bozegavrilo wrote:jeste... nemas vise ljubomornog partneraumro je mostar wrote:Partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran. Je li problem moguce rjesiti ikako osim ostavljanjem.
nema boga do Gavrila marshala
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bozegavrilo wrote:jeste... nemas vise ljubomornog partneraumro je mostar wrote:Partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran. Je li problem moguce rjesiti ikako osim ostavljanjem.
ti si skroz fulio nesretniceumro je mostar wrote:
pa sto se sa drugaricom "danas" koljes oko svakog haremlije i prijetis joj non-stop
na koju temubug wrote:jest jest mogla bi ti reci nestona ovu temu
Odobreno... potvrdjeno.danas wrote:ti si skroz fulio nesretniceumro je mostar wrote:
pa sto se sa drugaricom "danas" koljes oko svakog haremlije i prijetis joj non-stop![]()
![]()
ja i perka se skroz fino slazemo
sad kad smo napravile raspored
harema
![]()
niko nikome ne prijetia ja sam odobrila njen pristup
toozlinom haremicu
![]()
![]()
Tvoje se broji 55 %, moje 45 %.danas wrote:ja sam mu begenisalaPR80. wrote: I cak mu ne branimo da jos dovodi koliko hoce u harem - samo nek nisu ljubomorne, vole praviti zimske salatei nama valja.
i trecu hanumu
![]()
samo moram jos potvrditi sa tobomna kucnom savjetu
![]()
Eh, nek' sam i ovo dozivjelaumro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
Partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran. Je li problem moguce rjesiti ikako osim ostavljanjem.
Sta ti vazda zvocasHarrys wrote:Joj,vidi ih,sve svetice.
hajte malo pricajte ,kako volite namjerno praviti ljubomornim,ne puno,malo,naravno koga mozete.![]()
I kako vam je drago da je on ipak,malo ljubomoran.
mogu li ja praktikovat sa 4 forumasice od kojih jednu volim kako bi dokazao da nisam ljubomoranPR80. wrote:Ma djaba objasnjavati dok to sami ne podju praktikovati.danas wrote:objasni ti njemu herkaPR80. wrote: Gluho bilo, sta ce mi ljubomoran insan![]()
kako kod nas to stima
![]()
![]()
sve po 4 puta![]()
![]()
nisi usla u cetvorku. doduse samo je danas usla, a dalje cemo vidit mozda i ti udjesPR80. wrote:Sazrijeva bogami sazrijeva.danas wrote:poceo si da kontasumro je mostar wrote: mogu li ja praktikovat sa 4 forumasice od kojih jednu volim kako bi dokazao da nisam ljubomoran![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ti si broj 2, samo ako si perverznaPR80. wrote:Ma ja se drzim jedinica i dvica rahmetlija.umro je mostar wrote: nisi usla u cetvorku. doduse samo je danas usla, a dalje cemo vidit mozda i ti udjes![]()
![]()
![]()
kad mi zasvira,u srce me dira.MayaSA wrote:Sta ti vazda zvocasHarrys wrote:Joj,vidi ih,sve svetice.
hajte malo pricajte ,kako volite namjerno praviti ljubomornim,ne puno,malo,naravno koga mozete.![]()
I kako vam je drago da je on ipak,malo ljubomoran.Jes' vidio sta je tema?
I sta, u stvari, pokusavas da nam kazes?
![]()
Napad je najbolja odbrana?
![]()
ma samo tiumro je mostar wrote:ne smijem, ubice mePR80. wrote:Ma samo ti meni javi na PP.umro je mostar wrote: ma ti si broj 2, samo ako si perverzna![]()
danas mi je zabranila da iznosim u javnost sta sve volim u sexu![]()
![]()
![]()
da joj ne padnem u ocima![]()
![]()
![]()
![]()
danas ne sumLJa u mene.