Na zalost ali US protiv BiH drzave ravnopravnih naroda.

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Dexx wrote:
umro je mostar wrote:ako ti se ne svidja nemoj citat i fascinirajuce je kako najveci borci protiv komunistickih metoda imaju u svom bicu upravo tu stalnu teznju za primjenjivanjem istih.
Dakle nemoj citat ako ti se ne svidja,
Nije u pitanju sta se meni svidja ili ne, nego je poenta da ti ne mozes govoriti u ime Bosnjaka kao Srbin ili Hrvat? Kao takvom mozda su tebi Alzirci braca, medjutim meni kao Bosnjaku nisu nista blizi od recimo Kolumbijaca.
otkud ti znas sta je on?
Mostarac je prvo covjek, onda Hercegovac :D i tek onda Bosanac :D

Dexx, ugasi kompjuter, i idi kupi si smisao za humor...
@umrojemostar, kako do sada nisi shvatio da su tvoje sale preteske za jednocifren broj brain cells :D
(vidis dexx kako je fino nekoga prozivati i vrijedjati bez osnove)
Dexx

Post by Dexx »

mIRCerka wrote:otkud ti znas sta je on?
Mostarac je prvo covjek, onda Hercegovac :D i tek onda Bosanac :D
Daj mi zivota ti reci ko ga je u Washingtonu predstavljao prvo kao Hercegovca pa onda kao Bosanca? Nesto ih nismo culi da su se tamo bunili? Shvati jednom za sva vremena. Zivis u drzavi koja j na pripremama za sahranu. Multikultura je ubijena u toj drzavi ako se tako i moze zvati. BiH je pripremljena za rasturanje i ovo je jedna od faza u tom pravcu. Kakav Hercegovac i kakav Bosanac?
mIRCerka wrote:Dexx, ugasi kompjuter, i idi kupi si smisao za humor...
@umrojemostar, kako do sada nisi shvatio da su tvoje sale preteske za jednocifren broj brain cells :D
(vidis dexx kako je fino nekoga prozivati i vrijedjati bez osnove)
Ti to opisujes kao salu, a ja to opisujem kao podjebavanje i on je dobio sto je zasluzio. Ipak je to podjebavanje daleko otislo i onda sam morao rascistiti neke stvari da to podjebavanje bude jasnije.
mostarac

Post by mostarac »

pa ja ti kazem, jebes ameriku kad mi imamo nase alzirce. Dodusesad smo poceli imati i domace :D

to je nama nasa borba dala :D
Dexx

Post by Dexx »

umro je mostar wrote:pa ja ti kazem, jebes ameriku kad mi imamo nase alzirce. Dodusesad smo poceli imati i domace :D
Mislis , jebes Ameriku kad vi Srbi ili Hrvati imate vase Alzirce?
mostarac

Post by mostarac »

Dexx wrote:
umro je mostar wrote:pa ja ti kazem, jebes ameriku kad mi imamo nase alzirce. Dodusesad smo poceli imati i domace :D
evo glava ako nisi ti klonirani SD-6 sa poodmaklom frustracijom :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Dexx, pronadji si mjesto za lijecenje, mojne to ovdje raditi....
ovdje se trudimo opusteno diskutovati o mnogim stvarima i trudimo se da zadrzimo osnovnu dozu ljudskosti u nama....
ako to nisi u stanju, zao mi je....

to jeste i podjebavanje i sala istovremeno....
toliko puta smo pomenuli ruske dobrovoljce u VRS....a mi imali alzirce, sudance koga li vec....cak smo im haman i selo dali (Bocinja)... a znalo se da ce nam se to obit o glavu....
svijetu je nakon 9/11 neprijatelj br.1 Islam..ne osama, ne sadam....
samim tim je i BiH njima trn u oku....i nimalo me ne cudi sto hoce jos da nas nagooze, da nas rasparcaju do atoma....moze im se...sta ces.... na nama je samo da se namjestimo i namazemo vazelinom....
ko i do sad sto smo radili....
Prenj

Post by Prenj »

umro je mostar wrote:
Dexx wrote:
evo glava ako nisi ti klonirani SD-6 sa poodmaklom frustracijom :D
Dexx = Lloyd, Sting, Anderson, Jeff, ...

