Ja jos ne dobih odgovor
osim sto se na religiji i dalje pljuje po onom sto je drugacije
Valjda zato sto su vecina Srbo-Hrvata iz BiH bili cetnici i ustase. Svaka cast pojedincima koji su se borili u Armiji BiH ali takvih je bilo malo.hananah wrote:nemoj ti meni napad je najbolja obrana, ja ozbiljno pitam. Zasto? A ja uvijek pitam pitanja koja su tabu, oprosti ovo ne smije da bude tabu, nego je fakat sramota i to velika. Neko je svoju krv i znoj lio ratujuci i samo zato jer nije Musliman odmah je izdajnik
Ako neko nije Musliman odmah ga pojedinci trpaju u cetnike i ustase?
Zasto?
OK Becho, nesto si danas posebno iritiran.BECHO wrote:Valjda zato sto su vecina Srbo-Hrvata iz BiH bili cetnici i ustase. Svaka cast pojedincima koji su se borili u Armiji BiH ali takvih je bilo malo.
Neki izgleda zaboravljaju da je bio rat, dani pod opsadom, bez struje i vode, snajperisti, gledanje preko nisana, genocid, klanja, ubijanja, logori...Zahvaljujuci kome? I ja bi sad trebo zbog te sake ljudi sto su bili u ABiH, preci preko svega sto se desilo i lizati Srbo-Hrvatima pakshu! Dajte, uozbiljite se malo!
Becho, de mi ba reci kako cu ja, kao borac ABiH, preci preko ovog sranja od drzave. Ja se Beco nisam borio za SDA, ja sam se borio za BiH, a zajedno samnom mnogi moji prijatelji Srbi i Hrvati. Sta mislis da ih malo protjeramo i napravimo malo vise prostora za "Bosnjake" iz Srbije? Znas na koje mislim. A, Becho?digger wrote:OK Becho, nesto si danas posebno iritiran.BECHO wrote:Valjda zato sto su vecina Srbo-Hrvata iz BiH bili cetnici i ustase. Svaka cast pojedincima koji su se borili u Armiji BiH ali takvih je bilo malo.
Neki izgleda zaboravljaju da je bio rat, dani pod opsadom, bez struje i vode, snajperisti, gledanje preko nisana, genocid, klanja, ubijanja, logori...Zahvaljujuci kome? I ja bi sad trebo zbog te sake ljudi sto su bili u ABiH, preci preko svega sto se desilo i lizati Srbo-Hrvatima pakshu! Dajte, uozbiljite se malo!
Da te samo pitam: kome treba onda Srbi i Hrvati iz BH koji su ovdje prosli svo zlo sa svim ostalima da "lizu paksu" danas?
a sto ti svakog ko god se opredijelio za islam ismijavas i nazivas teroristom, fundamentalistom, palcenikom-placenicom, bradonjom,?????????????????????????hananah wrote:Zasto neki od vas, ne svi, cim se neko ne slaze sa islamskom ideologijom cesto sugovornicu nazivate kurvom, a sto je jos gore sugovornike odmah optuzujete da su bili "s onu stranu puske". Pa zar su u proteklom ratu ratovali samo muslimanski ideolozine znam fakat kako da to nazovem, ali ima momaka koji su Srbi, Hrvati, Ateisti, Muslimani ali se ne slazu sa islamskom ideologijom i odmah ih prozivate da su ratovali "sa druge strane". Najsvjeziji je primjer Duha sa sjekirom na jednoj drugoj temi
Mislim da to nisu ti momci zasluzili, ja licno poznajem par forumasa koji su zbilja citav rat proveli boreci se za nasu BiH, i cesto cujem da ih pojedinci nazivaju ustasama i cetnicima
jel' ovo od alergije na skoljke?Bosanac sa dna kace wrote: a sto ti svakog ko god se opredijelio za islam ismijavas i nazivas teroristom, fundamentalistom, palcenikom-placenicom, bradonjom,?????????????????????????
STO?STO?sTO??????
NIJE!!!!!danas wrote:jel' ovo od alergije na skoljke?Bosanac sa dna kace wrote: a sto ti svakog ko god se opredijelio za islam ismijavas i nazivas teroristom, fundamentalistom, palcenikom-placenicom, bradonjom,?????????????????????????
STO?STO?sTO??????ili od prehlade bubrega?
![]()
![]()
danas wrote:jel' ovo od alergije na skoljke?Bosanac sa dna kace wrote: a sto ti svakog ko god se opredijelio za islam ismijavas i nazivas teroristom, fundamentalistom, palcenikom-placenicom, bradonjom,?????????????????????????
STO?STO?sTO??????ili od prehlade bubrega?
![]()
![]()
Eto, ja sam se borio za Dzamahariju, od Tuzle, Vozuce pa do Bos. Posavine.baba wrote:Becho, de mi ba reci kako cu ja, kao borac ABiH, preci preko ovog sranja od drzave. Ja se Beco nisam borio za SDA, ja sam se borio za BiH, a zajedno samnom mnogi moji prijatelji Srbi i Hrvati. Sta mislis da ih malo protjeramo i napravimo malo vise prostora za "Bosnjake" iz Srbije? Znas na koje mislim. A, Becho?digger wrote:OK Becho, nesto si danas posebno iritiran.BECHO wrote:Valjda zato sto su vecina Srbo-Hrvata iz BiH bili cetnici i ustase. Svaka cast pojedincima koji su se borili u Armiji BiH ali takvih je bilo malo.
Da te samo pitam: kome treba onda Srbi i Hrvati iz BH koji su ovdje prosli svo zlo sa svim ostalima da "lizu paksu" danas?
Hajd da ja tebe nešto pitam, Hananahhananah wrote:Zasto neki od vas, ne svi, cim se neko ne slaze sa islamskom ideologijom cesto sugovornicu nazivate kurvom, a sto je jos gore sugovornike odmah optuzujete da su bili "s onu stranu puske". Pa zar su u proteklom ratu ratovali samo muslimanski ideolozine znam fakat kako da to nazovem, ali ima momaka koji su Srbi, Hrvati, Ateisti, Muslimani ali se ne slazu sa islamskom ideologijom i odmah ih prozivate da su ratovali "sa druge strane". Najsvjeziji je primjer Duha sa sjekirom na jednoj drugoj temi
Mislim da to nisu ti momci zasluzili, ja licno poznajem par forumasa koji su zbilja citav rat proveli boreci se za nasu BiH, i cesto cujem da ih pojedinci nazivaju ustasama i cetnicima
1.Ja ti nemam sta odgovarat na to ''pitanje''!!!!hananah wrote: 1. Zasto ti meni ne odgovoris na pitanje nego napad ne najbolja odbrana
2. Kako testitsi i bubrezi, bubreg ti mogu dati ako otkaze, ali testis nemam pa me fakat to brine ko ce ti testis donirati
koje je to godine bilo_MaYa_ wrote:hano? gdje onaj Robin Ud?
e gle ja se s snjim cula neko vrijeme, sve bilo okay, i onda on ode negdje rece... ne znam gdje... i nije mi se poslije javio
sumnjam da se naljutio jer, nema smisla nit razloga, jel imas kakve info?
OK Becho, nesto si danas posebno iritiran.digger wrote:BECHO wrote:Valjda zato sto su vecina Srbo-Hrvata iz BiH bili cetnici i ustase. Svaka cast pojedincima koji su se borili u Armiji BiH ali takvih je bilo malo.