Vratiti se nakon "akcije čiste kao suza". Nema šanse. Što bi se uopšte vraćali negdje gdje bi ih šikanirali. Otkada Hrvatska želi povratak Srba. Zar nije tuđmanov plan o nezavisnosti bio Hrvatska bez Srba. Ostvarili ste ga tako da ne znam čemu sada vraćanje unazad. Osim ukoliko Brisel nije upetljao prste.Liska wrote:Srbi ce vjerojatno nekada i imati pravo na autonomiju, ali da bi ga dobili moraju se vratiti u Knin i okolicu. Nece ga dobiti ziveci u Beogradu. Dalje, Italijani su okupirali Dalmaciju i naselili je Talijanima a slavensko stanovnisto je tisucama godina cinilo vecinu u Dalmaciji. Slavensko stanovnistvo, sem u par mjeseci 1945. godine nikada nije zatiralo Italijane i njihov jezik. A o tome sto su Italijani radili njima mogu se snimati romani, i to samo za 20. stoljece.
Se(re)nader :- Bez hrvatskog naroda nema ni ...BH -
-
Tulipan
- dalmatinka
Code: Select all
[quote="Tulipan"][quote="Liska"]Srbi ce vjerojatno nekada i imati pravo na autonomiju, ali da bi ga dobili moraju se vratiti u Knin i okolicu. Nece ga dobiti ziveci u Beogradu. Dalje, Italijani su okupirali Dalmaciju i naselili je Talijanima a slavensko stanovnisto je tisucama godina cinilo vecinu u Dalmaciji. Slavensko stanovnistvo, sem u par mjeseci 1945. godine nikada nije zatiralo Italijane i njihov jezik. A o tome sto su Italijani radili njima mogu se snimati romani, i to samo za 20. stoljece.[/quote]
Vratiti se nakon "akcije čiste kao suza". Nema šanse. Što bi se uopšte vraćali negdje gdje bi ih šikanirali. Otkada Hrvatska želi povratak Srba. Zar nije tuđmanov plan o nezavisnosti bio Hrvatska bez Srba. Ostvarili ste ga tako da ne znam čemu sada vraćanje unazad. Osim ukoliko Brisel nije upetljao prste.[/quote]-
-=DoMaGoJ=-
Dalmatinka, z kud va Dalmacije nan ti arivaš?
-
Liska
Nista mi novo nisi rekao. Medjutim, hajd mi nabroji ijednu akciju ijedne vojske na svijetu koja je bila cista kao suza. Ovdje su bile dvije solucije, ili srpska drzava na teritoriji Hrvatske koja bi direktno onemogucila opstanak ostatka Hrvatske ili ovako kako je sada. Da je Tudjman volio Srbe nije, ali bogami ni Srbi nisu htjeli prihvatiti svoju poziciju u okviru bilo kakve Hrvatske. Sukob je neizbjezan a dobija jaci.Tulipan wrote:Vratiti se nakon "akcije čiste kao suza". Nema šanse. Što bi se uopšte vraćali negdje gdje bi ih šikanirali. Otkada Hrvatska želi povratak Srba. Zar nije tuđmanov plan o nezavisnosti bio Hrvatska bez Srba. Ostvarili ste ga tako da ne znam čemu sada vraćanje unazad. Osim ukoliko Brisel nije upetljao prste.Liska wrote:Srbi ce vjerojatno nekada i imati pravo na autonomiju, ali da bi ga dobili moraju se vratiti u Knin i okolicu. Nece ga dobiti ziveci u Beogradu. Dalje, Italijani su okupirali Dalmaciju i naselili je Talijanima a slavensko stanovnisto je tisucama godina cinilo vecinu u Dalmaciji. Slavensko stanovnistvo, sem u par mjeseci 1945. godine nikada nije zatiralo Italijane i njihov jezik. A o tome sto su Italijani radili njima mogu se snimati romani, i to samo za 20. stoljece.
- dalmatinka
[
Arrivo dall Sebenico.
[/quote]quote="-=DoMaGoJ=-"]Dalmatinka, z kud va Dalmacije nan ti arivaš?
Arrivo dall Sebenico.
-
-=DoMaGoJ=-
Lip je talijanski, magari je meni draži naš čakavski.
Pozdrav Šibenčanima.
Duh bez sjekire, nemaš pojma o čemu pričaš.
Pozdrav Šibenčanima.
Duh bez sjekire, nemaš pojma o čemu pričaš.
-
mr__bosnjak
Evo da se i ja jednom slozim sa Skljockom. Kao sto sam to u jednom drugom tekstu sire objasnjavao RH je izvrsila agresiju na RBiH uz pomoc lokalnih hrvatskih izdajica. Uz agresiju su izvrsili i istrjebljenje kroz koncetracione logore i druge strasne stvari. Danas oni po svim pravilima trebaju da plate ratnu ostetu i dati izvinjenje a Senader je tip koji vjerovatno mjesto agresija govori bosnjacko-hrvatski rat. Ako je Hrvatska prije ili poslije agresije pomogla RBiH u borbi protiv srpskog agresora to nebrise dokaz o njenoj agresiji i samo dokazuje kako je lukavo htjela da "opere ruke". Neki Hrvati(npr. Dalmatinka) to priznaju dok neki(npr. Senader) ne.