SD-6 je u odnosu na Dexxa ko skandinavski demokrata :D
mostarac

Post by mostarac »

ima ti i te. SD-6 je bar pokusavao, istina bezuspjesno, unijeti dozu argumentacije :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Dexx wrote:
umro je mostar wrote:nemoj tako Amerikaje nas din dusmanin jer ona u guantanamu drzi nasu bracu Alzirce (koje ni njihova zemlja nece) sram da je i stid bude :D
daj cover up crveni kmeru setaj ako nemas sta dodati pametno, amerika nije nas dusmanin, ali i nije neki prijatelj i nesto je izmedju. amerika "danas" i amerika "jucer" nije ista stvar. za prijateljstvo ipak trebaju dvije strane i mogu bosnjaci gotiviti koliko hoces ameriku kad to prijateljstvo nije uzajamno, djaba.

sto se tice arapa, znaju bosnjaci vrlo dobro kakvi su im arapi "prijatelji". to su pokazali u proslom ratu sa ako hoces pomoc mi moramo dobiti dozvolu da napravimo arabijski islam u bih? uglavnom nabijem ja pan-muslimanstvo na neku stvar.
Aaaaa sto si ti nesto uzeo pd zub crvene kmere. A koji si ti moj. Beduin? Zeleni caj? Sta si ti. Idi kretenu u Arabiju pa budi musliman kakav god hoces a prestani ovdje da pucas iz prazne puske. Veliki su im prijatelji arapi, iskreni ali kad bi se zajebavali. Isto tako kao sto hoce Amerika svoju dominaciju na Balkanu ili tacnije u BiH hoce i Arabija i ostali islamski svijet. E sad izmedju Iranske zatucanosti i Zapadnog prosperiteta svako normalan ce izabrati ovo drugo. A evo sad se vidi koliki su nam arapi prijatelji jer upravo radi njih koji se pojavljuju u svijetu sa BH pasosima a bave se sa svetim poslovima dizanja ljudi u zrak BiH ga pusi. I cuj arabijski islam u BiH. Znas kako se to zove na nasem jezuku. PUSTA ZELJA!!!!. Arapske zemlje ceznu za takvima kao sto si ti samo sto bi vecina arapskih zemalja takve kao ti streljala na licu mjesta radi svoga radikalizma. Ali uvijek imas posljednju oazu, Iran pa bujrum u BiH nam ne diraj.
hrasno38

Post by hrasno38 »

Dexx wrote:
hrasno38 wrote:Pa bolan zatrpao si forum sa jednom te istom pricom. Daj ohladi malo zivota ti.
O cemu ti to retard? Ovdje su US - Bosanski odnosi tema i mislim da je ovo jedina tema na ovom forumu o tome.
I usput pitaj roditelje jesi li imao kakvih problema u djetinjstvu pa ti je retard dosta bliska rijec!!!!!1
Dexx

Post by Dexx »

hrasno38 wrote:
Dexx wrote:
umro je mostar wrote:nemoj tako Amerikaje nas din dusmanin jer ona u guantanamu drzi nasu bracu Alzirce (koje ni njihova zemlja nece) sram da je i stid bude :D
daj cover up crveni kmeru setaj ako nemas sta dodati pametno, amerika nije nas dusmanin, ali i nije neki prijatelj i nesto je izmedju. amerika "danas" i amerika "jucer" nije ista stvar. za prijateljstvo ipak trebaju dvije strane i mogu bosnjaci gotiviti koliko hoces ameriku kad to prijateljstvo nije uzajamno, djaba.

