, a kad ih neka potreba natjera da moraju obuci cipelicu sa visokom petom, ... to je vec show. Ukratko, .... njihove komsije Belgijanci kazu: Kad putujes i primjetis da su krave ljepse od zena, ... stigao si u Holandiju. - Gdje ima dima ima i vatre.
Super konstatacija.
Holandjanke su po ljepoti ispodprosjecne zene. Da im nije garavih i tih kombinacija nebi se covjek imao za cim okrenuti. Dok su mlade i nekako se mogu provuci, ali nakon 20-ih, to su uglavnom zene sa guzovima k`o trokrilni ormar. Vrlo loshe se oblace, ... ruzno hodaju, a kad ih neka potreba natjera da moraju obuci cipelicu sa visokom petom, ... to je vec show. Ukratko, .... njihove komsije Belgijanci kazu: Kad putujes i primjetis da su krave ljepse od zena, ... stigao si u Holandiju. - Gdje ima dima ima i vatre.
evo covjeka koji me napokon razumije sta zelim da kazem
to sam i ja rekao da im nije meleskinja i crnkinja ne bi imao za cim da se okrenes...
Super konstatacija.
evo covjeka koji me napokon razumije sta zelim da kazem
to sam i ja rekao da im nije meleskinja i crnkinja ne bi imao za cim da se okrenes...
Sva sreca, pa, nisi kontradiktoran. Samo 2 posta iznad si rekao da o ukusima ne treba raspravljati. Ali ovo, vjerovatno, vazi samo u slucaju kad se svi slazu samo sa tvojim misljenjem.Pa, evo glede toga da demokratski priznam da su Holandjanke najruznije zene na svijetu. Cisto da vise ne raspravljamo. Mislim, o okusima.
nisam kontradiktoran,samo ostajem pri svome misljenju a to sto neki misle isto kao i ja to podrzavam...to nije kontradiktornost,i da,ne treba raspravljati o ukusima...
pa kao svugdje na svjetu i kod holandzana je tako d ima i ruzni i lijepi i seljanki i dama. pa sve zavisi gdje zapadnes.
A kada gledas na Amsterdam ili Rotterdam tamo su Holandzani manjina izmedzu stanovnika