Eto.
Eto.
-
zico
Da se najprije vratimo na Sanaderovu izjavu.Što Vam konkretno u njoj
smeta?
Neka se javi netko iz Bihaća i da nam veli da mu bi žao što Srbi odoše...
Jednakom strašću želite Srbima u Hrvatskoj autonomiju i nacionalni tv kanal,kao što isto branite Hrvatima u BiH...
Prenj,pometi u vlastitom dvorištu...
Srbi u Hrvatskoj ne da su odbili autonomiju već državu u državi,s jačim ovlastima nego ih ima RS u BiH...čak su trebali imati i valutu...
Dirljivo mi ovo susjećanje sa Srbima iz Hrvatske....
A što se tiče Talijana,oni su stoljećima pljačkali našu obalu,a u razdoblju između dva rata su intezivno radili i na mijenjnju etničke slike,na silu su mijenjali prezimena,zabranili hrvatske škole i upotrebu jezika, i nikada nisu platili ratnu odštetu ...ta ratna odšteta je u dogovorima sa Jugoslavijom kompenzirana imovinaom esula,tako da ako zatraže povrat imovine(iako je upitan načina na koji su je stekli) mogao bi ime se desiti zahtjev za ratnom odštetom,iako ja mislim da se neće ništa desiti...
smeta?
Neka se javi netko iz Bihaća i da nam veli da mu bi žao što Srbi odoše...
Jednakom strašću želite Srbima u Hrvatskoj autonomiju i nacionalni tv kanal,kao što isto branite Hrvatima u BiH...
Prenj,pometi u vlastitom dvorištu...
Srbi u Hrvatskoj ne da su odbili autonomiju već državu u državi,s jačim ovlastima nego ih ima RS u BiH...čak su trebali imati i valutu...
Dirljivo mi ovo susjećanje sa Srbima iz Hrvatske....
A što se tiče Talijana,oni su stoljećima pljačkali našu obalu,a u razdoblju između dva rata su intezivno radili i na mijenjnju etničke slike,na silu su mijenjali prezimena,zabranili hrvatske škole i upotrebu jezika, i nikada nisu platili ratnu odštetu ...ta ratna odšteta je u dogovorima sa Jugoslavijom kompenzirana imovinaom esula,tako da ako zatraže povrat imovine(iako je upitan načina na koji su je stekli) mogao bi ime se desiti zahtjev za ratnom odštetom,iako ja mislim da se neće ništa desiti...
-
savjest
Floskula “Nema Bosne bez Srba i Hrvata“ je neistinita
"Dakle Srbi i Hrvati svoju konstitutivnost koriste kako bi BiH držali kao taoca svojih političkih igara čekajući povoljan političko-historijski trenutak koji bi se istovremeno uklapao u globalna politička zbivanja u svijetu, te da tada eliminiraju taoca koji je kočnica njihovom historijskom snu o velikim carstvima."
Kompletan tekst :
http://www.bosnjacki-front.com/index.ph ... 0459231708
"Dakle Srbi i Hrvati svoju konstitutivnost koriste kako bi BiH držali kao taoca svojih političkih igara čekajući povoljan političko-historijski trenutak koji bi se istovremeno uklapao u globalna politička zbivanja u svijetu, te da tada eliminiraju taoca koji je kočnica njihovom historijskom snu o velikim carstvima."
Kompletan tekst :
http://www.bosnjacki-front.com/index.ph ... 0459231708
-
Skljoco
#35 Re: Se(re)nader :- Bez hrvatskog naroda nema ni ...BH -
------------------------horns&drums wrote:????Skljoco wrote:Jel moguc toliki dilentatizam ?
Izjava je ... staljinisticko-komunisticko-fasisticka !
Zasto ?
Pa ...
Berluskoni : " Bez talijanskog naroda neJa R.Hrvatske ! "
Kostunica : " Bez srpskog naroda neJa R.Hrvatske ! "
Sve vec vidjeno ...
----------------
BiH treba i mora tuziti i R.Hrvatsku za agresiju jer je ova izjava dobar primjer da izostanak takve tuzbe jos uvijek omogucava ovakve i slicne politicki diletantne izjave .
Sramota !![]()
![]()
![]()
![]()
Sto ga zasra sada Skljocaneeeeee. Kako bolan ima Bosne bez hrvata, hajd' mi objasni? Isto vazi za 2 ostala konstitutivna naroda.
I ne palamudi, 'ocu cvrste odgovore
NeJa Bosne bez juznih slavena - Bosanaca a IMA Bosne i bit ce je bez naroda drugih drzava .
NeJa Bosne bez jevreja - Bosanaca !
Sve sam govorio u kontekstu konstitutivnosti .