sto se tice arapa, znaju bosnjaci vrlo dobro kakvi su im arapi "prijatelji". to su pokazali u proslom ratu sa ako hoces pomoc mi moramo dobiti dozvolu da napravimo arabijski islam u bih? uglavnom nabijem ja pan-muslimanstvo na neku stvar.
Aaaaa sto si ti nesto uzeo pd zub crvene kmere. A koji si ti moj. Beduin? Zeleni caj? Sta si ti. Idi kretenu u Arabiju pa budi musliman kakav god hoces a prestani ovdje da pucas iz prazne puske. Veliki su im prijatelji arapi, iskreni ali kad bi se zajebavali. Isto tako kao sto hoce Amerika svoju dominaciju na Balkanu ili tacnije u BiH hoce i Arabija i ostali islamski svijet. E sad izmedju Iranske zatucanosti i Zapadnog prosperiteta svako normalan ce izabrati ovo drugo. A evo sad se vidi koliki su nam arapi prijatelji jer upravo radi njih koji se pojavljuju u svijetu sa BH pasosima a bave se sa svetim poslovima dizanja ljudi u zrak BiH ga pusi. I cuj arabijski islam u BiH. Znas kako se to zove na nasem jezuku. PUSTA ZELJA!!!!. Arapske zemlje ceznu za takvima kao sto si ti samo sto bi vecina arapskih zemalja takve kao ti streljala na licu mjesta radi svoga radikalizma. Ali uvijek imas posljednju oazu, Iran pa bujrum u BiH nam ne diraj.
Vidi ovog Milenka Kretenka?

Ja kazem u postu na koji mi on odgovora da nabijem na neku stvar panmuslimanstvo, a on mene optuzuje za beduinstvo? I onda me pitas sto upotrebljavam puno rijec retard? A sta cu kad moram opisivati takve kao ti. Tvoj post je upravo tome dokaz.
BECHO

Post by BECHO »

Sta si mogao ocekivati od Amerike? U Iraku su nekad imali saveznike kad su se ti isti 'tuhali' sa Iranom, Afganistance su naoruzavali protiv SSSR-a, kao i Bin Ladena (saveznik u afganistanskom ratu) a takvi su im sad najgori neprijatelji, opasnost po americku sigurnost itd. itd. Americka je politika kurvanjska i ne treba se oslonjati na nikog nego uzdaj se use i u svoje kljuse. Kao sto neko rece, nama trebaju onakvi poput Iranskog predsjednika, Sjeverno-Koreanskog ili Kineskog jer ovakav sherifski pristup SAD-a i Evrope prema BiH je krajnje imperijalisticki, uzimajuci u obzir i ove nase lizace i kurvine sinove, koji bi prodali svoju mater za oprane americke dolare.
hrasno38

Post by hrasno38 »

Dexx wrote:
hrasno38 wrote:
Dexx wrote:daj cover up crveni kmeru setaj ako nemas sta dodati pametno, amerika nije nas dusmanin, ali i nije neki prijatelj i nesto je izmedju. amerika "danas" i amerika "jucer" nije ista stvar. za prijateljstvo ipak trebaju dvije strane i mogu bosnjaci gotiviti koliko hoces ameriku kad to prijateljstvo nije uzajamno, djaba.

Vidi ovog Milenka Kretenka?

Ja kazem u postu na koji mi on odgovora da nabijem na neku stvar panmuslimanstvo, a on mene optuzuje za beduinstvo? I onda me pitas sto upotrebljavam puno rijec retard? A sta cu kad moram opisivati takve kao ti. Tvoj post je upravo tome dokaz.
Vidim da si i pjesnik u dusi a bavis se pomalo i medicinom. Ali dobro pjesnici su obicno pomalo prehladjeni kao i nadriljekari pa ti se da oprostiti.
St.Germain

Post by St.Germain »

@ Dexx/Lloyd/Jeff/sting i sta ja znam sta sve ne

ne opterecuj normalan svijet svojom fasistoidnom paranojom, inace ti slijedi ban.
MedoX

Post by MedoX »

Siguran sam da bi SAD najvise voljele da Bosna bude ustrojena normalno kao i ostale drzave,dakle vlast vecine - u ovom slučaju Bošnjaka...

