Jeste li sretni???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

hananah

Post by hananah »

De ba Majo mani se crnjaka, reci sebi da si najbolja i najljepsa, napucaj se, digni nos, kuliraj, diskretan osmjeh vidjet ces kako ces se bolje osjecati...
a doma malo probaj meditirati ako zelis, procitaj koju knjigu o meditaciji, vidjet ces kako pomaze, a i joga je cudo, ili neki fitnes klub :)
Ljepota, radost, sreca i pozitiva su u tebi i niko to nece pronaci dok ti sama ne ucinis prvi korak i zaviris u sebe. Iznenadit ces se kakvo se sve skriveno blago tamo krije i uzivat ces u istrazivanju i pronalasku :)
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

hananah wrote:De ba Majo mani se crnjaka, reci sebi da si najbolja i najljepsa, napucaj se, digni nos, kuliraj, diskretan osmjeh vidjet ces kako ces se bolje osjecati...
a doma malo probaj meditirati ako zelis, procitaj koju knjigu o meditaciji, vidjet ces kako pomaze, a i joga je cudo, ili neki fitnes klub :)
Ljepota, radost, sreca i pozitiva su u tebi i niko to nece pronaci dok ti sama ne ucinis prvi korak i zaviris u sebe. Iznenadit ces se kakvo se sve skriveno blago tamo krije i uzivat ces u istrazivanju i pronalasku :)
diskretan osmjeh? :lol: o boze hano, :lol:

aj hano zvucis ko kakav guru.. ja to cujem kao "bla bla blaaaa blaaaa " a u biti govoris... i ja sam majo sjebana... ne znam sta cu od sebe

jesam upravu :D
hananah

Post by hananah »

Majo zena koja je dama ima uvijek diskretan osmjeh na licu :) izmedju ostalog :) i uvijek je samouvjerena, a ti sad radi sta hoces ako zelis prepusti se stihiji crnjaka tvoja stvar.
A guru nisam nego ti samo predlazem nesto jer si sama trazila prijedloge :)
Sto ti zapravo hoces? To je prva stvar na koju sebi moras odgovoriti !
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

hananah wrote:Majo zena koja je dama ima uvijek diskretan osmjeh na licu :) izmedju ostalog :) i uvijek je samouvjerena, a ti sad radi sta hoces ako zelis prepusti se stihiji crnjaka tvoja stvar.
A guru nisam nego ti samo predlazem nesto jer si sama trazila prijedloge :)
Sto ti zapravo hoces? To je prva stvar na koju sebi moras odgovoriti !
ali hano ja nisam dama, dama je nešto drugo po mom mišljenju... :)

:lol: kad bi bar znala sta hoću :-) ma to što ja hocu ne mogu imati i onda sam trenutno u fazi da cekam na nesto sto hocu

a glede pomoci? pa fino sam rekla na pocetku da ne trebam savjete jesi naletila na taj dio???

ili si procitala brzopleto temu i rekla, mah ova maja, sad cu ja njoj dvi-tri :P
bpsang

Post by bpsang »

_MaYa_

prosetaj do vrela bosne nadisi se cistog zraka sjedni pored jednog od brzaka i zamisli kako je zivot lijep.
Sjeti se mojih rijeci i biti ce ti puno lakse.

Nije u zivotu sve crno.
zelim ti srecu i digni glavu gore
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

nisam taj tip osobe, koji je sretan zbog sitnica, onako mogu da se obradujem ali generalno sam sretna... kad... je sve uredu a sve nije uredu tj nista nije uredu! tako da ne mogu biti sretna dok zivim u bosni i gledam stvari i ovakvew kakve jesu i iskreno se cudim svim ljudima koji u ovakvim uvjetima mogu biti sretni

dapače, ja sam uvjek vedra i nasmijana i nisam nikad nešto depresivna ali u dubini duše ja sam nesretna biljka... i to je ono što je loše... više bi voljela da sam mrgud ali da sam sretna :roll:
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

:D jos jedan glas... well done!
Post Reply