PR80. wrote:Al` zato srce kuca k`o tvojih 10.umro je mostar wrote: I herke imaju srce, ali nemaju dushu![]()
![]()
![]()
![]()
kamen ne kuca
PR80. wrote:Al` zato srce kuca k`o tvojih 10.umro je mostar wrote: I herke imaju srce, ali nemaju dushu![]()
![]()
![]()
![]()
... ma koja li je uvalila vjestacko srce rahmetliji misa jojumro je mostar wrote: kamen ne kuca
ali ja tebe ne budim sa sklekovima, trbusnjacima i ostalim nemanimaPR80. wrote:Ti si moj budilnik svako jutro okofarky wrote: perka - jel ti nije zao da me ovako budis![]()
11
, pa moram se valjda i ja pobrinuti malo za tebe.
![]()
Znas ono... dobro se dobrim vraca, pa tako i u ovom slucaju.![]()
moje srca kuca za sve lijepe, mlade, pametne, obrazovane, napredne, casne, postene, samostalne komunistice i vrlo je zivo, a u tebe pecinaPR80. wrote:... ma koja li je uvalila vjestacko srce rahmetliji misa jojumro je mostar wrote: kamen ne kuca![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci i ti nemas duseumro je mostar wrote: moje srca kuca za sve lijepe, mlade, pametne, obrazovane, napredne, casne, postene, samostalne komunistice i vrlo je zivo, a u tebe pecina![]()
![]()
tvoje srce je bona ko kamen tvrdo, bezopsjecajno, uh sve aman-zaman. bolje da ga nemas nego da je tako. Nego ti si meni duzna saopstiti metodePR80. wrote:Znaci i ti nemas duseumro je mostar wrote: moje srca kuca za sve lijepe, mlade, pametne, obrazovane, napredne, casne, postene, samostalne komunistice i vrlo je zivo, a u tebe pecina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa bolja i pecina nego tvoja jazbina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To samo govori koliko je moje srce otvoreno i kuca za sve fineduse... pardon... ljude.
Mora biti tvrdo kad se proizvelo u Hercegovini.umro je mostar wrote: tvoje srce je bona ko kamen tvrdo, bezopsjecajno, uh sve aman-zaman. bolje da ga nemas nego da je tako. Nego ti si meni duzna saopstiti metode
sve sto je raslo u hercegovini je tvrdoPR80. wrote:Mora biti tvrdo kad se proizvelo u Hercegovini.umro je mostar wrote: tvoje srce je bona ko kamen tvrdo, bezopsjecajno, uh sve aman-zaman. bolje da ga nemas nego da je tako. Nego ti si meni duzna saopstiti metode![]()
![]()
![]()
![]()
Dobit ces metode kad ti zagusti.![]()
Sta si navalio, vela havle
![]()
![]()
Ni rasla a ni zaljevanaumro je mostar wrote: sve sto je raslo u hercegovini je tvrdo
ko govori o tebiPR80. wrote:Ni rasla a ni zaljevanaumro je mostar wrote: sve sto je raslo u hercegovini je tvrdou Hercegovini nisam, tako da su tvoje tvrdnje mlacenje prazne slame.
![]()
![]()
![]()
![]()
Odluci se vec jednom.umro je mostar wrote: ko govori o tebi![]()
![]()
![]()
![]()