Prije svega SAD su objavile rezoluciju,u kojom između ostalog kaze da je SiCG izvrsila agresiju na Bosnu...
Klon

Post by Klon »

hajde ljudi pustite emocije.
Upravu su Ameri, prerano je pricati o ukidanju fasisticke tvorevine Republike Sumske.
Sta vam je nemoze se preko noci to sve ukinuti.
cekajte malo, dok Haag potvrdi agresiju na BiH.
Sve ce to doci na svoje.
Republika Sumska sve vise lici na Mjesnu zajednicu i ne na Republiku.
halo

Post by halo »

E moj DEXX ti si ona nada u koju vjeruju alzirci sudanci i ostala bagra
koja misli da ce u Bih napraviti svoju oazu.Ali drago mi je da si manjina kako na forumu tako i u BIH.Vjerovatno si ovdje po zadatku ili lijecis neke svoje komplekse al daleko ti kuca bila dabogda ti se naprava aktivirala kad budes sam ili sa svojom bracom na radnom sastanku :x :x :x :x :x :x :x :x
Izvinjavam se zbog izraza ali sam morao ovakvim stvorovima koji imaju po nekoliko nick name i dolaze sa jednim te istim ciljem na ovaj forum :x :x :x :x
nineac

Post by nineac »

Ma eto neka su nam Iran,Sirija, Alzir,Pakistan prijatelji!
Jebla Vas amerika, vise nam je ona dobrog ucinila nego nasi politicari svi zajedno!
Sto se na kraju krajeva amerikanci imaju mjesati. Tihic je u koaliciji sa SDS-om, pa sta sad treba se neko na amerikance ljutiti sto SDA podrzava postojanje RS-a.
Najveci prijatelj RS-a je SDA, jer njima ovo stanje odgovara da se mogu bogatiti, tj. svako na "svom"!
DEXX ne rise! Upisi se u knjigu obozavatelja Tihica, on ce kao i Terzic jos malo pa dobiti nobelovu nargadu za glupost godine!
digger

Post by digger »

Oko Bush-a i navodne odluke da bombarduje Al Jezira. Da li je ili ne, ne znam, ali znam da Daily Mirror nije pouzdan izvor. Evo primjera:

14. maja 2004 (source: BBC)

Army photos: Claims and rebuttals
Ever since the Mirror newspaper published photos of British soldiers allegedly torturing an Iraqi prisoner their authenticity has been questioned.
Army sources, former commanders and army intelligence officers, and the Royal Military Police's Special Investigation Branch have questioned their veracity.
The paper claims British soldiers handed over the photos
On Friday the Daily Mirror conceded the pictures were a hoax and editor Piers Morgan resigned.

Image
digger

Post by digger »

Dexx wrote:...daj cover up crveni kmeru...
Nije li "crveni kmer" Vodenjak... ili ti ovaj nadimak lijepo zvuci? :roll:

Dexx, nije mi jasno zasto mislis da si na ovoj temi ti jedini u pravu, a ostali su retardi, "crveni kmeri" i slicno? Da li ti moze pasti na pamet da nesto sa tvojim nacinom argumentacije nije u redu?

Opusti se malo, daj solidnu diskusiju ili argumente, i nadji nacina da ne vrijedjas druge. Previse nicega, jarane.
simster

Post by simster »

wanderer wrote:Jaganjac, mada nisam pravnik i pravo mi je vrlo dosadna tvar, mogli bi se zavlaciti po pravnim zackoljicama koje nikome ne znace puno, sem mozda par pravnih fundamentalista. Ipak, ovo me potsjeca na argumentaciju onih koji, na slicnim osnovama, tvrde kako je secesija bivsih YU republika bila nelegalna. Kao da ce to izbrisati stvarnost, jer, eto, nije izaslo u Sluzbenom Listu...

Zaboravljas da je pravo tu zbog ljudi, a ne obratno. A ljudi su odlucili da se uspostavi ta RS koja u tom zadanom obliku nazalost postoji vec deset godina, priznata od vodecih stranaka i politicara u BiH i inozemstvu, pa i postojecih parlamenata koja RS i Federaciji svake godine izglasa budzet.
jaganjac je budala, bar je to ocita stvar.
Post Reply