cisto sumnjam da ima takvih ocajnika koji bi se prevariliMayaSA wrote:Kuci, uz televiziju![]()
ako me ko ne kidnapuje
![]()
Kuda za Novu Godinu??
- Brando
e ti si "moj" coekpape wrote:felichi wrote:kao niko nije pogledao properties
vec se uveliko prepoznaju crkve, zidovi, hoteli, stadioni![]()
![]()
bas si ga zadao....Moj Felichi, .... zavezite mi oci, zacepite usi i odvezite me u Milano, .... po mirisu cu poznati kad stignemo.
To se ne zaboravlja tek tako.
imal kakvo posebno mjesto gdje bi ga mogli zalomit
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Brando wrote: e ti si "moj" coek![]()
imal kakvo posebno mjesto gdje bi ga mogli zalomitza novu posto ne namjeravam na otvorenom mrznuti
ipak su tu alpe ovo ono...a i nasadio sam se u parizu prije 3-4 godine na otvorenom
Amsterdam je lud grad. Tako je svaki dan, a mozes misliti za N.Godinu. Tri puta sam se predao svim mogucim budalastinama Amsterdama u novogodisnjoj noci, .... ludnica, ... ljudi moji to je zaista moguce, sto bi rekao pokojni M.Delic.
-
Vozdra_123
hmm.... gdje da idem.... sta da radim...
skontacu jedno dan / dva prije
preporucujem jednom otici u pariz pa sacekati novu na jeliseljskim poljima sto blize triumfalnoj kapiji.... do je haos zivi
najveci je fazon sto nema "official" sata nidje pa ona pocne slavlje jedno 5 minuta prije 12 i zavrsi se jedno 5 poslije
to se mezi to se pije iz boca... a onda krene raja dole prema obelisku i dodju na jednu raskrsnicu i svi tu polupaju flase
zipa da te sta ne zvizne
ujutro oko 10 prodjes sve cisto auti se vozaju nebi rekao da je ista bilo noc prije
skontacu jedno dan / dva prije
preporucujem jednom otici u pariz pa sacekati novu na jeliseljskim poljima sto blize triumfalnoj kapiji.... do je haos zivi
najveci je fazon sto nema "official" sata nidje pa ona pocne slavlje jedno 5 minuta prije 12 i zavrsi se jedno 5 poslije
to se mezi to se pije iz boca... a onda krene raja dole prema obelisku i dodju na jednu raskrsnicu i svi tu polupaju flase
zipa da te sta ne zvizne
ujutro oko 10 prodjes sve cisto auti se vozaju nebi rekao da je ista bilo noc prije
-
Vozdra_123
@majo
zna se ko ce da te kidnapuje...
pa prvi se javio
pa prvi se javio
- Brando
bio...vidio...dozivio...samo bi ja dodao...stojis tako i pocne ludilo lete boce rakete sve zivo...curi krv iz pijanih glavaVozdra_123 wrote:hmm.... gdje da idem.... sta da radim...
skontacu jedno dan / dva prije![]()
preporucujem jednom otici u pariz pa sacekati novu na jeliseljskim poljima sto blize triumfalnoj kapiji.... do je haos zivi![]()
najveci je fazon sto nema "official" sata nidje pa ona pocne slavlje jedno 5 minuta prije 12 i zavrsi se jedno 5 poslije![]()
to se mezi to se pije iz boca... a onda krene raja dole prema obelisku i dodju na jednu raskrsnicu i svi tu polupaju flase![]()
zipa da te sta ne zvizne![]()
-
Vozdra_123
dobro nisam vidio caje kako ganjaju raju ali jesam vidio kako raja jedni druge mlateBrando wrote:bio...vidio...dozivio...samo bi ja dodao...stojis tako i pocne ludilo lete boce rakete sve zivo...curi krv iz pijanih glavaVozdra_123 wrote:hmm.... gdje da idem.... sta da radim...
skontacu jedno dan / dva prije![]()
preporucujem jednom otici u pariz pa sacekati novu na jeliseljskim poljima sto blize triumfalnoj kapiji.... do je haos zivi![]()
najveci je fazon sto nema "official" sata nidje pa ona pocne slavlje jedno 5 minuta prije 12 i zavrsi se jedno 5 poslije![]()
to se mezi to se pije iz boca... a onda krene raja dole prema obelisku i dodju na jednu raskrsnicu i svi tu polupaju flase![]()
zipa da te sta ne zvizne![]()
ujutro oko 10 prodjes sve cisto auti se vozaju nebi rekao da je ista bilo noc prijeodjednom vidis crnce...njih 20-tak...pleme citavo...iz metroa ganjaju petoricu...drotovi bacaju suzavac u metro...haos...i onda skontas...neka hvala...
ali ipak mislim treba to jednom vidjeti
-
Vozdra_123
ma kakva bubica...MayaSA wrote:Mislis BubicaVozdra_123 wrote:@majo
pa prvi se javio![]()
Ma ona samo prijeti
![]()
tvoj ljubimac pitt
-
MayaSA
Vozdra_123 wrote:ma kakva bubica...MayaSA wrote:Mislis BubicaVozdra_123 wrote:@majo
pa prvi se javio![]()
Ma ona samo prijeti
![]()
tvoj ljubimac pitt
Sad me i ti bacas u depresiju